CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
LILI dzięki za odpowiedź, właśnie dziś wyznaczyło mi owulację....pędzę po południu na monitoring zobaczyć czy te moje wspomagacze zadziałały...
SYSIA główka do góry, w końcu musi się udać. wyniki trzeba poprawić i nie załamywac się, choć wiem że to może być trudne.....
MILCIA powiem Ci że nic tak nie podnosi na duchu jak szczere słowa otuchy najbliższej osoby. mój mąż jest raczej skryty jeśli chodzi o wyznawanie uczuć i wyrażanie pochlebnej opini, dla tego czuję że jakby zareagował tak jak Twój była bym w siódmym niebie.
masz super męża na prawdę
-
Cześć dziewczynki..
Mi się znów wszystko poprzestawiało w hormonach, 3 dzień mam @ bez @. Tzn. czuję się jakbym ją miała, ale jej nie ma. Ale dziś już temp. spadła, więc pewnie jest to kwestia dnia. Testy negatywne, więc nadzieja umarłą
Znowu wszystko od nowa, ale to będzie mój ostatni cykl z CLO, potem rezygnuję.. -
Olka30 i to wlasnie bedzie ten cykl! Nstatni z clo i trafny! Lowa do gory.
Dziewczyny ratujcie-jestem zdezorietowana!
Ogolnie mam okres 5dni ,teraz wogole mam dziwny okres! Jakies skrzepy takie ciemne,mam mocno 2dni na 3 nie mam,potem znow dziwnie.dzis 8dzien a ja mam dalej sluz podbarwiony krwia.poza tym w zyciu mnie tak brzuch nie bolal ...pierwsze 3 dni@bolal ale teraz tyle czasu? o co chodzi jak myslicie zadz do lekarza? -
PABELKA ja miałam takie skrzepy w tym cyklu.... dużo i ciemne....krwawieniem bym tego nie nazwała, moze jeden dzień była to czysta krew....
zwalam to na bromka bo nic innego mi do głowy nie przychodziło, nigdy tak wcześniej nie miałam i nic nie brałam wcześniej na cykle....
a Ty bierzesz jakieś nowe leki??
aaa i mój okres był bardzo krótki.
OLKA tak jak mówi PAbelka, to będzie ten cykl....albo tak jak inne cziewczyny mówią, kiedy odstawiły clo, zachodził w ciążę. czego życzę ci z całego serca:) -
Tak to byl moj pierwszy cykl z Clo i parlodel-em.bromka nie biore bo nie moge(zle sie czuje). to trwa juz 8 dzien...zaczynam sie martwic.nigdy tak nie mialam.
-
I ten niepokojacy bol jajnikow...ja tez moze 2dni krwawilam,ale reszta to takie dziwne skrzepy niektore wrecz podchodzace w czarny kolor.
-
Mi też terapia hormonalna wszystko miesza.. Drugi cykl do niczego nie podobny.. I wyznaj się tu człowieku co jest objawem i czego.. Wkurza mnie to, jak nie szukać objawów jak w życiu się tak nie czułam jak teraz. Nie mam pojęcia czy to normalne, głupio mi ganiać do gina z każdą pierdołą
Powiem wam, że zebrałam się na odwagę i pierwszy raz zrobiłam betę. Bardziej po to żeby brać lekarstwa bez obaw, bo się drugi tydzień nie mogę wyleczyć z przeziębienia. Tak czuję, że znów mi się cykl przeciągnie, więc wolę od razu wiedzieć.
A propos tej bety to ile płaciłyście za to badanie, bo strasznie dużo mi babka policzyła. I najgorsze: nie musiałam się przedstawiać, od razu mi pielęgniarka wyjechała z imienia i nazwiska w prywatnym laboratorium Już mnie znają, czyli się wyróżniam na tle innych pacjentów częstotliwością badań, jak miło
-
A i mi sie przypomnialo-glowa boli mnie juz 5 dzien ...coz to za rozchwianie hormonalne...
Madziara lubi tę wiadomość
-
Kiniaczek,jak to mowia puki @ niema jest nadzieja! Ja tam kciukasy zaciskam i oby Tobie sie udajjo! A jesli nie teraz to nastepny cykl Twoj! (;
-
nick nieaktualny