CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie, Madzia, jeszcze Ci nic nie przyszło!
Pabelka, nawzajem, teraz na pewno Ci się uda i to podwójnie :*! Nam wszystkim się uda, trzeba w to wierzyć, bo jak przestaniemy wierzyć to co nam zostanie?
Agata, mnie bolał prawy jajnik delikatnie, pulsował, a potem okazało się, że na lewym jest pęcherzyk. 2 dni temu miałam kumulacje bólu(chyba owulke też) i myślałam, że go paznokciami wygrzebie i wyrwę z siebie... (:
Ola, ja mam kilka z Allegro i kilka z apteki i wszystkie 25:(
Szczerze mówiąc też liczyłam na bliźniaki po cichu, ale i tak się cieszę, że wreszcie cokolwiek mi urosło!
U mnie dziś od rana uczucie jakbym miała @ dostać. Nie wiem czy to ze stresu, czy z czego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 11:23
-
nick nieaktualny
-
Madziara ja powiem tak nie poddasz się wiem ze masz już dość ale zrobisz sobie przerwe nabieżesz sił i dystansu i wrócisz bo pragnienie Dzieciątka jest u Nas tak silne ze zawsze wracamy
trzymam za Was Dziewczyny kciuki nie poddawajcie sie złym chwilą przesyłam Wam mega pozytywnej energii17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
U mnie pęcherzyk w końcu pękł wczoraj wieczorem albo w nocy, dziś już prawie nie ma po nim śladu. Ale za to jakieś przeziębienie się przyplątało... boli mnie gardło, mam wypieki na twarzy, zimno mi w ręce i nogi, cały czas kaszle, temp 37,5 masakra jakaś. jak jedno się układa to co innego się przyplątuje. Też tak macie?
Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja przy 1xclo nie zareagowałam. ale w tym cyklu po 2xCLO doczekałam się dominującego 21mm:) i jeszcze obok 15mm, ale on pójdzie na straty jak to powiedział gin.
Brzuch dopiero teraz mnie pobolewa a może to owulka?2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
Magda79 a będziesz brała coś na pękanie? Czy na razie tylko samo Clo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej babeczki! Nie poddajemy sie tylko walczymy !!!!
A wiec tak owulka potwierdzona podwójnie ale tak jak podejzewalam zrobila mi sie torbielka na lewym jajniku:( gin twierdzi ze powinna sie sama wchlonac(ma 20mm), jesli sie by udalo teraz a by sie nie wchlonela to trzeba bedzie obserwowac ja czy nie rosnie wraz z ciaza, a jesli zacznie rosnac to zabieg usuniecia dziadostwa -
nick nieaktualny
-
A ja mam zadyszkę przez pół dnia, tylko wstanę, przejdę parę kroków, albo coś zrobię i nie mogę złapać oddechu Jakie znowu dziadostwo się przyplątało?? Mam nadzieję, że nie żadne choróbsko, bo w pracy wszyscy tylko kaszlą i smarkają Słaba jestem jak stąd tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 19:16
-
nick nieaktualnyRezygnuje ...z dalszego leczenia...te leki i to wszystko powoduja u mnie takie negatywne emocje i depresje ...dzis rycze caly dzien ...i nie moge sobie poradzic..
Trzymajcie sie ....trzymam za was kciuki...zawsze bede Was pamietac ...i zycze wam wiecej wytrwalosci niz mialam ja...i zycze z calego serca wszystkim zielonej kropeczki...
Czekalam na cud cudem bylo to ze sa dobrzy ludzie jak Wy wszystkie...wspierajace mnie...
test negatywny -
nick nieaktualnyMadziara wrote:Rezygnuje ...z dalszego leczenia...te leki i to wszystko powoduja u mnie takie negatywne emocje i depresje ...dzis rycze caly dzien ...i nie moge sobie poradzic..
Trzymajcie sie ....trzymam za was kciuki...zawsze bede Was pamietac ...i zycze wam wiecej wytrwalosci niz mialam ja...i zycze z calego serca wszystkim zielonej kropeczki...
Czekalam na cud cudem bylo to ze sa dobrzy ludzie jak Wy wszystkie...wspierajace mnie...
test negatywny
Madzia, z jednej strony mam ochotę krzyczeć nie rezygnuj, ale z drugiej strony rozumiem... Chociaż czuję, że kiedy znowu będziesz miała dość sił by wrócić, to my tu będziemy na ciebie czekać:*
Tak mi smutno, że chyba znowu będę płakać...
Mam nadzieję, że dziś choć mąż jest dobry i przytula Cię teraz mocno, bo ja chciałbym to zrobić. -
nick nieaktualnyMadziara wrote:Rezygnuje ...z dalszego leczenia...te leki i to wszystko powoduja u mnie takie negatywne emocje i depresje ...dzis rycze caly dzien ...i nie moge sobie poradzic..
test negatywny -
nick nieaktualnyBaby a ja oszalalam mam zachcianki takie ze az sama sie siebie boje hehehe czyzby tak dupek dzialal? bo chyba pregnyl juz nie co?
wyslalam meza po kabanosy francuskie, serek danio i lody owocowe!! obym tylko nie chciala tego wszystkiego jesc razem hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:24