X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Aniu moze dwa sie zapłodniły i jeden nie przetrwał dlatego ten delikatny spadek bety i plamienia .

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    oj zebym chociaz wiedziala ze tam cos sie dzieje robiac bete chyba nawet wynik 5 czy 6 by mnie uszczesliwil bo wiedzialabym ze trzeba walczyc ale to tylko z mojej perspektywy.Kochana nic takiego nie robimy w sumie ale wtedy jak boli jajcor mocno to kaze mojemu ze ma tak rypac jakby mial sie przebijac przez beton i z ranca☺.

Wydaje mi sie ze to raczej pozytyw bo wiele testow robilam i da sie odroznic a czy bedzie z tego dzidzi to sie okaze jak mi brzuch urosnie narazie luz bo przeszlam wiele i cienie tez ale czuje ze bede musiala jeszcze poczekac te 2,5 m-ca jednak. mezulek bedzie po stymulacji i wtedy inseminacja jesli nie uda sie to jedyna szansa in vitro w naszym przypadku.

ladybird:) trzymaj blagam kciuki❤❤❤
    Trzymam trzymam i nie puszczam. Bardzo proszę jutro siknij na testa rano jeszcze ;)

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ból jajnika znikł. Trochę go czuje ale nie tak jak w dzień. Mam nadzieje ze to był silna owulacja ktora zakończy bazę starania :))

Biedronka7 lubi tę wiadomość

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybird no myśle ze podzialaliscie ;) to teraz musi byc silna ciaza :)

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania umieram z niecierpiliwością co u Ciebie. Trzymam kciuki !

A ja w takim razie pójdę w następnym tygodniu do gina, zeby sprawdził ten pęcherzyk czy pękł, po co tyle czekać. Szkoda, ze poprzedni gin nie sprawdzał czy pekaja.. Tylko raz mnie tak nagle mocno ukul jajnik, ze to chyba bylo to pekniecie.

uwo99n73lnbybmmo.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wrocalam z izby przyjęć, bo ból ten jednostronny jest nie do wytrzymania,mój gin zalecił jechać żeby sprawdzili czy nie ma ciąży pozamacicznej.
    Wykluczyli ta ewentualność, zarodka nie było nigdzie wiec doktor mówił ze może juz się poronilo,mam czekac na krwawienie,jutro rano i tak jeszcze idę do swojego gina na 9 tak jak się umawialiśmy.mam sprawdzać betę co jakiś czas

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:
    Jestem w szoku ze u was to tak szybko idzie. W tym wrześniu to ty masz miec inseminacje tak ? Oby nie była potrzebna !!! :)

blagam cie szybko? kochana na pierwszy wynik nasienia czekalismy miesiac na drugie badanie poltora m-ca a na te wyniki z drugiego kolejny miesiac pozniej badanie krwi i wyniki z krwi przyszly dopiero dwa tyg temu takze od polowy lutego juz wiedzielismy ze jest bardzo zle a dopiero po 4m-cach jakas decyzja gdzie szwed na czerwono napisal tylko "in vitro" a polak przygladajac sie stwierdzil czy chcemy jeszcze poczekac bo mozna pobrobowac ze stymulacja chlopakow wiec czekamy na efekty i dopiwro wtedy we wrzesniu badanie po miesiacu pewnie wyniki to bedzie juz pazdziernik itd itp ale poczekam co sie odwlecze to nie uciecze☺

ladybird sikne chyba ale dopiero po pracy bo testa kupic musze jak ma cos pokazac to i popoludniu pokaze a jutro bede miala chyba 36 dc i jakies 12dpo lub 13
    dam znac a ty nozki w gore i sciskaj macice jakbys nie chciala puscic siuskow dziala podobnie jak podczas orgazmu szybciej chlopaki biegaja☺

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    właśnie wrocalam z izby przyjęć, bo ból ten jednostronny jest nie do wytrzymania,mój gin zalecił jechać żeby sprawdzili czy nie ma ciąży pozamacicznej.
    Wykluczyli ta ewentualność, zarodka nie było nigdzie wiec doktor mówił ze może juz się poronilo,mam czekac na krwawienie,jutro rano i tak jeszcze idę do swojego gina na 9 tak jak się umawialiśmy.mam sprawdzać betę co jakiś czas

jakie poronilo przeciez jeszcze nie mozna nawet zobaczyc bo za wczesnie kurde niunia lez i sie nie ruszaj walcz !jutro bedzie dobrze zobaczysz trzymaj sie❤

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤

Wysłany: 10 czerwca 2016, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Bez krwawienia i skurczy nie da sie poronic.
    Przy tej becie co masz to nic dziwnego ze nie widać ani tu ani tam.
    A plamienia masz czy ustały ? Nie wiem ale ja nie mogę zrozumieć dlaczego Bóg daje nam i zabiera tak wyczekane dzieci ?!
    Nie pisze ze u Coebie przesadzone bo mam nadzieje ze nie ale ogolnie nawet tem stres i sytuacja po co komu potrzebna ??

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy clo może nie wywołać owulacji?

• daktylek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałeSłonko wrote:
    Czy clo może nie wywołać owulacji?
    Niestety moze

Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
    w57v3e3k7yxei1cq.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :-)
    Własnie wrócilam z lotniska,padam na pysk...
    Tylko co tu sie dzieje,zdàzylam przeczytac ostatnie posty i juz mi smutno.Aniu,trzymaj sie kochana.Przez caly urlop myslami bylam z tobą,cieszylam sie twoją ciązą...to najgorsze co nas moze spotkac,mam cichą nadzieje ze moze jakis cud <3

Kłade sie spac,jak odespie podróz biore sie za poczytanie calego tygodnia waszych postów,nie mislam czasu wejsc na neta na wczasach tak bylo super.Słonca zycze i taką oto pocztówke dla was wklejam z pobytu na Teneryfie

20160603-115237.jpg

Ladybird:), MonaLiza lubią tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj sis. Teraz wypoczeta i zrelaksowana po wakacjach musisz zabrać się poważnie do działania. No i dobrze że w końcu wróciłaś, bo smutno tu było bez ciebie <3

Girl25 lubi tę wiadomość

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybird:) wrote:
    Bez krwawienia i skurczy nie da sie poronic.
    Przy tej becie co masz to nic dziwnego ze nie widać ani tu ani tam.
    A plamienia masz czy ustały ? Nie wiem ale ja nie mogę zrozumieć dlaczego Bóg daje nam i zabiera tak wyczekane dzieci ?!
    Nie pisze ze u Coebie przesadzone bo mam nadzieje ze nie ale ogolnie nawet tem stres i sytuacja po co komu potrzebna ??
    Cala noc bolał mnie brzuch jak na okres ale krwawienia nie ma,teraz jest plamienie lekkie, jade na 9 jeszze zobaczysz się z moim lekarzem.

Witaj Jagienko;)) mam nadzieje ze odpoczynek w takim pięknym miejscu się udał!

Ladybird:) lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :).
    Aniu daj znać po wizycie, może jednak wszystko będzie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:53

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • CzterolistnaKoniczyna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny z rana :)

Aniu jestem z Tobą myślami. Bardzo chciałabym, żeby wszystko było dobrze. Ogromnie mocno trzymam kciuki.

4a013c5b60.png
    V Leiden hetero (trombofilia wrodzona), KiR AA (accofil)
    Aniołek 02.2020 8tc.
    Aniołek 10.2020 15tc.
    CB 05.2021
    Synek 9.2018 ❤🍀
    Ja: potwierdzony PCOS, niedoczynność tarczycy
    12.2017 laparo-histero ->ok; kauteryzacja
    M: obniżona koncentracja, HBA-ok, Fragmentacja-ok
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co moze byc powodem jasno brązowego plamienia? Brałam clo 3 miesiące pózniej 3 mies przerwy i zaś clo , po 4 miesiącu z tabletkami miałam zaś miesiąc przerwy bo wtedy miałam jedno dniowe lekkie krwawienie pózniej drugi dzień plamienie i koniec. Mój gin nie uznał tego za okres wiec musiałam mieć przerwę w tym cyklu wzięłam tylko duphaston na wywołanie (pare dni pózniej niż powinnam) i czułam sie jak na okres a tu nic... Tzn wczoraj miałam plamienie ale na jasno brązowo przez cały dzień tylko mała kreska i tyle dziś papier suchy zobaczymy co będzie pózniej

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Cala noc bolał mnie brzuch jak na okres ale krwawienia nie ma,teraz jest plamienie lekkie, jade na 9 jeszze zobaczysz się z moim lekarzem.

Witaj Jagienko;)) mam nadzieje ze odpoczynek w takim pięknym miejscu się udał!

Aniu jestem z Tobą duchem i czekam na wieści

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • Katka80 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z rana.
    Jagna aż się rozmarzyłam patrząc na tak cudne zdjęcie.
    Girl25 robiłaś test? Bo jak nie ciaża to może hormony, różne mogą być tego przyczyny.
    Mi dzisiaj smutno, bo owulki nie było. Kolejny cykl w plecy... Wyć mi się chce.

VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
    10 cs w tym 4 cykle z clo
    Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
    Termin porodu: 30 kwietnia 2017
    8p3oskjorung1yyh.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robiłam testu. Dziś był tylko biało-przezroczysty śluz i cisza na razie a czuje sie jakbym była w trakcie @.... Test dziś kupie i jutro rano zrobię

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
‹‹ 1689 1690 1691 1692 1693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ