CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero w czwarty dniu clo zaczelam lekko czuc jakniki.
A co do akardu to wlasnie kiedy go brac? Chyba zaraz po owu...nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Malowanka wrote:Dziewczyny czy podczas przyjmowania clo bolały was jajniki czy coś w tym stylu?
Mnie prawy jajnik zaczął lekko boleć w 3 dniu brania clo, z każdym dniem coraz bardziej aż do owulacji:) Także nie martw się, możesz dopiero później odczuć coś. -
dziewczyny, jestescie juz specjalistkami w temacie CLO wiec licze na waszą pomoc
jestem na 2 stymulacji CLO, dzis 4 tabletka ( 8 dc) zauwazyłam ze przy stosowaniu Clo bola mnie jajniki ( tzn lewy boli, prawy nie reaguje) jak siedze, jak wstaje, przy, czy to normalne ?
poprzednim razem bolało mnie po zjedzeniu 5 tabletek, gdzies kolo 12-13 dc, tym razem boli mnie juz od 7 dc czyli od 3 tabletki.
czy to normalne ?czy powinnam się obawiac ?
dodatkowo dzis zauwazylam lekkie brązowe plamienie, nie intensywne ale jest. na monitoring ide w 12 dc czyli w czwartek.
mam PCOS.
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSIkrótki protokół
2 pICSIdługi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Kinga40 wrote:Tuska w diagnostyce znalazłam za 270 zł. To jest Termolabilny wariant MTHFR.
a drugie to czynnik V LEIDEN+MUTACJA 20210 G-A GENU PROTROMBINY KOSZT 350ZŁ
z kartą klienta w diagnostyce zapłaciłam 570zł za obaAntoś IVF,Julisia natural
-
Dea28 wrote:łapcie wiruski
Jaguś trzymam kciuki za Ciebie Kochana :*)
biore podwójną porcje wirusków na podwójną ciązeAntoś IVF,Julisia natural
-
Malowanka wrote:Dziewczyny czy podczas przyjmowania clo bolały was jajniki czy coś w tym stylu? U mnie dziś druga tabletka. Nic się nie dzieje tzn dobrze ze zadnychbskutkow ububocznychb nie odczuwam i wiem ze to głupie co teraz napisze ale boję się że to nie działa na mnie wcale.
I jeszcze jedno pytanie po co dziewczyny lokata acard lub aspiryne? Kiedy to się łyka po clo czy po owulacji?
Mnie na pierwszym cyklu z clo lekko bolały,ale spokojnie,teraz nic nie czułam a jajka były dwaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 18:12
Antoś IVF,Julisia natural
-
Adziulka92 wrote:Mnie prawy jajnik zaczął lekko boleć w 3 dniu brania clo, z każdym dniem coraz bardziej aż do owulacji:) Także nie martw się, możesz dopiero później odczuć coś.
mam tak samo👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSIkrótki protokół
2 pICSIdługi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Olcia1988 wrote:Ja dopiero w czwarty dniu clo zaczelam lekko czuc jakniki.
A co do akardu to wlasnie kiedy go brac? Chyba zaraz po owu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 18:55
-
Jagna 75 wrote:ja jakosod ovu zaczełam brac....jesli przyjdzie @ to trzeba odstawic
czyli jesli biore od poczatku cyklu to czy popełniam straszną zbrodnie ?
mam pcos @ mam skąpe..👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSIkrótki protokół
2 pICSIdługi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Jagna 75 wrote:czyli jednak bedzie testowanie?Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Hihi sis, chyba raczej do poniedziałku nie wytrzymam. Może nawet w piątek zrobię betę, ale to się jeszcze okaże :*
A dwa dni temu myslałam sobie ze jak za tydzien bedą dwie kreski to na bete za trzy dni po tescie a do lekarza tak w 6 tygodniu by od razu serducho zobaczyc i nie nakrecac sie zadnymi wizytami wczesniej....chyba Pan Bóg wysłał mi wiadomosc ze mam jednak tydzien po tygodniu jezdzic na wizyte,widziec swoje malenstwo jak rosnie i miec wszystko pod kontrolą,a nie jakies lajtowe podejscie do ciązyAntoś IVF,Julisia natural
-
Kinga40 wrote:Hihi sis, chyba raczej do poniedziałku nie wytrzymam. Może nawet w piątek zrobię betę, ale to się jeszcze okaże :*
A dwa dni temu myslałam sobie ze jak za tydzien bedą dwie kreski to na bete za trzy dni po tescie a do lekarza tak w 6 tygodniu by od razu serducho zobaczyc i nie nakrecac sie zadnymi wizytami wczesniej....chyba Pan Bóg wysłał mi wiadomosc ze mam jednak tydzien po tygodniu jezdzic na wizyte,widziec swoje malenstwo jak rosnie i miec wszystko pod kontrolą,a nie jakies lajtowe podejscie do ciązyAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:nie powinno sie brac acardu podczas miesiączki,mozna krwotok dostac
moja sie juz skonczyła, ale dziekuje bede to miała na uwadze zeby kolejne brac po zakonczonej miesiączce👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSIkrótki protokół
2 pICSIdługi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
a ja tak dzis czuje gniecenie w prawym dolnym boku...pewnie moja córcia korzenie zapuszcza
...przepraszam dwie córcie
blizniaczki mają byc przeciez
Powiem wam ze tryskam energią,mimo tej całej mutacji,tak poprostu wiem ze bedzie okKinga40, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:a ja tak dzis czuje gniecenie w prawym dolnym boku...pewnie moja córcia korzenie zapuszcza
...przepraszam dwie córcie
blizniaczki mają byc przeciez
Powiem wam ze tryskam energią,mimo tej całej mutacji,tak poprostu wiem ze bedzie ok
U mnie będą chłopaki hihiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤