CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
sayuri wrote:No ja z tym nigdy problemu nie miałam,ale był czas ze wiesiołka też jadłam.
Sayuri, ja nawet nie wiem czy mam problem, ale przed jutrzejszą IUI zwiększam szanse;)
bardziej chyba dla psychiki...cóż przed 5 próbą będę pewnie zrelaksowana, ale teraz się normalnie stresuję
ściskam kciuki za Twoje starania!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
witam, ja też biore CLO drugi cykl, w pierwszym się nie udało (może dlatego że akurat Nas dopadła Grypa i słabo z serduszkowaniem. Teraz mam zwiększoną dawkę Tzn 2x po 2 tabletki, trzy dni temu skończyłam ''kuracje'' i za chwile bierzemy się do dzieła. od Jakiegoś czasu czytam forum ale jakos tak nie pisałam ale stwierdziłam że kobietki powinny się wspierać w końcu wszystkie pragniemy tego samegoo:)Miłego dnia Wam życzę i mam nadzieję że mnie przygarniecie pod skrzydełka swoje
Holly lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o mnie to nie miałam plamień jakich takich, tylko koniec @ bo zaczęłam brać w 3dc (@ mam 4 dni i słabą, nawet pierwszy czy drugi dzień). jedyne co mi było po CLO to brak koncentracji czułam się taka ''pusta umysłowo'' ELLASI- gratuluje:)
Ellasi lubi tę wiadomość
-
Ellasi! Gratuluję! Strasznie się cieszę
Ja biorę CLO 2-5 DC. Też mam wrażenie, że plamienie się przedłuża...Ellasi lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Ellasi wrote:Dziewczyny,
Zrobiłam test... są dwie kreski!
Jestem szczęśliwa i przerażona- jestem po cp i strasznie się boję!
I to jest bardzo dobra poniedziałkowa wiadomość!
GRATULUJE Ellasi! Zuch Dziewczyna!
Wysyłaj fluidy ciążowe! Zaraz biegnę na IUI! W nocy prawie nie spałam z podekscytowania!
Dobrego dnia i trzymajcie kciuki!
Ellasi lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
Ellasi gratuluję, super wiadomość
mamakejti pamiętaj, że myślami jesteśmy z Tobą i mocno Ci kibicujemy.
Mam pytanie do dziewczyn przyjmujących wiesiołek - czy śluz płodny macie wtedy cały czas, czy tylko podczas owu? Tak jak pisałam kilka dni temu jestem przeszło 60 dni po poronieniu i od kilku dni mam śluz płodny. Czy to przez wiesiołka?Ellasi lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
mamakejti wrote:I to jest bardzo dobra poniedziałkowa wiadomość!
Wysyłaj fluidy ciążowe! Zaraz biegnę na IUI! W nocy prawie nie spałam z podekscytowania!
Trzymam kciuki... mi z tych Waszych emocji nawet się pracować dzisiaj nie chce...Ellasi lubi tę wiadomość
W awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy
Od dzisiaj gramy na moich zasadach:
Orzeł --> Ja wygrywam
Reszka --> Ty przegrywasz -
roma wrote:Ellasi gratuluję, super wiadomość
mamakejti pamiętaj, że myślami jesteśmy z Tobą i mocno Ci kibicujemy.
Mam pytanie do dziewczyn przyjmujących wiesiołek - czy śluz płodny macie wtedy cały czas, czy tylko podczas owu? Tak jak pisałam kilka dni temu jestem przeszło 60 dni po poronieniu i od kilku dni mam śluz płodny. Czy to przez wiesiołka?
Roma róznie z tym wiesiolkiem,ja mialam tylko w dni płodne ,cztalam tez ze dziewczyny mają bardzo dlugo ten sluz niekoniecznie w okresie plodnym co myli im obserwacje.
A ja dzis 38 dni po por. i tez zauwazyłam kisiel,dziwne bo to bylby juz drugi raz w tym okresie po por.Pierwszy sluz mialam jakies 10 dni po poronieniu,ucieszylam sie wtedy bo pokazal sie terminowo i myslalam wtedy ze @ bedzie do 30dni,jednak minąl ten termin a ja nic a dzis znow sluz,gęsty rozciagliwy przezroczysty...zglupialamAntoś IVF,Julisia natural
-
Ellasi wrote:Dziewczyny,
Zrobiłam test... są dwie kreski!
Jestem szczęśliwa i przerażona- jestem po cp i strasznie się boję!
Gratki kochana,szczęsliwej ciązy.Teraz to juz tylko brzuch do przodu i rosnijcie zdrowo.Zrób bete kochanaEllasi lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
I.Ana.I wrote:witam, ja też biore CLO drugi cykl, w pierwszym się nie udało (może dlatego że akurat Nas dopadła Grypa i słabo z serduszkowaniem. Teraz mam zwiększoną dawkę Tzn 2x po 2 tabletki, trzy dni temu skończyłam ''kuracje'' i za chwile bierzemy się do dzieła. od Jakiegoś czasu czytam forum ale jakos tak nie pisałam ale stwierdziłam że kobietki powinny się wspierać w końcu wszystkie pragniemy tego samegoo:)Miłego dnia Wam życzę i mam nadzieję że mnie przygarniecie pod skrzydełka swoje
Witamy cieplutko,z nami bedzie razniejAntoś IVF,Julisia natural
-
LittleGirlBlue wrote:Dziewczyny czy po Clo wystepuja plamienia? Czy to normalne? Wzielam clo po raz pierwszy w 4dc (koncowka okresu), dzis jest 7dc i nadal mam spore plamienie. Biore 0.5 tabletki na noc. Czy to moze byc efekt uboczny clo??
Czytalam posty kilku osób na innych wątkach i tez mialy plamienia,byc moze to normalne skoro nie jestes pierwsza,ale czy to dobrze?Nie wiem,trzeba by zapytac lekarza,moze w ulotce cos piszeAntoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:I to jest bardzo dobra poniedziałkowa wiadomość!
Kochana,trzymamy mocno by sie udało,wzięlas na droge troche swiezych wirusków?Ellasi lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural