X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwna ta moja@. Mialam intensywne 4dni,w piatym na wkladce prawie nic a dzis znowu jest...duzooo...hormony narobily spustoszenia w organizmie? Cholernie to dziwne,pierwszy raz tak mam.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy jak moj organizm zareaguje na odstawienie lekow ....czy bedzie ta owulacja sama z siebie czy nie....

Dzis mam koszmarny dzien...ulozylismy plytki w salonie gdzie mamy ogrzewanie podlogowe i niestety ruszaja sie nie doslownie ale tak jak by klej nie trzymal nie wszedzie ale w wiekszosci ...rycze ....jeszcze wszyscy wokol w ciazy a tu czlowieka skreca...daje sobie spokoj widocznie nie jest mi dane byc matka i tyle...jeszcze maz mnie wkurw ze wiecznie rycze i ze ciagle mi zle....nie chce mi sie zyc..czasem mam ochote rzucic wszystko w diably ...pow mu zeby znalazl sobie kogos kto mu urodzi dziecko a nie meczyc sie na sile...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Zobaczymy jak moj organizm zareaguje na odstawienie lekow ....czy bedzie ta owulacja sama z siebie czy nie....

Dzis mam koszmarny dzien...ulozylismy plytki w salonie gdzie mamy ogrzewanie podlogowe i niestety ruszaja sie nie doslownie ale tak jak by klej nie trzymal nie wszedzie ale w wiekszosci ...rycze ....jeszcze wszyscy wokol w ciazy a tu czlowieka skreca...daje sobie spokoj widocznie nie jest mi dane byc matka i tyle...jeszcze maz mnie wkurw ze wiecznie rycze i ze ciagle mi zle....nie chce mi sie zyc..czasem mam ochote rzucic wszystko w diably ...pow mu zeby znalazl sobie kogos kto mu urodzi dziecko a nie meczyc sie na sile...

:( :( :(

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie robiłam testu bo najzwyczajniej w swiecie boje sie rozczarowania:(Ale jutro musze kupic i zrobic nie ma innego wyjcia.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciupek wrote:
    Dzien doberek dziewczyny!nazywam sie Marta, mam 32 lata I 7 lat starania za soba:(w tym trzy poronienia:(.To jest moj pierwszy cykl z clomifenem (bralam od 31grudnia do 4 stycznia)I w 17 dniu cyklu zastrzyk ovitrelle puzniej przytulanko I teraz czekanie.Chociaz wmawiam sobie ze przeciez za pierwszym razem moze sie nie udac to I tak jestem pelna nadzieji!Czy udalo sie ktorejs z was za pierwszym razem?pozdrawiam serdecznie

Witaj :) Ja w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu z CLO i Pregnylem, wychodowałam wtedy piękny pęcherzyk. Teraz jestem znowu pierwszy cykl na CLO i już nie jest tak kolorowo, ale na finisz jeszcze czekam :)

Maciupek lubi tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczek czekamy na wyniki :)

ukdywn15f5oepb6t.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)
    Madzia wczoraj był tylko gorszy dzień, będziesz matką i koniec! A ja już swojemu powiedziałam, żeby sobie znalazł kogoś innego, ale kazał mi się puknąć w czoło (póki co).

Mi od 2 dni rozwala wnętrzności. Macica i jajniki tak mnie bolą, że ledwo chodzę. Jak na @ ale bez @. Boję się, że ta stymulacja narobi mi jakiegoś dziadostwa w organizmie, bo pozytywnych skutków jak na razie brak, a boli jak diabli cały miesiąc :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka u mnie to samo.....czuję niepokój.....mój wykres nienaturalny się zrobił....
    ehhh dobrze że jakoś trzymam rezerwę co do tyh wspomagaczy bo inaczej bym sięwykończyła

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja poprzedni cykl miałam całkiem ok, trochę temp. wariowały, ale dużo objawów @ znikło, albo straciło na intensywności. A teraz drugi dzień boli zupełnie jak na początku @, wręcz się skręcam, a @ brak :( Nie wiem o co kaman :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, ja też się nakręcam, gapię się w ten wykres jakbym miała coś z niego wyczytać.... Za dużo sobie nadziei narobiłam... za dużo..

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj po 40 dniach w końcu pojawił się okres. Zaczynam nową walkę.

AnBe lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Milcia!!!

Milcia lubi tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak to nakrecanie doprowadza do nerwicy wręcz! Cos zakuje,-o to obiaw,gdzies zaboli-obiaw...wiem po sobie jak puzniej ciezko usiasc na du.ie jak okazuje sie ze @ przychodzi a my bylismy wrecz pewni ze to wlasnie TO!
    Oczywiscie kazdej z Was moje kochane zycze zeby te obiawy i wykresy zwiastowaly upragnione II!
    A jesli chodzi o terapie hormonalne to osobiscie uwazam ze to nie na dluzsza mete,mnie rozhwialo okropnie! Mam wlasnie czysty bez wspomagaczy cykl,okres we wszystkie strony-raz jest a raz go nie ma,bol jajnikow jak przy ovu po clo,a koniec poprzedniego cyklu -depreha ze ojjjj...ale czego sie nie zrobi dla "tego" marzenia!
    Ja 3 m-ce przerwy w terapi horm. i wspomagaczach.ale jesli sie w ciagu tych 3 m-cy nie uda to badanie droznosci jajowodow,i od nowa Polsko Ludowa! Narazie dziewczyny odpuscilam na tyle ze nie licze,nie patrze w kalendarz,a sex jest cudowny,bez mysli typu-"no koncz juz bo musze wziarc nogi do gory"
    Kochane moje damy rade! Kazda z nas wkoncu sie doczeka! Wiem to! buziam! Milego dnia!

AnBe lubi tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madrze napisane Pabelko.
    Jestem tego samego zdania.

pabelka88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak masz racje ..ja tez stwierdzilam ze tak kocham swojego meza ze to ma byc kochanie sie a nie w te dni bo plodny...uprawiamy sex ..pow luz totalny uda sie dobrze nie innym razem...jego psychika tez siada ....niestety ...i tez to przezywa ale nie okazuje tak jak ja...

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś 33dc i cisza zakupiłam test jak myślicie robic dziś czy lepiej wstrzymac sie z bólami i zrobic rano?

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rob dzis w tym czasie jak jestes to powinien wyjsc ..czy wieczorem czy rano..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 12:58

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posłucham grzecznie i zrobie dziś,ale nie powiem mam potwornego stresa

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba lepiej wiedziec a nie zyc w niepewnosci...

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh..już sama nie wiem

9f7j3e5e8v9541eg.png
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ