CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:oj zebym chociaz wiedziala ze tam cos sie dzieje robiac bete chyba nawet wynik 5 czy 6 by mnie uszczesliwil bo wiedzialabym ze trzeba walczyc ale to tylko z mojej perspektywy.Kochana nic takiego nie robimy w sumie ale wtedy jak boli jajcor mocno to kaze mojemu ze ma tak rypac jakby mial sie przebijac przez beton i z ranca☺.
Wydaje mi sie ze to raczej pozytyw bo wiele testow robilam i da sie odroznic a czy bedzie z tego dzidzi to sie okaze jak mi brzuch urosnie narazie luz bo przeszlam wiele i cienie tez ale czuje ze bede musiala jeszcze poczekac te 2,5 m-ca jednak. mezulek bedzie po stymulacji i wtedy inseminacja jesli nie uda sie to jedyna szansa in vitro w naszym przypadku.
ladybird:) trzymaj blagam kciuki❤❤❤ -
Ania umieram z niecierpiliwością co u Ciebie. Trzymam kciuki !
A ja w takim razie pójdę w następnym tygodniu do gina, zeby sprawdził ten pęcherzyk czy pękł, po co tyle czekać. Szkoda, ze poprzedni gin nie sprawdzał czy pekaja.. Tylko raz mnie tak nagle mocno ukul jajnik, ze to chyba bylo to pekniecie. -
właśnie wrocalam z izby przyjęć, bo ból ten jednostronny jest nie do wytrzymania,mój gin zalecił jechać żeby sprawdzili czy nie ma ciąży pozamacicznej.
Wykluczyli ta ewentualność, zarodka nie było nigdzie wiec doktor mówił ze może juz się poronilo,mam czekac na krwawienie,jutro rano i tak jeszcze idę do swojego gina na 9 tak jak się umawialiśmy.mam sprawdzać betę co jakiś czas -
Biedronka7 wrote:Jestem w szoku ze u was to tak szybko idzie. W tym wrześniu to ty masz miec inseminacje tak ? Oby nie była potrzebna !!!
blagam cie szybko? kochana na pierwszy wynik nasienia czekalismy miesiac na drugie badanie poltora m-ca a na te wyniki z drugiego kolejny miesiac pozniej badanie krwi i wyniki z krwi przyszly dopiero dwa tyg temu takze od polowy lutego juz wiedzielismy ze jest bardzo zle a dopiero po 4m-cach jakas decyzja gdzie szwed na czerwono napisal tylko "in vitro" a polak przygladajac sie stwierdzil czy chcemy jeszcze poczekac bo mozna pobrobowac ze stymulacja chlopakow wiec czekamy na efekty i dopiwro wtedy we wrzesniu badanie po miesiacu pewnie wyniki to bedzie juz pazdziernik itd itp ale poczekam co sie odwlecze to nie uciecze☺
ladybird sikne chyba ale dopiero po pracy bo testa kupic musze jak ma cos pokazac to i popoludniu pokaze a jutro bede miala chyba 36 dc i jakies 12dpo lub 13
dam znac a ty nozki w gore i sciskaj macice jakbys nie chciala puscic siuskow dziala podobnie jak podczas orgazmu szybciej chlopaki biegaja☺
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
AniaStaraczka85 wrote:właśnie wrocalam z izby przyjęć, bo ból ten jednostronny jest nie do wytrzymania,mój gin zalecił jechać żeby sprawdzili czy nie ma ciąży pozamacicznej.
Wykluczyli ta ewentualność, zarodka nie było nigdzie wiec doktor mówił ze może juz się poronilo,mam czekac na krwawienie,jutro rano i tak jeszcze idę do swojego gina na 9 tak jak się umawialiśmy.mam sprawdzać betę co jakiś czas
jakie poronilo przeciez jeszcze nie mozna nawet zobaczyc bo za wczesnie kurde niunia lez i sie nie ruszaj walcz !jutro bedzie dobrze zobaczysz trzymaj sie❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
AniaStaraczka85 wrote:właśnie wrocalam z izby przyjęć, bo ból ten jednostronny jest nie do wytrzymania,mój gin zalecił jechać żeby sprawdzili czy nie ma ciąży pozamacicznej.
Wykluczyli ta ewentualność, zarodka nie było nigdzie wiec doktor mówił ze może juz się poronilo,mam czekac na krwawienie,jutro rano i tak jeszcze idę do swojego gina na 9 tak jak się umawialiśmy.mam sprawdzać betę co jakiś czas
Przy tej becie co masz to nic dziwnego ze nie widać ani tu ani tam.
A plamienia masz czy ustały ? Nie wiem ale ja nie mogę zrozumieć dlaczego Bóg daje nam i zabiera tak wyczekane dzieci ?!
Nie pisze ze u Coebie przesadzone bo mam nadzieje ze nie ale ogolnie nawet tem stres i sytuacja po co komu potrzebna ?? -
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane
Własnie wrócilam z lotniska,padam na pysk...
Tylko co tu sie dzieje,zdàzylam przeczytac ostatnie posty i juz mi smutno.Aniu,trzymaj sie kochana.Przez caly urlop myslami bylam z tobą,cieszylam sie twoją ciązą...to najgorsze co nas moze spotkac,mam cichą nadzieje ze moze jakis cud
Kłade sie spac,jak odespie podróz biore sie za poczytanie calego tygodnia waszych postów,nie mislam czasu wejsc na neta na wczasach tak bylo super.Słonca zycze i taką oto pocztówke dla was wklejam z pobytu na Teneryfie
Ladybird:), MonaLiza lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Witaj sis. Teraz wypoczeta i zrelaksowana po wakacjach musisz zabrać się poważnie do działania. No i dobrze że w końcu wróciłaś, bo smutno tu było bez ciebie
Girl25 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Ladybird:) wrote:Bez krwawienia i skurczy nie da sie poronic.
Przy tej becie co masz to nic dziwnego ze nie widać ani tu ani tam.
A plamienia masz czy ustały ? Nie wiem ale ja nie mogę zrozumieć dlaczego Bóg daje nam i zabiera tak wyczekane dzieci ?!
Nie pisze ze u Coebie przesadzone bo mam nadzieje ze nie ale ogolnie nawet tem stres i sytuacja po co komu potrzebna ??
Witaj Jagienko;)) mam nadzieje ze odpoczynek w takim pięknym miejscu się udał!Ladybird:) lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
.
Aniu daj znać po wizycie, może jednak wszystko będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:53
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Witajcie dziewczyny z rana
Aniu jestem z Tobą myślami. Bardzo chciałabym, żeby wszystko było dobrze. Ogromnie mocno trzymam kciuki. -
Hej co moze byc powodem jasno brązowego plamienia? Brałam clo 3 miesiące pózniej 3 mies przerwy i zaś clo , po 4 miesiącu z tabletkami miałam zaś miesiąc przerwy bo wtedy miałam jedno dniowe lekkie krwawienie pózniej drugi dzień plamienie i koniec. Mój gin nie uznał tego za okres wiec musiałam mieć przerwę w tym cyklu wzięłam tylko duphaston na wywołanie (pare dni pózniej niż powinnam) i czułam sie jak na okres a tu nic... Tzn wczoraj miałam plamienie ale na jasno brązowo przez cały dzień tylko mała kreska i tyle dziś papier suchy zobaczymy co będzie pózniej[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
AniaStaraczka85 wrote:Cala noc bolał mnie brzuch jak na okres ale krwawienia nie ma,teraz jest plamienie lekkie, jade na 9 jeszze zobaczysz się z moim lekarzem.
Witaj Jagienko;)) mam nadzieje ze odpoczynek w takim pięknym miejscu się udał!
Aniu jestem z Tobą duchem i czekam na wieści -
Witam Was z rana.
Jagna aż się rozmarzyłam patrząc na tak cudne zdjęcie.
Girl25 robiłaś test? Bo jak nie ciaża to może hormony, różne mogą być tego przyczyny.
Mi dzisiaj smutno, bo owulki nie było. Kolejny cykl w plecy... Wyć mi się chce.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017