CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie @ sabotowała wyjazd...
ale jest bardzo dziwna bo od rana mam zgagę, kręci się mi w głowie, po południu doszła migrena...i generalnie stan jest do bani a roboty w domu od gromaPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Misia dziwna sprawa,płyn w zatoce oznacza raczej ze owulacja juz była,chyba że wcześniej pękł jakiś pęcherzyk...a ten jeszcze będzie pękać dopiero, wiesz z organizmem to nigdy nie wiadomo.
-
Cześć Kochane!
Roma, gratuluję serdecznie Twojej betki!
U mnie niestety nieciekawie, wynik 12,6 (48 godz temu miałam 13,,
nie wiem jak mam interpretować ten wynik, muszę do gina się udać, żeby coś z tym zrobić, już mam czarne myśli....
nic to, smutno mi tylko"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
agnes87 wrote:Negatywny25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
mamakejti wrote:Cześć Kochane!
nie wiem jak mam interpretować ten wynik, muszę do gina się udać, żeby coś z tym zrobić, już mam czarne myśli....
nic to, smutno mi tylko25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyMamakejti a w tym samym laboratorium robiłaś? Trzymam kciuki kochana żeby wszystko było dobrze :*
Ja bym powtórzyła betę w sobotę z samego rana. Błędy lab się zdarzają, wiem coś o tym po ostatnich przebojach z posiewem moczu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 18:42
-
nic to, smutno mi tylko
Kochana jeśli to luxmed to nie zdziwiłabym się ostatnio sporo błędów im sie zdarza...powtórz jutro lub w sobotę z rana i zadzwoń do gina może...
Trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 18:45
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Kochana jeśli to luxmed to nie zdziwiłabym się ostatnio sporo błędów im sie zdarza...powtórz jutro lub w sobotę z rana i zadzwoń do gina może...
Trzymam mocno kciuki -
roma wrote:Moja dzisiejsza beta 53
Gratulacje, dbaj o siebie, zdroweczka i szczesliwej ciążyroma lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nic to, smutno mi tylko
Nie martw się kochana. Idź do gina, on napewno ci wszystko wyjaśni. Ja mocno trzymam kciuki za ciebie.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Hej Dziewczęta!
Postanowiłam nie czekać i wbiłam się mojemu ginowi bez umówienia sięoczywiście mnie przyjął, zrobił usg, przebadał:
1. ciąży pozamacicznej nie ma
2. Jak beta nie urosła, a nawet odrobinę spadła, to raczej mam się nie nastawiać, że nagle pójdzie w górę, takie rzeczy się nie zdarzają - dla świętego spokoju mam powtórzyć betę jutro albo w sobotę, ale wg niego doszło do mikroporonienia
3. słabsze endometrium - pewnie po CLO
4. mam odstawić leki i czekać na @
5. kolejny cykl z Gonalem 50 i drugie podejście do IUI
fuck, jakoś przeczuwałam że to nie ten cykl, ale jak zobaczyła 13,6 to się ucieszyłam...
trzymajcie kciuki, żebym nie ześwirowała"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Hej Dziewczęta!
Postanowiłam nie czekać i wbiłam się mojemu ginowi bez umówienia sięoczywiście mnie przyjął, zrobił usg, przebadał:
1. ciąży pozamacicznej nie ma
2. Jak beta nie urosła, a nawet odrobinę spadła, to raczej mam się nie nastawiać, że nagle pójdzie w górę, takie rzeczy się nie zdarzają - dla świętego spokoju mam powtórzyć betę jutro albo w sobotę, ale wg niego doszło do mikroporonienia
3. słabsze endometrium - pewnie po CLO
4. mam odstawić leki i czekać na @
5. kolejny cykl z Gonalem 50 i drugie podejście do IUI
fuck, jakoś przeczuwałam że to nie ten cykl, ale jak zobaczyła 13,6 to się ucieszyłam...
trzymajcie kciuki, żebym nie ześwirowała
Kiedy idziesz powtarzać betę? Masz dalej plamienia?
Ja tam dalej mocno trzymam kciukiPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Kiedy idziesz powtarzać betę? Masz dalej plamienia?
Ja tam dalej mocno trzymam kciuki
Problem w tym, że nie mam plamień...tylko brzuch mnie boli
już sama nie wiem czy odstawiać luteinę, czy nie, może poczekam do soboty jak skoczę na betę"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Skoro nie plamisz obstawiam błąd labo dużo ostatnio słyszałam że ludziom nie potrzebnie stresu dodają...Trzymam kciuki i sprawdź godziny pobrań w sobotę mają skrócone w luxmedziePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....