CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem załamana. U mnie ciągle brak skoku. Z wielkości pęcherzyka wyglądało że owu miała być wtorek bądź środa i tak czułam ból, całe podbrzusze. Dziś piątek brak skoku i sluz biały ale rozciagliwy . Szyjka też plodny:( ...wszystko przez to ze tego posranego pregnyl u nie moglam nigdzie dostać i nie poszłam w niedzielę na wizytę. ..następna dopiero we wtorek . Jajniki cisza . Bardzo to dziwne ; (
-
Ladybird:) wrote:Jaki mialyscie sluz i temperaturę przy tym jak zrobił się torbiel ???
HHmmm teraz tak mysle ze moze i mi sie torbiel zrobil? Juz pisałam ze bralam clo ale bez monitorongumialam ten cykl zwiekszyc dawke do 1x1 i isc w 12 dniu na monitoring. Juz 6 dzien po odstawieniu luteiny a okresu brak. Brzuch pobolewa czasami.
-
nick nieaktualnyWitam mam do pozbycia sie
5 tabl Clo
16 saszetek inofolic wszystko za 30 zl.
Wczoraj sprzatalam apteczkę i znalazłam inoflic ważny do czerwca ! Ja rodzę w Maju i narazie nie będę myśleć o staraniach a szkoda żeby się zmarnowałyScarlettKate lubi tę wiadomość
-
Misia 69 wrote:Ja tu czekam na @ a mam bialy rozciagliwy śluz. Prawie jak plodnu tylko bialy i taki jakby czop. Juz sama niewiem co myslec?!
Taki sluz miała moja siostra jak zaszła w ciążę myślała że @ przyszła i poleciała do łazienki a tam taki biały czop wyleciał. Test wyszedł jej ok 5dni po spodziewanym terminie @
Trzymam kciuki ❤Misia 69 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
katarzyna_d wrote:Witam mam do pozbycia sie
5 tabl Clo
16 saszetek inofolic wszystko za 30 zl.
Wczoraj sprzatalam apteczkę i znalazłam inoflic ważny do czerwca ! Ja rodzę w Maju i narazie nie będę myśleć o staraniach a szkoda żeby się zmarnowały
-
hej kobietki
czytam was stale ale nie maiłam czasu nic pisać bo stale w pracy a le już na szczęście weekend:)
Ja po wizycie dostałam skierowanie na parę badań mamy powtórzy ć badanie nasienia w pon idziemy na badania. Wg temp cykl bez owulacyjny. dzisiaj zaczęły mnie boleć piersi i podbrzusze pewnie się zbliża @. W zależności jakie będą wyniki działamy dalej. Dostanę skierowanie do kliniki leczenia niepłodności myślałam o Poznaniu. Chyba że terminy będą dalekie to jeszcze ten cykl po stymulujemy. Taka decyzja Gina. Wiec do pon czekam na wyniki badańWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 19:37
-
ScarlettKate wrote:hej kobietki
czytam was stale ale nie maiłam czasu nic pisać bo stale w pracy a le już na szczęście weekend:)
Ja po wizycie dostałam skierowanie na parę badań mamy powtórzy ć badanie nasienia w pon idziemy na badania. Wg temp cykl bez owulacyjny. dzisiaj zaczęły mnie boleć piersi i podbrzusze pewnie się zbliża @. W zależności jakie będą wyniki działamy dalej. Dostanę skierowanie do kliniki leczenia niepłodności myślałam o Poznaniu. Chyba że terminy będą dalekie to jeszcze ten cykl po stymulujemy. Taka decyzja Gina. Wiec do pon czekam na wyniki badań
Ja dostałam skierowanie i zapisałam się do Poznania na polną. Dzwoniłam w połowie stycznia i termin mam na 10 maja. Teraz terminy są na lipiec.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
ScarlettKate wrote:Dzięki za info.
Wogole mam od wczoraj śluzu tyle plodnego ze ło i bola mnie jajniki. Dziwaczny ten cykl. Eh zobaczymy co w pon będzie31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Opolanka 85 wrote:A ja też mam mega śluz, niestety nie mam też żadnych pęcherzyków w 13 dc:( Ale wydaje mi się, że olej lniany, który zaczęłam pić od tego cyklu, wpływa niesamowicie na śluz! Wcześniej takiego nie miała, mimo potwierdzonej owulacji. Dziewczynki, która jeszcze miała hsg? Trochę jestem podłamana, bo lekarz nie kazał robić żadnych badań przed, tylko mam przyjść we wtorek i już. A jak przeczesuję internet, to kobitki robią posiewy, morfologię, itd. I co ja mam myśleć...
-
Misia 69 wrote:Angie 31 moja 10 letnia corka by chyba oszalala z radosci:)
Dzis robilam test i jest negatywny
Wiem że to jest nudne ale niestety bardzo prawdziwe "dopóki @nie ma jest nadzieja "
Ja nie mam szans na naturalne zaplodnienie i raczej nie liczę na to że będę tą jedną na milion kobiet że coś się jednak wydarzy ale te słowa tak mi się wbiły w czaszkę że nie idzie tego z niej wyrzucić.
Miałam 4 stymulacje albo trzy już się pogubiłam. Każdy cykl był inny i każdy oczywiscie zwiastowal ciążę sluzy mdłości biegunka wzdecia nawet bladziochy wychodziły na testach no masakrę przeszłam dopóki nie dowiedzieliśmy się że szansa jest jedna na bilion!
Ale czytam was dziewczyny nadal wiele z was ma ogromne szanse u niektórych widzę już prawie te dwie kreski ❤kilka dziewczyn wysłałabym na praktyki zawodowe bo wiedzę już posiadają to dzięki Wam ten wątek kwitnie a niejednokrotnie wujek google kieruje odpowiedź na zadane pytanie właśnie gdzie?ovufriend !poważnie!
ana1122 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Misia 69 wrote:Kurcze to jest takie niesprawiedliwe ze te ktore nie chca zachodzą a my sie tak staramy,poswiecamy,inwestujemy zeby miec małe dzieciątko. Czemu los jest taki niesprawiedliwy?!
No nic trzeba podwinac rekawy i dzialac dalej.