CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
roma wrote:Witam Was dziewczynki, dziś trochę późno ale gniłam w łóżku
plamienia na razie ustały ale piersi przestały mnie zupełnie boleć i mam ogólnie złe przeczucia.
Przede wszystkim nie stresuj się tak bardzo, bo to nie wskazane. Nie przemęczaj się, staraj się dużo odpoczywać.
Serduszko ❤ maleństwa już bije i będzie dobrze. A piersi nie muszą koniecznie boleć cały czas. Mnie pomimo tego iż płód był już martwy. A w dwóch pierwszych ciążach wogle. Więc ból to nie zasada. Głowa do góry.roma lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Ladybird zastrzyk nie utrzymuje sie w organizmie juz po 10 dniach od wzięcia , w ulotce jest napisane że zastrzyk to nic jak ludzka gonadotropina,w związku z tym test zrobiony za wcześnie może wyjść pozytywny,pamiętam ze gin kazał mi robić test juz w 26 dc,ale betę a zastrzyk miałam wtedy w 12 dc
-
Ladybird czasami test nie wychodzi nawet po terminie spodziewanej @,zastanów się czy to nie za wcześnie, a le czasem też wychodzi jeszcze przed @,nie ma reguły, z rób jak uwazasz;)życzę Ci żeby już Ci wyszedł pozytyw
-
Girl25 wrote:a o jakiej porze bierzecie clo? rano? polecam brac na noc wtedy te objawy po prostu przespicie
.
Ja musze brać dwa razy dziennie bo tylko podwójna dawka działa. Także tą którą brałam wieczorem i tak czułam w nocy i nie mogłam spać. Ale ja zawsze źle na leki reagowałam więc nawet przyzwyczajona jestem. Ginekolog śmie nawet twierdzić że mogę ciężko znosić ciąże. No ale fakt wolałabym wymiotować z powodu ciąży a nie z leku który dopiero ma dać mi szanse na ciąże. -
Adziulka92 wrote:Ja musze brać dwa razy dziennie bo tylko podwójna dawka działa. Także tą którą brałam wieczorem i tak czułam w nocy i nie mogłam spać. Ale ja zawsze źle na leki reagowałam więc nawet przyzwyczajona jestem. Ginekolog śmie nawet twierdzić że mogę ciężko znosić ciąże. No ale fakt wolałabym wymiotować z powodu ciąży a nie z leku który dopiero ma dać mi szanse na ciąże.
. Wszystko można znieść aby dopiac celu
Adziulka92 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Malowanka wrote:Dziewczyny dzis o 15 mam pierwsze usg to moj 12dc ale sie stresuje, boje sie ze powie ze nic z tego nie bedzie. Ale tak bardzo staram sie myslec pozytywnie. Trzymaajcie kciukasyAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Malowanka wrote:Dziewczyny dzis o 15 mam pierwsze usg to moj 12dc ale sie stresuje, boje sie ze powie ze nic z tego nie bedzie. Ale tak bardzo staram sie myslec pozytywnie. Trzymaajcie kciukasy
będzie dobrze
-
Jestem juz. Clo zadzialalo az zanadto. Wychodowalam az 6 pecherzykow, wszsytskie prawie tej samej wielkosci ale najwiekkszy bie wiemm czy tylko 14mm a to 12dc. Endometeium slabe bo tylko 7mm. Dal mi recepte na pregnyl i we wtorek lub poniedziallek kolejne usg. I w sumie nie wiem czy byc zadwolona czy sie smutac. Aaa na dodtaaek zauwazyl jakiegos miesniaka na macicy1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Malowanka wrote:Jestem juz. Clo zadzialalo az zanadto. Wychodowalam az 6 pecherzykow, wszsytskie prawie tej samej wielkosci ale najwiekkszy bie wiemm czy tylko 14mm a to 12dc. Endometeium slabe bo tylko 7mm. Dal mi recepte na pregnyl i we wtorek lub poniedziallek kolejne usg. I w sumie nie wiem czy byc zadwolona czy sie smutac. Aaa na dodtaaek zauwazyl jakiegos miesniaka na macicyAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
malowanko a nie dostałaś estrogenów na podciągnięcie trochę endometrium??? ja też miałam kłopoty z endo to dosłownie przez jakies 5 dni w okresie okołoowulacyjnym i krótko po brałam estrofem.
-
AniaStaraczka85 wrote:malowanko a nie dostałaś estrogenów na podciągnięcie trochę endometrium??? ja też miałam kłopoty z endo to dosłownie przez jakies 5 dni w okresie okołoowulacyjnym i krótko po brałam estrofem.1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Hej kobietki, wróciłam wlasnie z zakupów! Ale sie obkupiłem
dwa stroje kompielowe pare bluzek trzy sukienki i buty do wody i japonki. Męża tez uposazylam wiec juz te cześć wyjazdu mam z głowy.
Malowanka endo jeszcze zdąży ci troche podrosnąć ja przy clo miałam w 13dc tylko 5 mm a ovu zawsze mi tak wychodzi 14/15 dzien. Dobrze ze zastrzyk juz masz uszykowany.
Roma duzo odpoczywaj! I cyckami sie nie stresuj. Ja tego bym nie brała za żaden wyznacznik. Mnie naprzyklad wczoraj tak bolały i brzuch tez a dzis nic a nicwazne byś nie plamila. Przytulam mocno!
Jagus no to rób te badania i działasz na nowo. Rozumiem ze @ jeszcze sie nie rozkręciła ale dobrze ze betę zrobiłaś bo przynajmniej wiesz na czym stoisz i nad czym teraz musisz sie skupić.
Ja mam dzis duzo takiej pozytywnej energi co rzadko u mnie przed @ sie zdarza ale pogoda u nas w miarę ładna a to mi bardzo pomaga. Miłego wieczorka
Będzie córeczka -
Dzięki Biedroneczko
staram się myśleć pozytywnie ale mam jakieś złe przeczucia. Może w środę na wizycie sytuacja stanie się jaśniejsza.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy