CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
poziomkowa wrote:Trzymam kciuki... mi z tych Waszych emocji nawet się pracować dzisiaj nie chce...
Komu by sie chcialo skoro po takich wiadomosciach czlowiek zaczyna marzyc..
Ja ostatni dzien na urlopieza chwile jade na wizyte do przychodni,moze cos sie uda zalatwic
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej kobitki ja po wizycie u nowego gina
Jestem pod wrażeniem świetny facet naprawde super mi wszytsko wytłumaczył i porozmawiał Na usg jest jeden pęcherzyk dominujący w lj i "coś" jest w macicy Jakaś cysta bo niestety na pehcerzyk ciązowy to nie wygląda bo jest za nisko ułożony ale żeby dalej działać jutro mam skierowanie na beta hcg by całkowicie wykluć ciąże i potem zależnie od wyniku dalej działamy.
Mam dzisiaj mieszane uczucia ale jestem sczesliwa że nie stoję w miejscu
-
mamakejti wrote:I to jest bardzo dobra poniedziałkowa wiadomość!
GRATULUJE Ellasi! Zuch Dziewczyna!
Wysyłaj fluidy ciążowe! Zaraz biegnę na IUI! W nocy prawie nie spałam z podekscytowania!
Dobrego dnia i trzymajcie kciuki!
-
ja dzisiaj robiła jakieś notatki w kalendarzu, coś tam zaznaczałam, kropki, kreski, kulki, przeciągnęłam na kwiecień i tak mi wyszło że jak wszystko się ładnie ułoży ewentualny test mogłabym zrobić 1 kwietnia, stary pewnie by pomyślał że żartuję jakby co
Domili lubi tę wiadomość
W awatarze wystąpili: PING PONG Nr 1 made by CLO - cykl pierwszy
Od dzisiaj gramy na moich zasadach:
Orzeł --> Ja wygrywam
Reszka --> Ty przegrywasz -
A ja muszę się też pochwalić
Właśnie wróciłam z monitoringu
10dc i w lewym jajniku mam dominujący pęcherzyk 19mm, a w prawym 14mm i do tego endometrium 10!Jeszcze nigdy tak się nie cieszyłam z wizyty u ginekologa jak dzisiaj! Od początku cyklu mam jakieś przeczucia,że to będzie ten szczęśliwy. Oby się udało! Dostałam Duphaston i mam go brać od 16dc przez 10 dni.
Z tych emocji zapomniałam się spytać czy test ciążowy robić po zakończeniu duphastonu czy mogę jeszcze w trakcie brania, choć nie wiem czy nie podważy wyniku. -
Jutro na 19.00 mam wizyte. Zobaczyć kropka. Mam nadzieje,bze bedzie cos widac. Prosze o trzymanie kciukow!
Agnes- ladne pecherzyki! Dzialajcie!
Najwazniejsze jest znaleźć dobrego lekarza. To polowa sukcesu. Ja tak mialam. Pierwszy cykl u nowego lekarza i dwie kreseczki -
nick nieaktualnyMichasia a robiłaś betę czy tylko sikańca? Pytam bo jak ja byłam na pierwszej wizycie to nic nie było jeszcze widać, ponoć na usg można coś zobaczyć jak beta koło 1000.
W każdym razie trzymam kciuki i czekamy na relacje
Ja wizytę mam 15.03 czekam by zobaczyć serduszko.. -
Ellasi wrote:Dziewczyny,
Zrobiłam test... są dwie kreski!
Jestem szczęśliwa i przerażona- jestem po cp i strasznie się boję!
super, gratulacje :* a teraz prosze nas tu wszystkie pozarażaćEllasi lubi tę wiadomość
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Ellasi wrote:Dziewczyny,
Zrobiłam test... są dwie kreski!
Jestem szczęśliwa i przerażona- jestem po cp i strasznie się boję!może ten cykl się okaże trafiony
Ellasi lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
U mnie weekend minął imprezowo i staraniowo
Jajniki dawały mi popalić, już dawno mnie tak nie bolały. Więc może coś zasialiśmy
Oby
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
nick nieaktualnymichasia-K wrote:Robilam bete w pon ( tydzien temu) wyniosla 551 mIU/ml. W srode bylam na usg nic nie bylo widac. Faktycznie mogla nie miec jeszcze 1000.
Pocieszylas mnie bardzo!w ciągu 2 dni się powinna podwajać także spoko loko
będzie dobrze, to jeszcze wczesna ciąża więc ma prawo nie widać za wiele
Ja w 5t3d widziałam tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym, ale tak na prawdę to owulka u mnie 3 dni później była, bo w 17dcWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:35