CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nie nie dziewczyny ja w ciąży nie jestem .to niemożliwe! Ja wiem że 99% dziewczyn jak widzi taką kreskę to na pewno jest "to" ale ja naprawdę się czuję jak wybryk natury bo takie cienie już miałam podczas owulacji ktora się spóźniła a teraz tylko ból na @.Ona przyjdzie na pewno.
Roma zrobiłam rano dwa i na tym drugim nic prawie nie ma
https://naforum.zapodaj.net/696c51b4e0ab.jpg.html
I przed chwilą clear blue z różową końcówka
A tam to już wogole pustka.
https://naforum.zapodaj.net/44a4275b0bdf.jpg.html
Dlatego jestem na siebie wściekła że mimo wiem że nie mogę zajść to siegnelam za te ropuchy!
Jakbym naprawdę czuła że to jest to zapisalabym caaaaałą stronę ☺ znacie mnie ❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
roma wrote:Właśnie wyszłam. Zarodek za mały i nieregularne tętno... Powiedziała że szanse marne. Kazała włączyć clexane ale to chyba tylko po to żeby mieć poczucie że zostało zrobione wszystko co powinno.
Roma no nie.... Kurcze nie wiem co napisaćale ja nadal wierzę że będziecie razem walczyć. Jeszcze tu napiszesz" dziewczyny wciąż jesteśmy razem! Moja kruszynka mnie nie opuściła " zobaczysz!Ja wierzę ❤❤❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
roma wrote:Dzięki Kochane za słowa otuchy, ale życie już mi w tym temacie na tyle dokopało, że wiem że cud mnie nie spotka. Pora się żegnać z tym maleństwem, którego serduszko jeszcze slabiutko we mnie bije...
Popłakałam się
Proszę nie trać nadziei proszę.... ❤❤❤❤❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie, oby Twoje słowa znów okazały się prorocze... Mówię Wam dziewczyny, tak strasznie mi ciężko.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Angie 31 wrote:Nie nie nie dziewczyny ja w ciąży nie jestem .to niemożliwe! Ja wiem że 99% dziewczyn jak widzi taką kreskę to na pewno jest "to" ale ja naprawdę się czuję jak wybryk natury bo takie cienie już miałam podczas owulacji ktora się spóźniła a teraz tylko ból na @.Ona przyjdzie na pewno.
Roma zrobiłam rano dwa i na tym drugim nic prawie nie ma
https://naforum.zapodaj.net/696c51b4e0ab.jpg.html
I przed chwilą clear blue z różową końcówka
A tam to już wogole pustka.
https://naforum.zapodaj.net/44a4275b0bdf.jpg.html
Dlatego jestem na siebie wściekła że mimo wiem że nie mogę zajść to siegnelam za te ropuchy!
Jakbym naprawdę czuła że to jest to zapisalabym caaaaałą stronę ☺ znacie mnie ❤
Poprostu nie ma a ze clear blue nie wyszedł to nie dziwne bo one są mało czule.
Jutro rano sikaj i prosimy o dobra wieść -
moniaaa_1988 wrote:Czyli masz identyczne zalecenia jak ja, to dobrze (wiem ze lepiej żebyśmy ich nie musiały miec) bo to mnie upewnia że mój lekarz się nie myli
Trzy dni szukałam lekarza,dobrego lekarza a nie dobrej kliniki,mam poczucie ze jestem w dobrych rękach,wiedziałam to juz kiedy przekroczyłam próg kliniki w listopadzie.Mysle ze mój upór i jego wiedza z doswiadczeniem będzie owocną współpracąAntoś IVF,Julisia natural
-
roma wrote:Dzięki Kochane za słowa otuchy, ale życie już mi w tym temacie na tyle dokopało, że wiem że cud mnie nie spotka. Pora się żegnać z tym maleństwem, którego serduszko jeszcze slabiutko we mnie bije...Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Roma kochana, brak mi słów, ale nie poddawaj się, póki serduszko bije jest szansa. Ja cały czas trzymam za was kciuki. Może spróbuj iść do innego gina i skonsultuj to, ja bym tak zrobiła25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Ladybird:) wrote:Nie ma opcji bez raka czy bez innych zastrzyków z hcg aby test był pozytywny.
Jutro rano sikaj i prosimy o dobra wieść
O patrz a ja myślałam że one są takie super joł joł a jednak dupa. Nasikalabym jutro ale wolę poczekać do piątku bo wtedy @ już będzie albo coś konkretnego wyjdzie na teście i to już obojętnie na jakim. Strasznie są drogie te cholery a jak wyjdzie (i tak nie wyjdzie ) to wpadnę w obłęd i będę szczać na wszystkie ☺ to ja już wolę wydać pieniążki na coś innego
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Ale się rozpisałyście
ROMA - nie mogę sobie nawet wyobrazić jak ciężko musi Ci być, ale wciąż jest szansa więc NIE PODDAWAJ SIĘ! Może skonsultuj to z innym lekarzem?
ANGIE - ja to jakbym zobaczyła taki cień na teście to bym skakała z radości do sufitu i biegła szybko na betę (współczuje że nie masz takiej możliwości)
JAGNA - za Ciebie trzymam mocno kciuki!
AniaStaraczka - to co ja mam powiedzieć jak u mojego wyszła ruchliwość 10% .. Chociaż lekarz twierdzi że całe te wyniki są niespójne i uważa że to błąd laboratorium. Dlatego jutro już robi badanie w klinice niepłodności i strasznie liczę na to że lakarz ma racje i to laboratorium się pomyliło.
Także trzymajcie kciuki jutro za mojego meża! Niech da z siebie WSZYSTKO!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 22:04
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Adziulka92 wrote:Ale się rozpisałyście
ROMA - nie mogę sobie nawet wyobrazić jak ciężko musi Ci być, ale wciąż jest szansa więc NIE PODDAWAJ SIĘ! Może skonsultuj to z innym lekarzem?
ANGIE - ja to jakbym zobaczyła taki cień na teście to bym skakała z radości do sufitu i biegła szybko na betę (współczuje że nie masz takiej możliwości)
AniaStaraczka - to co ja mam powiedzieć jak u mojego wyszła ruchliwość 10% .. Chociaż lekarz twierdzi że całe te wyniki są niespójne i uważa że to błąd laboratorium. Dlatego jutro już robi badanie w klinice niepłodności i strasznie liczę na to że lakarz ma racje i to laboratorium się pomyliło.
Także trzymajcie kciuki jutro za mojego meża! Niech da z siebie WSZYSTKO!Antoś IVF,Julisia natural
-
Adziulka92 wrote:Ale się rozpisałyście
Także trzymajcie kciuki jutro za mojego meża! Niech da z siebie WSZYSTKO!
Wiem kochana wiem a ja nic sobie z tego nie robię bo wiem że jestem wybrykiem natury i kreseczka zniknie tylko po co wylazla! Może rzeczywiście jestem dopiero w trakcie owulacji i tak mi się pokazało. W piątek będzie wszystko jasne.
Jeśli sam lekarz stwierdził że coś jest nie tak z wynikami to chyba można mu zaufać. Będzie dobrze ☺
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Problem jest z ruchliwością tzn. Ruch postępowy a+b tylko 25 proc. Przy minimum 32 proc. A ostatnio w klinice leczenia niepłodności zrobiliśmy test hba czyli łączenia się plemników z kwasem hialuronowym czyli łączenia się defacto z komórka JaJowa i ma 67 proc przy minimum 80 proc.
-
Angie a ja tam wiem swoje o coś czuję że jakaś fasolina tam zaczyna u Ciebie kiełkować25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Ana_08 wrote:U nas ruch podobnie a+b 20 proc. i zwiększona lepkość. Mąż łyka Fertilman drugi miesiąc. Nie wiem czy to coś da, ale trzeba próbować. A Wy stosujecie jakiś preparat na poprawę parametrów ?
Od jakichś 3 miesięcy bierze agapurin, DHEA i salfazin,nie robiliśmy po tych lekach podstawowego seminogramu juz tylko odrazu skierowali na ten test hba -
Ladybird:) wrote:Nie ma opcji bez raka czy bez innych zastrzyków z hcg aby test był pozytywny.
Jutro rano sikaj i prosimy o dobra wieść
Patrz jaki głupi dopiero teraz po czasie coś wyszło na nim
https://naforum.zapodaj.net/d7888658fe58.jpg.html
Ja mam włókniaka na piersi może to zaburzyć wynik?kurcze zaczynam się bać ale badalam się i nic takiego nie wyszło... A może coś z moczem ja mam nie tak:-(
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤