CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amc wrote:Aniu a bierzesz dupka? W jakiej dawce? Ja przy plamieniach brałam 5tabsów, po 2 rano i wieczorem i jedna w dzień.
Trzymam kciuki :* -
AniaStaraczka85 wrote:Wiem co przezywasz jak czekasz na ta połowę cyklu a tu się okazuje ze nici...podobnie czułam się jak się okazało z ta cysta...i ze antyki na miesiąc
(
Ale zobaczysz czas szybko minie! -
MonaLiza wrote:A mi smutno, bo byłam dziś u gina i pęcherzyk po pregnylu zamiast pęknąć to urusł do 31mm
I lekarz powiedział, że nici z tego. Jestem zła, bo do poprzedniego jak chodziłam to nie robił mi monitoringu po sprawdzeniu pregnylu, więc w sumie nie mam pewności, że pęcherzyki pękały.. Tak więc teraz mam zalecenie , że znowu od 3-7 dc biorę letrozol, około 11 dc przyjść już z podwójną dawką pregnylu i zobaczymy. Na razie odwlekam zatem HSG.
Acha a robiłaś krzywa cukrowa i insulinowa ? Wydaje mi sie ze nie pękają dlatego. Metformin by sie przydałWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 21:30
-
MonaLiza wrote:A jak wyszła Ci ta cysta? Bo mi teraz znowu kazal nowy cykl brać leki stymulujące i przyjść w 11 dc.
-
AniaStaraczka85 wrote:Dzięki dziewczyny,Jutro pojade na betę, d am znać co i jak:)VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Dzień dobry dziewczyny
.
Aniu trzymam mocno kciuki za twoją betę, niech szybuje wysoko w góręAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Ladybird:) wrote:Przykro mi. Ale skąd wiedziała będziesz czy ta cysta sie wchłonie ? W sensie ten przerośnięty pęcherzyk ?
Acha a robiłaś krzywa cukrowa i insulinowa ? Wydaje mi sie ze nie pękają dlatego. Metformin by sie przydał
Dzień dobry dziewczyny:)
Biorę metformin, chociaż przyznam szczerze, że ostatnio tak w kratkę te wszystkie leki biorę, gubię sięTo lekarz mi nic nie mówił bym przyszła sprawdzić co z tym pęcherzykiem. Chyba, że określi to jak przyjdę na monitoring tego 11 dnia nowego cyklu?
-
MonaLiza wrote:Dzień dobry dziewczyny:)
Biorę metformin, chociaż przyznam szczerze, że ostatnio tak w kratkę te wszystkie leki biorę, gubię sięTo lekarz mi nic nie mówił bym przyszła sprawdzić co z tym pęcherzykiem. Chyba, że określi to jak przyjdę na monitoring tego 11 dnia nowego cyklu?
Wtedy będzie juz za późno. Jeśli ten pecherzyk który w tym cyklu nie pękł nie wchłonie się w ciągu @ a zaczniesz brać clo to pod jego wpływem urośnie jeszcze bardziej a już ma 3cm... powinnaś iść na usg tak ok 3-4dc sprawdzić czy go już nie ma i dopiero zacząć brać clo. A jeśli okazało by się ze się nie wchłonął to powinnaś mieć miesiąc bez stymulacji.
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Co tam u Was Laseczki?ja dalej leżę sobie choć plamien na szczęście nie ma póki co i oby tak zostało, tRoche mnie tylko brzuch pobolewa,tak jak ostatnio w pon.
I cholerka znów mi wyszlo zimno tylko teraz po drugiej stronie i dwa razy większe,nieprzyjemne niemiłosiernie...
Pozdrawiam Was -
U mnie Dziewczyny chyba lipa,beta spadła z 329 we wtorek do 230...
Dzwoniłam do mojego gina i kazał mi przyjść jutro na 9 rano,luteiny kazał nie odstawiac.pytał czy ciąża była. Potwierdzona w jamie macicy, a ja mówię że wogole jeszcze mi nie robili usg w klinice bo kazali przyjść w 7 tc...jestem przerażona. ..jak mu jeszcze powiedziałam o tym bólu po jednej stronie,strasznie się boje:(((( -
Ja sie schizuje od rana bo mam ogromny ból jajnika czy pękł pęcherzyk a moze pęka dziś ?! Skoro test owu był mega dodatni wczoraj ? Boje sie ze nici z tego znowu .. Śluz płodny jest także jak będzie szansa dziś to powtórzymy przytulanie wieczorem.
Dziś juz test owulacyjny negatywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 16:12
-
AniaStaraczka85 wrote:U mnie Dziewczyny chyba lipa,beta spadła z 329 we wtorek do 230...
Dzwoniłam do mojego gina i kazał mi przyjść jutro na 9 rano,luteiny kazał nie odstawiac.pytał czy ciąża była. Potwierdzona w jamie macicy, a ja mówię że wogole jeszcze mi nie robili usg w klinice bo kazali przyjść w 7 tc...jestem przerażona. ..jak mu jeszcze powiedziałam o tym bólu po jednej stronie,strasznie się boje:((((
A czy betę robiłaś w tym samym laboratorium? Trzymaj się kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 16:25
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Aniu przykro mi to mówić, ale spadająca beta nie wróży dobrze.
A czy betę robiłaś w tym samym laboratorium? Trzymaj się kochana