CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Inusia wrote:Witam Was moje kochane w nie najlepszym humorze niestety. Odebrałam wyniki, TSH i PRL w normie, ale progesteron mnie powalił na glebę...ja już nic z tego nie rozumiem.
Progesteron 0,607 ng/ml
PRL 11,57 ng/ml
TSH 1,906 uIU/ml
Co o tym myślicie? Że niby tej owulki jednak nie było???Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Katarzynka1 wrote:i kogoś takiego musze poszukać. nie można wybierać lekarza bez sprawdzenia.
Ja chodzę do świetnego lekarza w Otwocku pod Warszawą, on zdiagnozował u mnie PCOS i cykle bezowulacyjne po dwóch poprzednich lekarzach, którzy nawet o tym nie pomyśleli ani badań nie zlecili, pomógł mi zajść w pierwszą ciążę, utrzymać ją. Teraz również liczę na to, ze zrobi wszystko żeby się udało. -
Inusia wrote:Ja chodzę do świetnego lekarza w Otwocku pod Warszawą, on zdiagnozował u mnie PCOS i cykle bezowulacyjne po dwóch poprzednich lekarzach, którzy nawet o tym nie pomyśleli ani badań nie zlecili, pomógł mi zajść w pierwszą ciążę, utrzymać ją. Teraz również liczę na to, ze zrobi wszystko żeby się udało.
Inusia jak to nie problem to możesz podać namiary do tego lekarza? Nie wiem czy tutaj można tak wymieniać nazwiska...ale chętnie bym się wybrała do sprawdzonej osobySysiaaaaa lubi tę wiadomość
-
Inusia wrote:Ja chodzę do świetnego lekarza w Otwocku pod Warszawą, on zdiagnozował u mnie PCOS i cykle bezowulacyjne po dwóch poprzednich lekarzach, którzy nawet o tym nie pomyśleli ani badań nie zlecili, pomógł mi zajść w pierwszą ciążę, utrzymać ją. Teraz również liczę na to, ze zrobi wszystko żeby się udało.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Tak znam. Dwa lata temu y niego byłam. Przyszłam z brakiem miesiaczki 60 dni. Dał luteine. Później znowu to samo. Nie robił mu badań itd. Podejrzewalam ze coś nie tak. Pow mu ze staramy sie o dzidziusia już rok. On wysłał nas na badanie nasienia. Wyniki takie sobie. Wysłał nas od razu na IUI ale my chcieliśmy próbować innymi sposobami. Teraz wyniki męża ok. U mnie nawet nie probowal wyjaśnić dlaczego @ nie ma tyle czasu. Wciskal tylko luteine. Więc ja go nie polecam na pewnoDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Spisal nas na straty i tyle. Przez niego straciłam dużo czasu, bo wpajal nam ze u mnie wszystko ok. Później u innego lekarza wyszło ze to PCO. Mąż faszerowal sie lekami i byliśmy nie świadomi mojej dolegliwości.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Sysiaaaaa wrote:Tak znam. Dwa lata temu y niego byłam. Przyszłam z brakiem miesiaczki 60 dni. Dał luteine. Później znowu to samo. Nie robił mu badań itd. Podejrzewalam ze coś nie tak. Pow mu ze staramy sie o dzidziusia już rok. On wysłał nas na badanie nasienia. Wyniki takie sobie. Wysłał nas od razu na IUI ale my chcieliśmy próbować innymi sposobami. Teraz wyniki męża ok. U mnie nawet nie probowal wyjaśnić dlaczego @ nie ma tyle czasu. Wciskal tylko luteine. Więc ja go nie polecam na pewno
A no to widzisz, co kobietka to opiniaAle raczej większość go chwali, jesteś pierwszą osobą, która ma negatywną opinię o nim, ale dobrze wiedzieć. Ja też poszłam do niego po ponad roku starań o dzidziusia u innego gina. Tamten właśnie faszerował mnie duphastonem ciągle albo luteiną na zmianę. A do niego jak poszłam to o wszystko wypytał, rzetelnie odpowiadał na każde pytanie. Zrobił usg, dał komplet badań na hormony itd. Potem jednoznacznie stwierdził PCOS, okazało się że nie mam owulacji itd. No i zlecił kuracje CLO+ monitoring, która przyniosła skutek już w pierwszym cyklu.
-
No to ja Ci bardzo gratuluję
mialas szczęście. Ja bardzo długo szukałam lekarza, rok temu prawie byłam u Osuch w Otwocku, po dwóch wizytach wysłała mnie do diabetologa bo cukier miałam trochę podwyższony a później już tel nie odbierała
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Sysiaaaaa wrote:No to ja Ci bardzo gratuluję
mialas szczęście. Ja bardzo długo szukałam lekarza, rok temu prawie byłam u Osuch w Otwocku, po dwóch wizytach wysłała mnie do diabetologa bo cukier miałam trochę podwyższony a później już tel nie odbierała
To nieźle.. Tej Osuch to ja nie kojarzę. -
Przy przejeździe w Otwocku ona przyjmuje. Nie za specjalna. Ostatnio jak robiłam badania hormonalne w Otw to babeczka mówiła o jakimś lekarzu z Jozefowa. Podobno dużo dziewczyn do niego chodzi ale nazwiska nie pamiętamDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Sysiaaaaa wrote:Przy przejeździe w Otwocku ona przyjmuje. Nie za specjalna. Ostatnio jak robiłam badania hormonalne w Otw to babeczka mówiła o jakimś lekarzu z Jozefowa. Podobno dużo dziewczyn do niego chodzi ale nazwiska nie pamiętam
A no fakt, o jakimś z Józefowa to i ja słyszałam, ale też kompletnie nie znam nazwiska. A do kogo teraz w końcu chodzisz? -
Katarzynka1 ja brałam przez 6 dni, więc chyba najdłużej
Ale tak jak mówią dziewczyny, najlepiej brać przez 5 dni i iść na monitoring, nawet bym babie nie mówiła że biorę inaczej skoro ona też nie informuje jakie są motywy jej działań. Szczerze wygląda, że chyba się nie zna na rzeczy. -
Na pewno do każdego pacjenta podchodzi inaczej. Ja jestem akurat ta pokrzywdzona. Możesz spróbować iść do Dr Wincewicza. Rozmawiałam z dziewczynami w kolejce do niego i każda chwaliłaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA