CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Pójdę dziś na ta betę bo dopóki nie zobaczę wyniku z niej to nie uwierzę,a ze ja należę niestety do niedowiarkow,to nie jest mi latwo:)
-
Hahah właśnie powiedzieli w tv ze dziś jest dzień bez papierosa i dzień. ..bociana białego! !!
)
Malowanka, mamakejti lubią tę wiadomość
-
Jasne ze dam znać, ale mam nerwa:)
Najlepszy mąż mówi- ja to nie ogarniam tych kresek,jasna,ciemna,myślałem ze zawsze są dwie identyczne krechy! !)
-
Dzień dobry dziewczynki
.
Ja chyba już po owu. Wczoraj wieczorem okropnie mnie bolał prawy jajnik, a dziś już spokój. Na 12.30 mam wizytę u gina i zobaczymy.
Miłego dnia laseczkiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Jasne ze dam znać, ale mam nerwa:)
Najlepszy mąż mówi- ja to nie ogarniam tych kresek,jasna,ciemna,myślałem ze zawsze są dwie identyczne krechy! !)
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
AniaStaraczka85 wrote:Jasne ze dam znać, ale mam nerwa:)
Aniu trzymam mocno kciukiJestem myślami z Tobą
U mnie chyba jednak nic z tego. Czekam na pierwszy dzień ciąży -
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Jesli masz problem z ovu to powinnas dostac dodatkowo zastrzyk.Masz monitoring zaraz po przypuszczalnej ovu by sprawdzic czy jaja pèkają?
Ja mam problem z ovu i w kazdym cyklu dostaje zastrzyk
Nie dostałam zastrzyku lekarz stwierdził, ze po clo powinno pęknąć. Co do usg powiedziala, zeby przyjść do niej za miesiąc czyli ok 14 dnia w nowym cyklu. Kurcze nie znam sie na tym a widze, ze lekarz mi nie pomaga:-( Jagna myślisz ze powinnam jednak zrobic kolejne usg ok 14-15 dniu cyklu? Mam jeszcze jedno pytanie od kiedy brac duphaston? Bo mi powiedziala, ze tak od 16-17 dnia. Dzieki dziewczyny:-)
-
Olciaaa wrote:Nie dostałam zastrzyku lekarz stwierdził, ze po clo powinno pęknąć. Co do usg powiedziala, zeby przyjść do niej za miesiąc czyli ok 14 dnia w nowym cyklu. Kurcze nie znam sie na tym a widze, ze lekarz mi nie pomaga:-( Jagna myślisz ze powinnam jednak zrobic kolejne usg ok 14-15 dniu cyklu? Mam jeszcze jedno pytanie od kiedy brac duphaston? Bo mi powiedziala, ze tak od 16-17 dnia. Dzieki dziewczyny:-)
Aniu trzymam kciuki za pozytywną betę!!!
Witam Was z rana .VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
nick nieaktualnyKatka80 wrote:A nie kazał Ci przyjść jakby się nie udało na sprawdzenie przed następnym cyklem z clo? Dupka powinno się brać z 2-3 dni po owu. U Ciebie te pęcherzyki stosunkowo małe i jeszcze cienkie endometrium, więc owu może być późno... Kurde sama nie wiem. Mierzysz jeszcze temperaturę? Ja bym zaczęła dupka dwa dni po skoku.
Aniu trzymam kciuki za pozytywną betę!!!
Witam Was z rana .
W tym cyklu z clo miałam tylko 1 usg w 11 dc, powiedziala mi, ze "owulacja powinna byc" i ze mam przyjsc na kolejne usg ok 14 dnia w nast cyklu. Do lekarza chodze prywatnie ale po ostatniej wizycie poczulam się nadzwyczajnie. W świecie olana (bylo juz opóźnienie i czekala masa kolejnych pacjentek) teraz nie wiem czy zrobic tak jak mowila ta lekarka czy jednak zrobic usg na wlasna rękę. Mierze temp rano i w poprzednim cyklu mialam owulacje w 17 dc a 28 dc dostałam okres. Boje sie, ze ze przez olewczy stosunek mojej pani dr przepadnie mi kolejny cykl:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 08:51
-
Powiem Ci, że nie wygląda to dobrze. Może warto rozejrzeć się za innym ginem. Dobry lekarz powinien sprawdzić czy pęcherzyki pękają i czy przed następną dawką clo nie ma torbieli czy cyst.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Olciaaa wrote:W tym cyklu z clo miałam tylko 1 usg w 11 dc, powiedziala mi, ze "owulacja powinna byc" i ze mam przyjsc na kolejne usg ok 14 dnia w nast cyklu. Do lekarza chodze prywatnie ale po ostatniej wizycie poczulam się nadzwyczajnie. W świecie olana (bylo juz opóźnienie i czekala masa kolejnych pacjentek) teraz nie wiem czy zrobic tak jak mowila ta lekarka czy jednak zrobic usg na wlasna rękę. Mierze temp rano i w poprzednim cyklu mialam owulacje w 17 dc a 28 dc dostałam okres. Boje sie, ze ze przez olewczy stosunek mojej pani dr przepadnie mi kolejny cykl:-(
-
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczynki!
U mnie znów blada kreska,wyraźniejsze niż wczoraj,dziś wyrwe się z pracy na betę.
Ale ponieważ tak trudno mi uwierzyć żeby się udało zapytam Was o jedną rzecz-ja brałam podwójny pregnyl czyli 10000 jednak. Czy możliwe żeby on się utrzymywał dłużej niż pojedynczy?dziś jest 16 dzień po zastrzykuAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:No ja właśnie też kiedys chodziłam do prywatnego gabinetu pana doktora i tez co wizyta kazał przychodzic między 12 a 24 dc,nie sprawdzał czy pekaja pęcherzyki, ale za to zawsze kazał po owu kilka dni brać dupka,nie wiedząc czy wogole jest sens...ech szkoda gadać
Ale zmieniłas lekarza czy zaczelas robić badania na własną rękę? Ja nie wiem czy w tym tyg nie powinnam isc do innego lekarza po poradę. Tylko zeby znow nie trafic jak kula w płot.
-
AniaStaraczka85 wrote:Hahah właśnie powiedzieli w tv ze dziś jest dzień bez papierosa i dzień. ..bociana białego! !!
)
Ania,jak tobie sie uda to i potem poleci Biedronka i Angieone tez dlugo czekają
Antoś IVF,Julisia natural