CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć śpiochy
Dzisiejszy dzień choc ladny to przywitał mnie takim bolem kręgosłupa ze do tej pory chodze jak starowinka masakra. Skad to? Po co to?
Mam nadzieje ze Wam lepiej się dzionek zaczalnowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Jagna 75 wrote:Chce zrobic badanie stęzenie wit D.
I teraz pytanie,czy zrobic strzenie wit.D czy wit.D3 ???
Czytam i doczytac nie moge ktore badanie lepsze
Sis , czytałam i wydaje mi się że nie ma tutaj jakiejś strasznej różnicy. Poprostu jeżeli będziesz miała niedobór witaminy D to powinnaś przyjmować witaminę D3, bo jest bardziej przyswajalna.
A czemu chcesz robić to badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 08:03
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Olcia1988 wrote:Cześć śpiochy
Dzisiejszy dzień choc ladny to przywitał mnie takim bolem kręgosłupa ze do tej pory chodze jak starowinka masakra. Skad to? Po co to?
Mam nadzieje ze Wam lepiej się dzionek zaczal
Olcia, mam to samo. Tzn. mnie akurat konkretnie rypie w krzyżu, ale to u mnie zwiastuje ewidentnie nadchodzącą @.
Ja dzisiaj pierwszy raz od kilku dni w lepszym nastrojuO dziwo, bo nawet zaczynam godzić się już z tym, że niedługo zacznie się nowy cykl. Jakoś tak mi lżej dzisiaj. Cieszy mnie to, bo ostatnie dni były trudne do zniesienia. Taki PMS, że ciężko mi było wytrzymać samej ze sobą. Mam nadzieję, że dzisiejszy nastrój pozostanie ze mną na dłużej. Nosz bo strasznie nie lubię jak rządzą mną te hormony..
Witajcie dziewczynyMiłego dnia Wam życzę!
-
Kinga40 wrote:Hej laseczki.
Sis , czytałam i wydaje mi się że nie ma tutaj jakiejś strasznej różnicy. Poprostu jeżeli będziesz miała niedobór witaminy D to powinnaś przyjmować witaminę D3, bo jest bardziej przyswajalna.
A czemu chcesz robić to badanie?
Witam sie w sloneczny dzien,jest pièknie
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna można brać witaminę D3 bez wcześniejszych badań, czy jednak trzeba sprawdzić jej poziom we krwi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:32
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Rocheera wrote:O co chodzi z tym czerwonym winem? Na co to dobre? I jakie?Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Ja tez polecam witaminę D, odkąd biorę przestałam chorować a chorowałam co dwa tygodnie. Moja arelgolog mi poleciła brać przez cały rok, chyba że słońce świeci i dużo na dworze się przebywa to nie. Kazała mi kupić Vigantolette.03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Katka80 wrote:Jagna można brać witaminę D3 bez wcześniejszych badań, czy jednak trzeba sprawdzić jej poziom we krwi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 12:38
Antoś IVF,Julisia natural
-
Zaciekawił mnie fakt, że witamina D też dobrze wpływa na endo , które ja mam zawsze na granicy.
Tak się śmieje sama do siebie , że ja już jak lekoman. 5 razy oeparol, femibion, żuravit, trivagin na florę bakteryjną no i siemię.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017