CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie wiem jak jest z testami, moja znajoma.przez 2 miesiące ciąży nie miała testu pozytywnego,dlatego nie wpadło jej do głowy beta.poszła do lekarza po leki na wywołanie okresu a tu się okazało ze.ciazaGoja88 wrote:Hej nie chce Ci zamieszać ale ja w 10 dniu po ovu miałam beta hcg 3.80 a testy z rossmana domowe laboratorium biel vizira, drugi strumieniowy z firmy check and go cień cienia a po 48 h beta ładnie poszła do góry także testy domowe na wczesnym etapie nie dają żadnej wiedzy przynajmniej w moim przypadku. Może zanim odstawisz lutke zrób betę dla pewnosci.
Trzymam kciuki żeby i w Twoim przypadku siusiane testy oszukiwaly
michasia-K lubi tę wiadomość
-
No a ja w styczniu test z apteki wyszedł bladzioch a beta juz wtedy byla 560,wiec czary mary sie działyAniaStaraczka85 wrote:No właśnie wiem jak jest z testami, moja znajoma.przez 2 miesiące ciąży nie miała testu pozytywnego,dlatego nie wpadło jej do głowy beta.poszła do lekarza po leki na wywołanie okresu a tu się okazało ze.ciazaAntoś IVF,Julisia natural

-
Hej dziewczyny.
Apropo testów to w sumie też mam zagadkę. Robiłam dziś znów test i po dwóch godzinach wyszedł jakiś minimalny cień. Ja wiem, że te testy powinno się wyrzucać max 10 min po zrobieniu, cholera jasna.. a teraz człowiek się zastanawia.
Jutro wyjeżdżam i chciałam wiedzieć w razie czego przed.. Szczerze mówiąc to nie wierzę, że mogło się udać i dlatego nie widziałam sensu, żeby iść na betę. Cały czas czekałam na @, bo prawdę mówiąc nawet nie wiem kiedy dokładnie była ovu i czy mamy w ogóle szanse na coś liczyć. Teraz zaczęłam się zastanawiać nad tą betą..
Chociaż, kalkulując na chłodno to pewnie reakcja chemiczna w teście a ja się nakręcam. Paradoksalnie chyba bardziej boję się tej bety i rozczarowania po wynikach. Nie wiem też który to dpo i nie wiem czy jest sens robić..
Sory dziewczyny za marudzenie z rana
Życzę Wam miłego dnia!
Aniu trzymam kciuki! -
Kurde dobrze wiedzieć że ktoś tak samo się zastanawia juz myślałam że coś ze mną nie tak:) nawet męża posadziłam tyłem do okna żeby zobaczył, to on z dystansem ze to może być miejsce gdzie są odczynniki jakieś czy cos:)no nic ja TE trzymam kciuki za Ciebie!!!CzterolistnaKoniczyna wrote:Hej dziewczyny.
Apropo testów to w sumie też mam zagadkę. Robiłam dziś znów test i po dwóch godzinach wyszedł jakiś minimalny cień. Ja wiem, że te testy powinno się wyrzucać max 10 min po zrobieniu, cholera jasna.. a teraz człowiek się zastanawia.
Jutro wyjeżdżam i chciałam wiedzieć w razie czego przed.. Szczerze mówiąc to nie wierzę, że mogło się udać i dlatego nie widziałam sensu, żeby iść na betę. Cały czas czekałam na @, bo prawdę mówiąc nawet nie wiem kiedy dokładnie była ovu i czy mamy w ogóle szanse na coś liczyć. Teraz zaczęłam się zastanawiać nad tą betą..
Chociaż, kalkulując na chłodno to pewnie reakcja chemiczna w teście a ja się nakręcam. Paradoksalnie chyba bardziej boję się tej bety i rozczarowania po wynikach. Nie wiem też który to dpo i nie wiem czy jest sens robić..
Sory dziewczyny za marudzenie z rana
Życzę Wam miłego dnia!
Aniu trzymam kciuki! -
Dziewczyny mi wyszedł cień cienia ale naprawdę to był tylko cień a beta była 106. Także z tą czułością testów naprawdę różnie bywa

W każdym razie ja Wam wysyłam mnóstwo wiruskow, może trochę pomogą!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Matko zaczęłam czytać Twoja wiadomość i myślę sobie- ale się fajnie tydzień zaczyna same cienie cienia:)))moniaaa_1988 wrote:Dziewczyny mi wyszedł cień cienia ale naprawdę to był tylko cień a beta była 106. Także z tą czułością testów naprawdę różnie bywa

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& -
moniaaa_1988 wrote:Dziewczyny mi wyszedł cień cienia ale naprawdę to był tylko cień a beta była 106. Także z tą czułością testów naprawdę różnie bywa

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Monia, a ten cień cienia wyszedł u Ciebie od razu czy też dopiero po jakimś czasie? Pamiętasz który dpo to był?
Chłoniemy wiruski jak gąbka wodę
może coś dadzą
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Monia, a ten cień cienia wyszedł u Ciebie od razu czy też dopiero po jakimś czasie? Pamiętasz który dpo to był?
Chłoniemy wiruski jak gąbka wodę
może coś dadzą 
W ulotce jest napisane że do 5 minut powinno wyjść ale u mnie dopiero po tych 5 minutach coś można było zauważyć, chyba z 10 minut minęło
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
No właśnie pamietam:)Jagna 75 wrote:No a ja w styczniu test z apteki wyszedł bladzioch a beta juz wtedy byla 560,wiec czary mary sie działy
-
W pierwszej ciąży zrobiłam dwa dni przed @ test z południowego moczu najpierw wyszła jedna kreska po jakimś czasie zarknelam iao był cień cienia widziany tylko pod światło, i a i to był czułości 10. Nawet mężowi nie pokazałam bo stwierdziłam że wezmie za wariatke,no i zrobiłam na drugi dzień z rana i wyszła już blada bo blada ale kkreska, dziś kreska ma 3,5 roku1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany

-
Hej Agnes . A ta przerwa to z zalecenia lekarza czy sama sobie robisz ?agnes87 wrote:Cześć dziewczyny. Życzę wam miłego dnia. Ja mam przerwe w lekach do września. Mam nadzieje że jak wrócę do was za kilka miesięcy to już wszystkie będziecie zaciązone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 13:43
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017

-
Czekamy tu na ciebie,zaglądaj bo z nami razniej ten czas minie.Moze wrócisz do nas z brzuszkiem,kto wie co tam sie wydarzy do tego czasu.Ja ten cykl mam pusty i powiem wam ze dobrze mi z tym,nie meczy mnid to liczenie dni cyklu,tabletek,jezdzenie do kliniki...jest super,mam głowe lźejszą.Poza tym jak nie rozmyslam o tym to dni zapierdzielajà ze ha haagnes87 wrote:Cześć dziewczyny. Życzę wam miłego dnia. Ja mam przerwe w lekach do września. Mam nadzieje że jak wrócę do was za kilka miesięcy to już wszystkie będziecie zaciązone.
Tak wiec odzywaj sie bo niby wątek z clo a rózne rózniste tematyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:12
Antoś IVF,Julisia natural

-
WITAM
U MNIE JUZ 4 CYKL Z CLO I W TYM CYKLU MAM PRZERWE OD LEKOW I BADANNIE HSG. BADANIE MAM W CZWARTEK I STRASZNIE SIE BOJE ALE CO SIE NIE ROBI DLA BYCIA MATKA... CZY KTORAS Z WAS MIAŁA BADANIE BEZ ZNIECZULENIA I CZY TO TAKIE STRASZNE????? DZIEWCZYNY JESTESCIR MEGA POZYTYWNE I BARDZO LUBIE WAS CZYTAC;O MOZE W KONCU UDA NAM SIE ZAŁOZYC JAKIS WĄTEK CIĄZOIWY:)
-
Mówiłam Ci ze to nie jest takie straszne i ze czas szybko leci:) tez się wtedy czułam taka wyluzowana bez żadnej napinki,bez liczenia.Jagna 75 wrote:Czekamy tu na ciebie,zaglądaj bo z nami razniej ten czas minie.Moze wrócisz do nas z brzuszkiem,kto wie co tam sie wydarzy do tego czasu.Ja ten cykl mam pusty i powiem wam ze dobrze mi z tym,nie meczy mnid to liczenie dni cyklu,tabletek,jezdzenie do kliniki...jest super,mam głowe lźejszą.Poza tym jak nie rozmyslam o tym to dni zapierdzielajà ze ha ha
Tak wiec odzywaj sie bo niby wątek z clo a rózne rózniste tematy -
nick nieaktualnycześć dziewczyny, to mój 2 cykl z clo. Byłam dziś na monitoringu - 11 dzień cyklu i okazało się, że są 2 pęcherz po 13mm, endo 4mm, lekarz kazał mi "działać" za 2-3 dni. Ogólnie moim problemem był brak owulacji
Mam nadzieje, że clo mi pomoże i ze coś z tego będzie
Pozdrawiam Was mocno w ten gorący dzień
-
Będę się odzywacJagna 75 wrote:Czekamy tu na ciebie,zaglądaj bo z nami razniej ten czas minie.Moze wrócisz do nas z brzuszkiem,kto wie co tam sie wydarzy do tego czasu.Ja ten cykl mam pusty i powiem wam ze dobrze mi z tym,nie meczy mnid to liczenie dni cyklu,tabletek,jezdzenie do kliniki...jest super,mam głowe lźejszą.Poza tym jak nie rozmyslam o tym to dni zapierdzielajà ze ha ha
Tak wiec odzywaj sie bo niby wątek z clo a rózne rózniste tematy
-
Ja miałam hsg, ale ze znieczuleniem- tzn dostałam zastrzyk,po którym miałam mega kręćka w głowie. Na pewno coś dostaniesz. Trzymam kciuki. Będzie dobrzeOrbitka wrote:WITAM
U MNIE JUZ 4 CYKL Z CLO I W TYM CYKLU MAM PRZERWE OD LEKOW I BADANNIE HSG. BADANIE MAM W CZWARTEK I STRASZNIE SIE BOJE ALE CO SIE NIE ROBI DLA BYCIA MATKA... CZY KTORAS Z WAS MIAŁA BADANIE BEZ ZNIECZULENIA I CZY TO TAKIE STRASZNE????? DZIEWCZYNY JESTESCIR MEGA POZYTYWNE I BARDZO LUBIE WAS CZYTAC;O MOZE W KONCU UDA NAM SIE ZAŁOZYC JAKIS WĄTEK CIĄZOIWY:)