CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu, Kochanie, wrocisz do nas, bez nas nie da sie zyc:-) Odpoczniesz troche, nabierzesz sil i wrocisz. Trzymam za Ciebie kciuki i wierze ze bedzie dobrze:-***
-
nick nieaktualnyDzieki ...juz mi powoli przechodzi ...gin i tak kazal mi czekac i za 3 dni test bo bylam dzis szyjka jest zamknieta wysoko temp skoczyla..pow ze zaklada sie ze mna o flache ze sie udalo ...nie robil mi usg bo nie mial czasu zbadal mnie tak normalnie ...mowi ze zamknieta...sina i lekko rozpulchniona ....pow ze temp nie u kazdej swiadczy poprzednio byla nisko nie tak wysoko i lekko otwarta...w cuda nie wierze ...ale mam czekac...objawow nie mam tylko piersi bolace i smrod papierosow czuje..
bede czasem zagladac co u was , dzieki za wszystko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 11:48
-
Madzia nie mow hop! Jeszcze nic nie jest przesądzone!
A z nami musisz zostac,bo bez Ciebie to forun niebyloby tak cudowne!
Wszystkie jestescie wspaniale kobietki,i kazda z nas na swoj sposob pomaga innej przynajmniej psychicznie!
Zostajemy,walczymy i czekamy na dobre wiesci!
Czy ktoras z Was brala Clo od 3 do 9dc?
-
nick nieaktualnyAle mam jazde...zwymiotowalam cala kawe ...do tego glowa mnie boli ...a dzis ide do pracy na noc ...
Pabelka oj tam oj tam...nic nie boli nawet sluzu nie mam ...ostatnio mialam kremowy gesty dzis tylko lepki malo...gin mi recepte wypisal chodz mowil ze nie bedzie potrzebna...ciekawe... -
nick nieaktualny
-
Powiedzcie kochane,jesli moje jajniki zawsze produkuja chociaz jedno jajeczko,ale produkuja to czy jest sens brac clo? Tak sie zastanawiam,bo mam sklonnosc do torbielkow ,i troche sie boje...chociaz slyszalam ze po pregnylu tez czasem nie pekaja jajeczka przy clo? Jak myslicie?
-
Tyle tych lekow ze hoho,a ja troche histeryczka jestem jak poczytam ulotke o ubocznym dzialaniu,bo mam do tego sklonnosci!
-
nick nieaktualny
-
Masz racje...biore od jutra...ovu wypada w sylwestra,to moze tak prezecik na nowy rok? Hmmm...
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wlasciwie jak powinna wygladac szyjka macicy w ciazy ..mialam pytac gin ale ze wzgledu na to ze jest to moj szef ...i juz mi glupio ze wszystkim latac..a tez nie chce zeby myslal ze mam obsesje..to juz sama nie wiem ...czytalam na forum ...i nie widze konkretnych odpowiedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 21:37
-
nick nieaktualnyZ tego co pamiętam to rozpulchniona i chyba fioletowy albo bordowy kolor, ale nie jestem pewna. Madzia, jak dla mnie szyjką nie da się za bardzo oceniać, bo mi w ciąży powiedział gin jak mnie badał, że tu nic nie czuje i, że ciąży nie ma (to był już chyba 5 tydzień wtedy).
Tu to fajnie widać (cykl niestety bez ciąży), o ile oczywiście kogoś nie brzydzi jego ciało (:
http://apt.republika.pl/Tajemnica1.html -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki. Ja wczoraj miałam monitoring - żadnego jajeczka
Powiedzcie mi proszę: czy można łączyć Duphaston z Luteiną? Okazuje się, że i tego i tego mam za mało na wszystkie 10 dni, a jakbym najpierw wzięła Luteinę (3 dni), a później Dupka (7dni), tabletek starczyłoby idealnie. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?betiBoom lubi tę wiadomość