X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od razu dostałam aromek.

uwo99n73lnbybmmo.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem załamana. U mnie ciągle brak skoku. Z wielkości pęcherzyka wyglądało że owu miała być wtorek bądź środa i tak czułam ból, całe podbrzusze. Dziś piątek brak skoku i sluz biały ale rozciagliwy . Szyjka też plodny:( ...wszystko przez to ze tego posranego pregnyl u nie moglam nigdzie dostać i nie poszłam w niedzielę na wizytę. ..następna dopiero we wtorek . Jajniki cisza . Bardzo to dziwne ; (

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • moniaaa_1988 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLiza wrote:
    Ja od razu dostałam aromek.

Nie mowie ze to reguła ze najpierw jest clo ale dużo dziewczyn tak brało - najpierw clo, później letrozol :)

03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
    PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Jesli do 10 dni nie dostaniesz @ (od ostatniej tabletki)to idz na wizyte,trzeba to sprawdzic na usg

Ja tu czekam na @ a mam bialy rozciagliwy śluz. Prawie jak plodnu tylko bialy i taki jakby czop. Juz sama niewiem co myslec?!

f2w33e3k5idkv34t.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki mialyscie sluz i temperaturę przy tym jak zrobił się torbiel ???

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybird:) wrote:
    Jaki mialyscie sluz i temperaturę przy tym jak zrobił się torbiel ???

HHmmm teraz tak mysle ze moze i mi sie torbiel zrobil? Juz pisałam ze bralam clo ale bez monitorongu :( mialam ten cykl zwiekszyc dawke do 1x1 i isc w 12 dniu na monitoring. Juz 6 dzien po odstawieniu luteiny a okresu brak. Brzuch pobolewa czasami.

f2w33e3k5idkv34t.png
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie szlag trafi z ta angielska służba zdrowia !!! Ta głupia baba mi znowu umówiła wizytę akurat na tydzien kiedy wypada mi @ a mówiłam jej kiedy miałam ostatnia miesiączkę! Zła :(:(:(

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam do pozbycia sie

5 tabl Clo
    16 saszetek inofolic wszystko za 30 zl.

Wczoraj sprzatalam apteczkę i znalazłam inoflic ważny do czerwca ! Ja rodzę w Maju i narazie nie będę myśleć o staraniach a szkoda żeby się zmarnowały

ScarlettKate lubi tę wiadomość

• Angie 31 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia 69 wrote:
    Ja tu czekam na @ a mam bialy rozciagliwy śluz. Prawie jak plodnu tylko bialy i taki jakby czop. Juz sama niewiem co myslec?!

Taki sluz miała moja siostra jak zaszła w ciążę myślała że @ przyszła i poleciała do łazienki a tam taki biały czop wyleciał. Test wyszedł jej ok 5dni po spodziewanym terminie @
    Trzymam kciuki ❤

Misia 69 lubi tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 moja 10 letnia corka by chyba oszalala z radosci:)
    Dzis robilam test i jest negatywny :(

f2w33e3k5idkv34t.png
  • ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Witam mam do pozbycia sie

5 tabl Clo
    16 saszetek inofolic wszystko za 30 zl.

Wczoraj sprzatalam apteczkę i znalazłam inoflic ważny do czerwca ! Ja rodzę w Maju i narazie nie będę myśleć o staraniach a szkoda żeby się zmarnowały
    ja jestem chetna na pakiet :)

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :D czytam was stale ale nie maiłam czasu nic pisać bo stale w pracy a le już na szczęście weekend:)
    Ja po wizycie dostałam skierowanie na parę badań mamy powtórzy ć badanie nasienia w pon idziemy na badania. Wg temp cykl bez owulacyjny. dzisiaj zaczęły mnie boleć piersi i podbrzusze pewnie się zbliża @. W zależności jakie będą wyniki działamy dalej. Dostanę skierowanie do kliniki leczenia niepłodności myślałam o Poznaniu. Chyba że terminy będą dalekie to jeszcze ten cykl po stymulujemy. Taka decyzja Gina. Wiec do pon czekam na wyniki badań :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 19:37

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• pyatii Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    hej kobietki :D czytam was stale ale nie maiłam czasu nic pisać bo stale w pracy a le już na szczęście weekend:)
    Ja po wizycie dostałam skierowanie na parę badań mamy powtórzy ć badanie nasienia w pon idziemy na badania. Wg temp cykl bez owulacyjny. dzisiaj zaczęły mnie boleć piersi i podbrzusze pewnie się zbliża @. W zależności jakie będą wyniki działamy dalej. Dostanę skierowanie do kliniki leczenia niepłodności myślałam o Poznaniu. Chyba że terminy będą dalekie to jeszcze ten cykl po stymulujemy. Taka decyzja Gina. Wiec do pon czekam na wyniki badań :D

Ja dostałam skierowanie i zapisałam się do Poznania na polną. Dzwoniłam w połowie stycznia i termin mam na 10 maja. Teraz terminy są na lipiec.

07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
    1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
    ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
    C3 0,6
    zespół antyfosfolipidowy
    CD4/CD8 2,8
    equoral, encorton, neoparin, acard
  • ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info. :-)
    Wogole mam od wczoraj śluzu tyle plodnego ze ło i bola mnie jajniki. Dziwaczny ten cykl. Eh zobaczymy co w pon będzie :-)

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• Opolanka 85 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    Dzięki za info. :-)
    Wogole mam od wczoraj śluzu tyle plodnego ze ło i bola mnie jajniki. Dziwaczny ten cykl. Eh zobaczymy co w pon będzie :-)
    A ja też mam mega śluz, niestety nie mam też żadnych pęcherzyków w 13 dc:( Ale wydaje mi się, że olej lniany, który zaczęłam pić od tego cyklu, wpływa niesamowicie na śluz! Wcześniej takiego nie miała, mimo potwierdzonej owulacji. Dziewczynki, która jeszcze miała hsg? Trochę jestem podłamana, bo lekarz nie kazał robić żadnych badań przed, tylko mam przyjść we wtorek i już. A jak przeczesuję internet, to kobitki robią posiewy, morfologię, itd. I co ja mam myśleć...

31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
    iv09cwa10kyx03d3.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka 85 wrote:
    A ja też mam mega śluz, niestety nie mam też żadnych pęcherzyków w 13 dc:( Ale wydaje mi się, że olej lniany, który zaczęłam pić od tego cyklu, wpływa niesamowicie na śluz! Wcześniej takiego nie miała, mimo potwierdzonej owulacji. Dziewczynki, która jeszcze miała hsg? Trochę jestem podłamana, bo lekarz nie kazał robić żadnych badań przed, tylko mam przyjść we wtorek i już. A jak przeczesuję internet, to kobitki robią posiewy, morfologię, itd. I co ja mam myśleć...
    Kochana ja też byłam W podobnej sytuacji. Gino zrobił mi cytologie 3 miesiące przed hsg wyszła bakteria. Brałam leki A potem kazał przyjść na badanie tylko że wszystko się przesuneło W czasie. Nie robiłam żadnego posiewu I innych badan. Parę dni przed hsg wzięłam przez 4 dni globulki dopochwowe i smarowalam się maścia i wszystko było ok. po badaniu nie miałam infekcji

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka ja też nie miałam żadnych badań przed zapodają sobie tylko globulki dopochwowe i nic mi się nie stało po hsg plamilam leciutko tylko 2 dni.

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia 69 wrote:
    Angie 31 moja 10 letnia corka by chyba oszalala z radosci:)
    Dzis robilam test i jest negatywny :(

Wiem że to jest nudne ale niestety bardzo prawdziwe "dopóki @nie ma jest nadzieja "
    Ja nie mam szans na naturalne zaplodnienie i raczej nie liczę na to że będę tą jedną na milion kobiet że coś się jednak wydarzy ale te słowa tak mi się wbiły w czaszkę że nie idzie tego z niej wyrzucić.
    Miałam 4 stymulacje albo trzy już się pogubiłam. Każdy cykl był inny i każdy oczywiscie zwiastowal ciążę sluzy mdłości biegunka wzdecia nawet bladziochy wychodziły na testach no masakrę przeszłam dopóki nie dowiedzieliśmy się że szansa jest jedna na bilion!
    Ale czytam was dziewczyny nadal wiele z was ma ogromne szanse u niektórych widzę już prawie te dwie kreski ❤kilka dziewczyn wysłałabym na praktyki zawodowe bo wiedzę już posiadają to dzięki Wam ten wątek kwitnie a niejednokrotnie wujek google kieruje odpowiedź na zadane pytanie właśnie gdzie?ovufriend !poważnie!

ana1122 lubi tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to jest takie niesprawiedliwe ze te ktore nie chca zachodzą a my sie tak staramy,poswiecamy,inwestujemy zeby miec małe dzieciątko. Czemu los jest taki niesprawiedliwy?!
    No nic trzeba podwinac rekawy i dzialac dalej.

f2w33e3k5idkv34t.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia 69 wrote:
    Kurcze to jest takie niesprawiedliwe ze te ktore nie chca zachodzą a my sie tak staramy,poswiecamy,inwestujemy zeby miec małe dzieciątko. Czemu los jest taki niesprawiedliwy?!
    No nic trzeba podwinac rekawy i dzialac dalej.
    Dobre pytanie. Dołączam się. Czemu los jest taki niesprawiedliwy?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
‹‹ 1342 1343 1344 1345 1346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ