X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwna ta moja@. Mialam intensywne 4dni,w piatym na wkladce prawie nic a dzis znowu jest...duzooo...hormony narobily spustoszenia w organizmie? Cholernie to dziwne,pierwszy raz tak mam.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy jak moj organizm zareaguje na odstawienie lekow ....czy bedzie ta owulacja sama z siebie czy nie....

Dzis mam koszmarny dzien...ulozylismy plytki w salonie gdzie mamy ogrzewanie podlogowe i niestety ruszaja sie nie doslownie ale tak jak by klej nie trzymal nie wszedzie ale w wiekszosci ...rycze ....jeszcze wszyscy wokol w ciazy a tu czlowieka skreca...daje sobie spokoj widocznie nie jest mi dane byc matka i tyle...jeszcze maz mnie wkurw ze wiecznie rycze i ze ciagle mi zle....nie chce mi sie zyc..czasem mam ochote rzucic wszystko w diably ...pow mu zeby znalazl sobie kogos kto mu urodzi dziecko a nie meczyc sie na sile...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Zobaczymy jak moj organizm zareaguje na odstawienie lekow ....czy bedzie ta owulacja sama z siebie czy nie....

Dzis mam koszmarny dzien...ulozylismy plytki w salonie gdzie mamy ogrzewanie podlogowe i niestety ruszaja sie nie doslownie ale tak jak by klej nie trzymal nie wszedzie ale w wiekszosci ...rycze ....jeszcze wszyscy wokol w ciazy a tu czlowieka skreca...daje sobie spokoj widocznie nie jest mi dane byc matka i tyle...jeszcze maz mnie wkurw ze wiecznie rycze i ze ciagle mi zle....nie chce mi sie zyc..czasem mam ochote rzucic wszystko w diably ...pow mu zeby znalazl sobie kogos kto mu urodzi dziecko a nie meczyc sie na sile...

:( :( :(

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie robiłam testu bo najzwyczajniej w swiecie boje sie rozczarowania:(Ale jutro musze kupic i zrobic nie ma innego wyjcia.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciupek wrote:
    Dzien doberek dziewczyny!nazywam sie Marta, mam 32 lata I 7 lat starania za soba:(w tym trzy poronienia:(.To jest moj pierwszy cykl z clomifenem (bralam od 31grudnia do 4 stycznia)I w 17 dniu cyklu zastrzyk ovitrelle puzniej przytulanko I teraz czekanie.Chociaz wmawiam sobie ze przeciez za pierwszym razem moze sie nie udac to I tak jestem pelna nadzieji!Czy udalo sie ktorejs z was za pierwszym razem?pozdrawiam serdecznie

Witaj :) Ja w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu z CLO i Pregnylem, wychodowałam wtedy piękny pęcherzyk. Teraz jestem znowu pierwszy cykl na CLO i już nie jest tak kolorowo, ale na finisz jeszcze czekam :)

Maciupek lubi tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczek czekamy na wyniki :)

ukdywn15f5oepb6t.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)
    Madzia wczoraj był tylko gorszy dzień, będziesz matką i koniec! A ja już swojemu powiedziałam, żeby sobie znalazł kogoś innego, ale kazał mi się puknąć w czoło (póki co).

Mi od 2 dni rozwala wnętrzności. Macica i jajniki tak mnie bolą, że ledwo chodzę. Jak na @ ale bez @. Boję się, że ta stymulacja narobi mi jakiegoś dziadostwa w organizmie, bo pozytywnych skutków jak na razie brak, a boli jak diabli cały miesiąc :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka u mnie to samo.....czuję niepokój.....mój wykres nienaturalny się zrobił....
    ehhh dobrze że jakoś trzymam rezerwę co do tyh wspomagaczy bo inaczej bym sięwykończyła

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja poprzedni cykl miałam całkiem ok, trochę temp. wariowały, ale dużo objawów @ znikło, albo straciło na intensywności. A teraz drugi dzień boli zupełnie jak na początku @, wręcz się skręcam, a @ brak :( Nie wiem o co kaman :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, ja też się nakręcam, gapię się w ten wykres jakbym miała coś z niego wyczytać.... Za dużo sobie nadziei narobiłam... za dużo..

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj po 40 dniach w końcu pojawił się okres. Zaczynam nową walkę.

AnBe lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Milcia!!!

Milcia lubi tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak to nakrecanie doprowadza do nerwicy wręcz! Cos zakuje,-o to obiaw,gdzies zaboli-obiaw...wiem po sobie jak puzniej ciezko usiasc na du.ie jak okazuje sie ze @ przychodzi a my bylismy wrecz pewni ze to wlasnie TO!
    Oczywiscie kazdej z Was moje kochane zycze zeby te obiawy i wykresy zwiastowaly upragnione II!
    A jesli chodzi o terapie hormonalne to osobiscie uwazam ze to nie na dluzsza mete,mnie rozhwialo okropnie! Mam wlasnie czysty bez wspomagaczy cykl,okres we wszystkie strony-raz jest a raz go nie ma,bol jajnikow jak przy ovu po clo,a koniec poprzedniego cyklu -depreha ze ojjjj...ale czego sie nie zrobi dla "tego" marzenia!
    Ja 3 m-ce przerwy w terapi horm. i wspomagaczach.ale jesli sie w ciagu tych 3 m-cy nie uda to badanie droznosci jajowodow,i od nowa Polsko Ludowa! Narazie dziewczyny odpuscilam na tyle ze nie licze,nie patrze w kalendarz,a sex jest cudowny,bez mysli typu-"no koncz juz bo musze wziarc nogi do gory"
    Kochane moje damy rade! Kazda z nas wkoncu sie doczeka! Wiem to! buziam! Milego dnia!

AnBe lubi tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madrze napisane Pabelko.
    Jestem tego samego zdania.

pabelka88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak masz racje ..ja tez stwierdzilam ze tak kocham swojego meza ze to ma byc kochanie sie a nie w te dni bo plodny...uprawiamy sex ..pow luz totalny uda sie dobrze nie innym razem...jego psychika tez siada ....niestety ...i tez to przezywa ale nie okazuje tak jak ja...

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś 33dc i cisza zakupiłam test jak myślicie robic dziś czy lepiej wstrzymac sie z bólami i zrobic rano?

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rob dzis w tym czasie jak jestes to powinien wyjsc ..czy wieczorem czy rano..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 12:58

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posłucham grzecznie i zrobie dziś,ale nie powiem mam potwornego stresa

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba lepiej wiedziec a nie zyc w niepewnosci...

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh..już sama nie wiem

9f7j3e5e8v9541eg.png
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ