CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie @ robi co chce pojawia co 55 dni czasami. Z reguły nie mam ovu wcale. Więc w moim przypadku bez stymulacji to mogłabym bujać się do emerytury... A babcią to nazywanabym była tylko z racji wieku... Więc...Co ma być to będzie!!! I już!!!
jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Misia 69 wrote:Witam was
Ja dzis w 17 dc. byłam dzis u gin.z mysla ze juz po owulacji ( ostatnio było już po w 14. A tu sie okazało,że z jednego jajnika juz pecherzyk pękł a drugi ma 27,1 i peknie pewnie w ciagu doby.
To mój 3 cykl z clo. I plan wyglada nastepujaco. Jak dostane miesiaczke ( oby nie) to mąż ma zrobic badanie nasienia a ja zbadac "czystość pochwy" czy coś w tym stylu hehe i wtedy dopiero drożność będzie sprawdzać. Moja gin wlasnie miala to robione i mowila że ja strasznie bolało i nie wolno ruszyc tylkiem bo przestana konstrast podawać. Jeśli bedzie bezbolesne to niby znaczy ze sa drożne. Ona miala po coazy pozamacicznek te zrosty. Ale ona nie bedzie tego badania mo roboc bo jest w ciąży
Wiecie nie wiem jak przekonac męża do badania nasieniaAntoś IVF,Julisia natural
-
Opolanka 85 wrote:Dziewczyny... 17.04.2016 miałam potwierdzoną świeżutką owulację, dziś test o czułości 25 wyszedł blady, a beta 98,8 mlU/ml. To jak mam to rozumieć, bo zaraz zejdę na zawał, cała się trzęsę, nigdy w życiu mi test nie wyszedł! Tylko ta beta to chyba za niska jak na 11 dni po owu?
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jagna 75 wrote:Czekam sis na dobre wiesci,zresztà bedą dobre,nie mozesz mnie zostawic ns lodzieAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
nick nieaktualnyOpolanka 85 wrote:Dziewczyny... 17.04.2016 miałam potwierdzoną świeżutką owulację, dziś test o czułości 25 wyszedł blady, a beta 98,8 mlU/ml. To jak mam to rozumieć, bo zaraz zejdę na zawał, cała się trzęsę, nigdy w życiu mi test nie wyszedł! Tylko ta beta to chyba za niska jak na 11 dni po owu?
popatrz na mój suwaczek
GratulacjeOpolanka 85 lubi tę wiadomość
-
Misia 69 wrote:Moja gin. Miala i mowi ze wolalaby urodzic drugie dziecko i że ja bolało bardziej niż przy porodzie. Wiec niby potrójna dawke można podac ale trzeba jak coś to wytrzymac. ( mowi że mam jak coś krzyczec spiewac i wg ale nie wolno sie ruszac bo beda musieli przerwac
. mowila ze tyle razy robila to badanie ale w zyciu nie myslala ze to taki ból dopoki sama tego nie doświadczyła. Jesli kogos nie bolalo to badanie to mial drozne lub jakas leciutka przeszkoda mogla być. Wiec mam sie przygotowac na bol lub nieAntoś IVF,Julisia natural
-
Misia 69 wrote:Moja gin. Miala i mowi ze wolalaby urodzic drugie dziecko i że ja bolało bardziej niż przy porodzie. Wiec niby potrójna dawke można podac ale trzeba jak coś to wytrzymac. ( mowi że mam jak coś krzyczec spiewac i wg ale nie wolno sie ruszac bo beda musieli przerwac
. mowila ze tyle razy robila to badanie ale w zyciu nie myslala ze to taki ból dopoki sama tego nie doświadczyła. Jesli kogos nie bolalo to badanie to mial drozne lub jakas leciutka przeszkoda mogla być. Wiec mam sie przygotowac na bol lub nie31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Jagna 75 wrote:No tak tego nie stwierdzisz.Dziwie sie lekarzom ze nie kazą zrobic najpierw badania nasienia tylko najpierw faszerują was lekami na stymulacje.Ja najpierw musiałam mèza przebadac dopiero lekarz wziàl sie za mnie skoro màz nasienie ma ok.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Amc wrote:Opolanko moha beta w 12dpo robiona w duagnostyce wynosiła 26
popatrz na mój suwaczek
GratulacjeZobaczę w sobotę czy będzie jakiś przyrost, do tego momentu muszę jakoś opanować nerwy:)
Amc lubi tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Jagna 75 wrote:No,juz mi lepiej❤
Bez ciebie nie zajde w ciàze. A jak mowa o ciąży to ja mam zamiar teraz zajść i mam nadzieje że ty też
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Opolanka 85 wrote:Misia, wszystko zależy od tego, czy jajowody są drożne. Mnie nic nie bolało, pianka kontrastująca przeleciała szybciutko i całe badanie trwało 5 minut. Tylko ja miałam sono hsg i robiłam prywatnie w klinice u mojego gina, no i on był cudowny po prostu! Był bardzo delikatny i przemiły, a uwierz, że podejście lekarza ma ogromne znaczenie!Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Kinga40 wrote:Opolanko ile płaciłas za sono hsg?31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Kinga40 wrote:Ja też musiałam zrobić najpierw badania, mój mąż także i dopiero wtedy dostałam clo. Ja byłam pierwsza, więc jak u mnie wyszło ok to mąż też miał stresa. Ale przeżył i jak się okazało jego badania są w porządku a ciąży brak. Ja chcę z ginem pogadać o laparoskopi. Zobaczymy, narazie próbujemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 21:54
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kinga40 wrote:Ze mną, czy bez napewno znajdziesz w ciążę. Ale i tak będę ci towarzyszyć
. A jak mowa o ciąży to ja mam zamiar teraz zajść i mam nadzieje że ty też
roma lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
atena87 wrote:Nie strzelam
raczej wiem, co prawda z tego co wiem.to dzieci nie ma
ale to chłop na schwał w życiu na nic nie chorował, ma kondyche, w sumie zdrowo żyje. Generalnie pewności mieć nie mogę ale jak mam obstawiać to problem leży po mojej stronie...
Olcia1988 lubi tę wiadomość