CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was z wieczora. Ja po wizycie gina zniesmaczona. Jak weszłam do gabinetu to już widziałam, że jest zły i wkurzony,tak boleśnie zrobił mi to usg, że leżałam i zaciskałam zęby. Jest pęcherzyk na lewym jajniku 25mm ale już o nieregularnym kształcie. Pytam się czy pęknie, a on tylko wzruszył ramionami i zapisał dupka. No wkurzyłam się i teraz sama nie wiem. Nawet na sprawdzenie nie kazał przyjść. Dzisiaj Teoretycznie powinna być owulka bo to 14dc, czy pecherzyk przed pęknięciem zmienia swój kształt czy to raczej zaczyna się wchłaniać?VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Dziewczyny przeżyłam koszmarek-przyszłam do domu z pracy i zobaczyłam krew:((( coś mnie tknelo dziś w ciągu dnia żeby zrobić jeszcze raz betę i beta jest 329, w sobotę była 92.teraz jest sucho i nic się nie dzieje,tak jakby to bylo jednorazowe takie.przypomniało mi się jak mi podczas IUI lekarz powiedział ze mam małego polipka który w ciąży może dawać objawy krwawienia, poronienia...póki co jest sucho,beta chyba ok,ytzymajcie kciuki żeby to było to,rano mam dzwonić do mojego gina z meldunkiem,kazał mi braczej luteine i kłaść się do łóżka, zapomniałam mu o tym polipie przypomnieć ze tamten gin z kliniki tak pow.uspokoiłam się trochę ale nie przypuszczałam ze to takie nerwy
-
Witajcie z rana
.
Aniu beta jest jak najbardziej super.
Polez sobie i odpoczywaj. Przyczyną krwawienia może faktycznie być ten polip. Ja w ciąży tak miałam w terminie @ delikatne jednorazowe krwawienie.
Staraj się nie stresować, chociaż wiem, że to nie jest łatwe. Trzymam mocno kciuki za twoją spokojną ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 07:50
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Aniu na pewno się przestraszyłaś, ale wierzę że wszystko jest dobrze z Twoim maluchem.
Witam wszystkie Was z rana.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Cześć Dziewczyny,całą noc spoko było, dzis mam plamienia ale takie jasno brązowe, dzwonilam do lekarza kazał do końca tygodnia siedzieć w domu,ze na tak wczesnym etapie nie jest w stanie nic więcej pomoc bo nic nie będzie widać na usg (tak stwierdził po tej becie), wiec pozostaje mi wrócić do domu i chyba jutro zrobię betę, strasznie się boje:((
Życzę Wam miłego dnia!
Trzymam za Was kciuki -
Aniu, bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
Leż i wypoczywaj! Z tego, co zaobserwowałam to wiele dziewczyn ma plamienia na początku ciąży. Już kiedyś pisałam, że moja przyjaciółka też tak miała a teraz końcówka ciąży - oczekuje na zdrowe dzieciątko, które rośnie jak na drożdżach
Miłego dnia dziewczyny! -
Czesc dziewczyny,Ania lez i odpoczywaj bedzie dobrze.
Ja w 6 dc po clo jajniki sie jeszcze nie odzywaja dziwnie bo przewaznie juz kuly, ale za to maz wziol sie za siebie w piatek ma badanie zobaczymy jak tam jego maluszki sobie radza.
Trzymam kciuki za nas wszystkie -
Cześć dziewczyny!
Ania nie stresój sie, bedzie ok beta ładnie ci rośnie wiec myśle ze to polip takiego stracha ci chce narobić. Juz tu kiedys pisałam ze moja koleżanka sie nie zorientowała ze jest w ciazy bo krótko po terminie @ miała lekkie krwawienie a teraz juz ma fajnego szkraba
Ja walczę z infekcjanie wiem skąd to cholerstwo sie mi przyplątało.
Gdzie Jagna sie podziewa ?
Będzie córeczka -
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny,całą noc spoko było, dzis mam plamienia ale takie jasno brązowe, dzwonilam do lekarza kazał do końca tygodnia siedzieć w domu,ze na tak wczesnym etapie nie jest w stanie nic więcej pomoc bo nic nie będzie widać na usg (tak stwierdził po tej becie), wiec pozostaje mi wrócić do domu i chyba jutro zrobię betę, strasznie się boje:((
Życzę Wam miłego dnia!
Trzymam za Was kciuki
Nawet jakby było widać to na takim etapie nic sie nie zrobi chyba ze to tylko wynik niskiego progesteronu bądź poprostu implantacji ciągłej. Ja w każdej ciąży plamilam czy to ciąży ktora trwała 9 mcy czy kiedy robiłam ostatnio.
Ja wierze ze u Ciebie to nic złego. Wspieram x
-
Dzięki Dziewczyny juz jestem w domu i leżę sobie,co jakiś czas plamie.Pozostaje mi poczekać i zrobić jutro znów betę. Mam ogromną nadzieję że to nic złego, aczkolwiek zdaje sobie sprawę ze na tym etapie wszystko może się wydarzyć i nastawiam się psychicznie ze może być różnie. Ale nadzieja umiera ostatnia!
-
Ladybird:) wrote:Przy becie ponad tysiąc widać na usg cokolwiek.
Nawet jakby było widać to na takim etapie nic sie nie zrobi chyba ze to tylko wynik niskiego progesteronu bądź poprostu implantacji ciągłej. Ja w każdej ciąży plamilam czy to ciąży ktora trwała 9 mcy czy kiedy robiłam ostatnio.
Ja wierze ze u Ciebie to nic złego. Wspieram xLadybird:) lubi tę wiadomość
-
Biedronka7 wrote:Cześć dziewczyny!
Ania nie stresój sie, bedzie ok beta ładnie ci rośnie wiec myśle ze to polip takiego stracha ci chce narobić. Juz tu kiedys pisałam ze moja koleżanka sie nie zorientowała ze jest w ciazy bo krótko po terminie @ miała lekkie krwawienie a teraz juz ma fajnego szkraba
Ja walczę z infekcjanie wiem skąd to cholerstwo sie mi przyplątało.
Gdzie Jagna sie podziewa ? -
MonaLiza wrote:Dzień dobry:)
Ania spokojnie, daj znać co się dzieje.
Ja dziś znowu idę na monit, w poniedziałek 13 dc pęcherzyk miał 27 mm i dostałam pregnyl. Dziś zaczynam dopiero czuć kłucie w brzuchu. -
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny,całą noc spoko było, dzis mam plamienia ale takie jasno brązowe, dzwonilam do lekarza kazał do końca tygodnia siedzieć w domu,ze na tak wczesnym etapie nie jest w stanie nic więcej pomoc bo nic nie będzie widać na usg (tak stwierdził po tej becie), wiec pozostaje mi wrócić do domu i chyba jutro zrobię betę, strasznie się boje:((
Życzę Wam miłego dnia!
Trzymam za Was kciuki
Na usg dopiero lekarz będzie cos widzieć przy becie 1000.
Lez duzo i wypoczywaj.
Trzymam kciuki za przyrost!
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny. Ja jestem po laparoskopi 11.05 i od 5dc biore po 1 tabletke clo ( wczoraj byla ostatnia) w patek ide na monitoring jak wyglada pecherzyk. (Dodam ze to juz 4 cykl z clo ale ze sporymi przerwami) zawsze mialam tak ze pare dni po skonczeniu tab. ide na monitoring i jak sa pecherzyki to dostaje zawsze pregnyl na pekniecie. Pytanie moje jest czy wy zawsze jeszcze po zastrzyku szliscie sprawdzic czy pecherzyk pekl? I wiecie moze ile czasu po zastrzyku dochodzi do owulacji?