CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ja robiłam ostatnio badania hormonów miesiąc temu więc nie szaleję mam hiperprolaktynemie, biore castagnusa i bromgeron....powtórzę prolaktynę w przyszłym miesiącu jeśli nie zaciążę.
ja robiłam w 24 dniu cyklu te badania.
a czemu tylko progesteron robisz? -
Ja dzis dziewczynki monitoring! No ciekawe co tam sie dzieje!
Wczoraj przytulanie troche polalo...wiec pewnie choc jeden pecherzyk na lewym jajniku jest...oby.
Okarze sie o 15.30-nie moge się doczekac...200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaana narazie bardzo spokojnie do tego podchodzę. właśnie miałam pobraną krew na Bhcg na cito, za jakieś pół godziny będę wiedziała kiedy będzie wynik. Mój gin powiedział, że nawet jak tylko trochę wzrośnie (3 dni temu miałam 2,1) powiedzmy do 3 albo 5 to mam nie odstawiać luteiny, odstawić bromergon i czekać na rozwój sytuacji.
-
wyniki będą po 14, dziewczyny, trzymajcie kciuki!
-
nick nieaktualnyMoja akuszerko. 14; 01 chce widziec sms!!!!
Choc ja już wiem ze wynik bedzie ladny!
Dziewczyny jak dlugo utrzymuje sie pregnyl?
Wczoraj wieczorem i dzis rano i przed chwila robilam testy i wychodzi cieniowa kreska. Tylko ze to chyba jednak pregnyl. Lekarz ponoc owulki nie widzial. Dzis 12 dni po zastrzyku... -
Anko wszyscy lekarze mówią że 12 dni po Pregnylu na pewno nie będzie go w organizmie, chyba że jesteś jakąś anomalią genetyczną Pojedź na tę betę, chcę widzieć Ciebie szczęśliwą razem ze mną
-
nick nieaktualny
-
Anko ja 8dpo pregnylu test mialam pozytywny,dzien puzniej juz negatywny! Idz na bete! I oby to byl ten cud o ktorym piszesz! Mocno w to wierze!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przy CLO zawsze jest monitoring i ja też go mam. Mam ogólnie niski progesteron więc po odebraniu wyników muszę powtórzyć badanie i zobaczyć czy on rośnie i na jakim poziomie. Jak rośnie to ciążą, a jak spada to @ czasami beta jeszcze nie wychodzi a po badaniach prog można już wnioski wyciągaćDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny