CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu, w takim razie czekamy do niedzieli, pamiętaj że testu ciążowego nie pwoinno robić się z przygodnej próbki moczu, ale najlepiej rano z pierwszej nocnej próbki moczu ze środkowego strumienia
1987 - dziewczyny po IVF biorą i dupka i luteinę na raz, także myślę, że można łączyć te dwa leki -
nick nieaktualnybetiBoom wrote:Ale pocinełam! Hihihihi ale ostatnio była pełnia a ona rozwala moj tryb spania i jeszcze nie wróciłam do normy!
Ania paczuszka pełna wirusów doszła? pozdrawiam cieplutko i dalej wam kibicuje dziewczyny! :*
dziekuje za te posty obszerne ...bardzo mi pomoglo mam podobnie objawow brak szyjka wysoko ciasno i chyba zamknieta...nic czekamy...
Akuszerka ....dzieki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 08:31
-
Jak się czujesz Madzia??
Mnie dziś boli łeb, tempka mi skoczyła tylko na jeden dzień i tyle, jajnik lewy mnie znów boli, albo raczej ciągnie, w ogóle brzuch mam taki jakbym intensywnie poćwiczyła po pół roku przerwy i miała zakwasy w pachwinach. Szyjkę miałam bardzo nisko, ale wydaje mi się że dziś mam trochę wyżej. Zastanawia mnie raczej to, że już powinnam mieć objawy PMS, bo małpa za rogiem, a np. cycki mnie prawie w ogóle nie bolą, jedynie jak dotknę. To czekanie jest strasznie męczące. -
nick nieaktualnyDzis lekkie skurcze jajnika temp wzrosla ...szyjka wysoko ...boli piersi nie bola ...psychicznie mysle ze nic z tego ale fizycznie wierze w gwiazdora..
tylko jest problem z mezem nie moge sie dogadac ...same spiecia
dziekuje ze wszystkie pytacie o mnie..
tak to czekanie najgorsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 11:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam problem. W poniedziałek powinnam iść na drugie usg, ale patrząc na to ile jeszcze mam do zrobienia przed Wigilią i, że dziś, jutro i w poniedziałek jedziemy w gości boję się, że nie wyrobie... Myślicie, że skoro tak czy siak biorę luteinę, to mogę odpuścić sobie to usg? Bo chyba nawet gdyby jajeczko nie pękło, to lutka mi je zahamuje, czy może źle myślę...?
-
1987 wrote:Dziewczyny, trzymam za Was kciuki. Ja wczoraj miałam monitoring - żadnego jajeczka
Powiedzcie mi proszę: czy można łączyć Duphaston z Luteiną? Okazuje się, że i tego i tego mam za mało na wszystkie 10 dni, a jakbym najpierw wzięła Luteinę (3 dni), a później Dupka (7dni), tabletek starczyłoby idealnie. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?
ja brałam lutka i dupka w sumie tego było razem 250mg ale to było jak we wczesnej ciąży spadł mi progesteron... ale jak widac można je łączyć17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ten magiczny, świąteczny czas
Niech będzie radosny każdy z Was...
Kolorowej choinki, kolęd śpiewania,
Miodowego makowca, przy wigilijnym stole biesiadowania.
Bogatego Mikołaja, złotej gwiazdki z nieba,
Śnieżnego opłatka, a w Nowym Roku
wszystkiego czego nam trzeba!!! -
Dziewczyny, zycze Wam WESOLYCH SWIAT :* oby byly okresem, ktory rozpocznie nowy lepszy czas!!!
Ja po ostatniej wizycie nadal mam dola i chyba juz sie poddalam moj lekarz sie nie poddaje, wiec bede robic co kaze, ale obecnie jestem absolunie 'anty wszystko' -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja zaliczyłam dziś jakiś dziwny spadek do 35,95 stopni. Mam nadzieje że to nie zwiastun przedwczesnej @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No nie wiem, termometr raczej nie padł, bo później po wstaniu miałam już normalną tempkę. w nocy było mi ciepło i obudziłam się też ciepła. Zobaczymy jutro