CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
pyatii wrote:NO niestety u mnie 3 cykl z CLO właśnie skończył się niepowodzeniem... Teraz juz tylko iui mi zostaje. Powodzenia dziewczyny :*
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Olcia1988 wrote:a ile ogólnie już się starasz?
na luzie od 2012, z pomocą ginekologa od lipca 2015.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
U mnie na monitoringu wieści dobrych brak. Narazie 0 dominujących pęcherzyków i Śluzowka cienka. Mam przyjść jeszcze 11 dc. żeby sprawdzić czy coś się zmieniło.. uparty ten mój organizm. Najpierw torbiele a teraz brak reakcji.
-
hej dziewczynki
powiedzcie co sądzicie jestem na clo brałam w tym miesiacu po pol tabletki , i tak 10 dc cyklu juz mialam pecherzyk 26 , endo 6,8. dzis 12dc pecherzyk nadal nie pekł i ma tez jakoas 26 moze jakies minimalnie wiecej ale nie za duzo, endo 8,6. co sadzicie peknie?? dodam ze niby poprzednie pekały
-
Olcia1988 wrote:ja zaczęłam w maju 2014 a w listopadzie już u lekarza wylądowałam bo nie chciałam czekać
Ja byłam w czerwcu 2012 i potem przez półtorej roku chodziłam do gin, ale to był stracony czas... babka kazała jeść kwas foliowy i się starać, opisywałam to tuaj, gdyby nie ona to już bym była po rządowym ivf, a tak zostało mi podejść komercyjnie.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Biedronka7 wrote:Hej dziewczyny !
Wybaczcie ze tak rzadko tu bywam ale mamy straszne busy w pracy i strasznie mnie to wkurza. Jedyny plus tego ze nie ma na nic czasu to to ze nie myśle który dzien i nie analizuję.
Jagna przykro mi z powodu lekarza. Konowałów niestety nie brakuje i nie zależnie od tego w jakim kraju sie mieszka.
Moj lekarz na ostatniej wizycie kazał sprawdzić grubość endometrium po czym umówili mnie na usg zaraz po @ inteligentne.
Roma nie stresuj sie prosze, napewno na następnym usg juz wszystko bedzie ok. Trzeba byc dobrej myśli i zachować spokój.
Jestesmy myslami z tobąAntoś IVF,Julisia natural
-
Może macie rację. Ja po prostu wygrzebałam pierwsze usg mojego syna w 6t3d ciąży i widać wyraźnie małego robaczka. No i serduszko biło. Spodziewałam się takiego samego obrazu ale wiem że przecież każda ciąża jest inna i że na tak wczesnym etapie każdy dzień robi różnicę.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
pyatii powiem Ci tak. moja szwagierka z bardzo dużą otyłością starała się 5 lat. wiesz bardzo niezdrowa dieta zero ruchu tylko komputer ni nic więcej.
po 5 latach się udało i mają teraz śliczną 2letnią córeczkę.
ostatnio się jej zapytałam czy może brała clo (jest to raczej jeden z najbardziej popularnych leków na stymujację) a ona do mnie że nic nigdy na to nie brała. i się okazało że tak rozpaczliwie pragnęła tego dziecka i tak się starała a nic więcej niż branie kwasu foliowego nie robiła w tym kierunku.już nawet o invitro mówiła bo tak się stara i nici (ze 150kg żywej wagi). a teraz znów komputer kfc a małą wychowuje w sumie babcia
i jak takiej osobie się udało to nam ma się nie udać??nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
CzterolistnaKoniczyna wrote:U mnie na monitoringu wieści dobrych brak. Narazie 0 dominujących pęcherzyków i Śluzowka cienka. Mam przyjść jeszcze 11 dc. żeby sprawdzić czy coś się zmieniło.. uparty ten mój organizm. Najpierw torbiele a teraz brak reakcji.Antoś IVF,Julisia natural
-
KASIKK wrote:hej dziewczynki
powiedzcie co sądzicie jestem na clo brałam w tym miesiacu po pol tabletki , i tak 10 dc cyklu juz mialam pecherzyk 26 , endo 6,8. dzis 12dc pecherzyk nadal nie pekł i ma tez jakoas 26 moze jakies minimalnie wiecej ale nie za duzo, endo 8,6. co sadzicie peknie?? dodam ze niby poprzednie pekały
KASIKK lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Olcia1988 wrote:pyatii powiem Ci tak. moja szwagierka z bardzo dużą otyłością starała się 5 lat. wiesz bardzo niezdrowa dieta zero ruchu tylko komputer ni nic więcej.
ostatnio się jej zapytałam czy może brała clo (jest to raczej jeden z najbardziej popularnych leków na stymujację) a ona do mnie że nic nigdy na to nie brała. i się okazało że tak rozpaczliwie pragnęła tego dziecka i tak się starała a nic więcej niż branie kwasu foliowego nie robiła w tym kierunku.już nawet o invitro mówiła bo tak się stara i nici (ze 150kg żywej wagi). a teraz znów komputer kfc a małą wychowuje w sumie babcia
i jak takiej osobie się udało to nam ma się nie udać??
Olcia nam tym bardziej musi się udaćAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Olcia1988 wrote:pyatii powiem Ci tak. moja szwagierka z bardzo dużą otyłością starała się 5 lat. wiesz bardzo niezdrowa dieta zero ruchu tylko komputer ni nic więcej.
i jak takiej osobie się udało to nam ma się nie udać??
Ja wierze że mi się uda, ale juz nie wierze że naturalnie, bo jakby miało się udac naturalnie to już by sie udało... widocznie jest jakis czynnik u mnie który to blokuje07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
Hej dziewczynki. Z pojedynczych plemniczkow zrobiło nam się 2 miljjjjooony hihihi tak tak wiem że to pikuś mało buuuu i wogole ale to był jakiś inny drugi androlog ( cap cholerny) Jagus witaj w klubie cymbalow lekarzowych. Rozmowa zaczęła się tak "więc mamy wyniki" my tu skupienie wytezenie źrenic bębenkow usznych że to wiecie ilość jakość ruchliwosc budowa glowki te sprawy (trochę się naczytałam o tych uplynnieniach itp zresztą lekarz powiedział że teraz to będzie obszerniejsze badanie a na wyniki czekaliśmy półtora miesiąca ) a ten CAP cytuję " jest 2 miliony plemnikow" my na to jeeeeeej juuupiiii naprawdę? ( CAP nie wiedział że poprzedni wynik to sztuki)
My kontynuujemy radość a On się patrzy. To my wtedy też. To on wtedy na nas.... I my kur... De też! On nic. A my już zmarszczek na czole dostaliśmy bo czekamy na dalszy ciąg. A On nic.
Aaaaaaaaaaa
Cap szuka wyniki badań z krwi. My ze mezulek był chory i na antybiotykach więc nie chcieliśmy zaburzyc wyników. On nadal usilnie grzebie w komputerze i ich SZUKA!My że jutro mąż odda krew bo minęło trochę czasu jest już zdrowy i wtedy będą.On Ich ku.... nadal szuka! No ręce opadają!
Za dwa tygodnie idziemy znowu.W samochodzie tak się uśmialiśmy że to chyba strata czasu na tutejsze badania. Ale już mamy miliony i dobre humory. Co ma być to będzie.Misia 69, roma lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie super wieści
.
Niestety lekarzy konowalow nie brakuje.
Chyba musicie zmienić cymbala na kogoś konkretnegoAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤