X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się czujecie po CLO? Ja wczoraj myślałam, że pęknę. Brzuch miałam taki jakby balon był w środku. No i lekkie pobolewanie podbrzusza i jajników.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja stracilam nadzieje...temp spadla do 36.90... Szyjka robi sie rozpulchniona ...wysoko jak mozna to nazwac wysoko bo wogole jest krotka ale zamknieta...jutro test pewnie znow jedna kreska...

• olka30 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po CLO się czułam dobrze, jajniki bolały, ale do przeżycia.

Madzia proszę się nie załamywać!

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, Madzia, jeszcze Ci nic nie przyszło!

Pabelka, nawzajem, teraz na pewno Ci się uda i to podwójnie :*! Nam wszystkim się uda, trzeba w to wierzyć, bo jak przestaniemy wierzyć to co nam zostanie?

Agata, mnie bolał prawy jajnik delikatnie, pulsował, a potem okazało się, że na lewym jest pęcherzyk. 2 dni temu miałam kumulacje bólu(chyba owulke też) i myślałam, że go paznokciami wygrzebie i wyrwę z siebie... (:

Ola, ja mam kilka z Allegro i kilka z apteki i wszystkie 25:(

Szczerze mówiąc też liczyłam na bliźniaki po cichu, ale i tak się cieszę, że wreszcie cokolwiek mi urosło!
    U mnie dziś od rana uczucie jakbym miała @ dostać. Nie wiem czy to ze stresu, czy z czego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 11:23

• olka30 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te najzwyklejsze na allegro, najtańsze mają 10, sprawdzałam wczoraj. 2 z różnych firm mam 10 i bobo testy - mają 25.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kauflandzie sa takie co maja 10 :)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba takie same jak mam z allegro, tyle że drożej wychodzą.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara ja powiem tak nie poddasz się wiem ze masz już dość ale zrobisz sobie przerwe nabieżesz sił i dystansu i wrócisz bo pragnienie Dzieciątka jest u Nas tak silne ze zawsze wracamy :)

trzymam za Was Dziewczyny kciuki nie poddawajcie sie złym chwilą przesyłam Wam mega pozytywnej energii :D

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H30 wrote:
    trzymam za Was kciuki dziewczyny

trzymaj...:)

• akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pęcherzyk w końcu pękł wczoraj wieczorem albo w nocy, dziś już prawie nie ma po nim śladu. Ale za to jakieś przeziębienie się przyplątało... boli mnie gardło, mam wypieki na twarzy, zimno mi w ręce i nogi, cały czas kaszle, temp 37,5 masakra jakaś. jak jedno się układa to co innego się przyplątuje. Też tak macie?

Fedra lubi tę wiadomość

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy 1xclo nie zareagowałam. ale w tym cyklu po 2xCLO doczekałam się dominującego 21mm:) i jeszcze obok 15mm, ale on pójdzie na straty jak to powiedział gin.
    Brzuch dopiero teraz mnie pobolewa a może to owulka?:)

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda79 a będziesz brała coś na pękanie? Czy na razie tylko samo Clo?

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy mamy tak AKuszerko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki! Nie poddajemy sie tylko walczymy !!!!
    A wiec tak owulka potwierdzona podwójnie ;) ale tak jak podejzewalam zrobila mi sie torbielka na lewym jajniku:( gin twierdzi ze powinna sie sama wchlonac(ma 20mm), jesli sie by udalo teraz a by sie nie wchlonela to trzeba bedzie obserwowac ja czy nie rosnie wraz z ciaza, a jesli zacznie rosnac to zabieg usuniecia dziadostwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, widzę, że dziś jest dobry dzień na wizytę u gina, bo wszystkim owulacje potwierdzają (:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 17:41

• olka30 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam zadyszkę przez pół dnia, tylko wstanę, przejdę parę kroków, albo coś zrobię i nie mogę złapać oddechu :( Jakie znowu dziadostwo się przyplątało?? Mam nadzieję, że nie żadne choróbsko, bo w pracy wszyscy tylko kaszlą i smarkają :( Słaba jestem jak stąd tam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 19:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rezygnuje ...z dalszego leczenia...te leki i to wszystko powoduja u mnie takie negatywne emocje i depresje ...dzis rycze caly dzien ...i nie moge sobie poradzic..
    Trzymajcie sie ....trzymam za was kciuki...zawsze bede Was pamietac ...i zycze wam wiecej wytrwalosci niz mialam ja...i zycze z calego serca wszystkim zielonej kropeczki...

Czekalam na cud cudem bylo to ze sa dobrzy ludzie jak Wy wszystkie...wspierajace mnie...

test negatywny

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Rezygnuje ...z dalszego leczenia...te leki i to wszystko powoduja u mnie takie negatywne emocje i depresje ...dzis rycze caly dzien ...i nie moge sobie poradzic..
    Trzymajcie sie ....trzymam za was kciuki...zawsze bede Was pamietac ...i zycze wam wiecej wytrwalosci niz mialam ja...i zycze z calego serca wszystkim zielonej kropeczki...

Czekalam na cud cudem bylo to ze sa dobrzy ludzie jak Wy wszystkie...wspierajace mnie...

test negatywny

Madzia, z jednej strony mam ochotę krzyczeć nie rezygnuj, ale z drugiej strony rozumiem... Chociaż czuję, że kiedy znowu będziesz miała dość sił by wrócić, to my tu będziemy na ciebie czekać:*
    Tak mi smutno, że chyba znowu będę płakać...
    Mam nadzieję, że dziś choć mąż jest dobry i przytula Cię teraz mocno, bo ja chciałbym to zrobić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:

test negatywny
    Madziulka:*:( trzymaj sie kochana!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby a ja oszalalam mam zachcianki takie ze az sama sie siebie boje hehehe czyzby tak dupek dzialal? bo chyba pregnyl juz nie co?
    wyslalam meza po kabanosy francuskie, serek danio i lody owocowe!!:D obym tylko nie chciala tego wszystkiego jesc razem hahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:24

‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ