CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
a powiedz mi. nie masz czasem kłopotu ze śluzem przy clo? u mnie praktycznie susza....
tylko ja ogólnie nie mam skutków ubocznych po clo.....
a ile bierzesz? ja jedną tabletkę na dzień
słuchaj takie plamienie nie plamienie może też być oznaką ciąży.... -
wiesz co nie wiem czy to jest problem,ale generalnie po Clo ma śluzu ze tak to ujmę pod dostatkiem bez wkładek sie nie ruszam z domu miałam własnie pytac czy któras z Was moza tak miała.Brałam 1 tabletke dziennie przez 5 dni w trakcie brania i po skończeniu potworne bóle głowy duszności,uderzenia gorąca koszmar
-
Ja w tym cyklu po CLO miałam śluzu całkiem sporo, no może nie pływałam, ale było ok, tyle że biorę wiesiołka do owulacji. Dziś za to pływam i nie wiem o co chodzi, leje się ze mnie jakaś woda, momentami zabarwiona na brązowo a @ brak Już w ogóle nie potrafię odczytać co się dzieje w moim organizmie Dwa dni bóle jak na początku @, teraz to. Od razu mówię, że to nie ciąża.. Cholera mnie pomału zaczyna trafiać.
-
No to witam w klubie u mnie podobnie zauwazyłam jakiś śluz zabarwiony na lekko różowy kolor ale to był jednorazowy incydent ciąże raczej wykluczam robiłam wczoraj wieczorem test wyszedł negatywny jutro chyba musze skonsultowac to z gin bo nie lubie nie wiedziec co sie dzieje.
-
Właśnie wróciłam od lekarza. Odzyskalam wiarę. Mam 3 pecherzyki prawie takiej samej wielkości, został podany pregnyl i teraz działac. Co do wyników badań lekarz pow ze mam warosc wapliwa, a nie dodatnia i żeby potwierdzić badanie trzeba dodatkowo wykonać szereg badań. Kazał zmienic klinikę chcąc podejść do IUI- podobno NOVUM to złodzieje ewentualnie wyśle mnie do szpitala brudnowskiego na oddział gdzie zostanę przebadana po względem droznosci itd. Może jeszcze wszystko sie ułoży.
Robotka to za dwa tyg pozytywne wieści poproszęDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Hej Dziewczyny! Widzę, że z humorem raczej słabo - konieczna jest u którejś zielona kropka
Byłam dziś w laboratorium na badaniach, jest to mój 25 dc - według programu 5 dpo a według mnie 6 dpo. Moje wyniki progesteronu to 16,83 nmol/l estradiol 942 pmol/l.
Wysłałam wyniki do gina ale cisza nie oddzwonił Co myślicie o wynikach - potwierdzają chyba ovu? Jak w zeszłym cyklu robiłam to estradiol miałam coś koło 600 a teraz ponad 900. -
Hej dziewczyny dzisiaj byłam u mojego gin od piatku również mam zcząc brać Clo bedzie to mój pierwszy cykl ze stymulacją odrazu dostałam recepte na wykupienie pregnylu ale mam czekac do wizyty ktora mam wyznaczona na 31.01 wtedy do wiem sie jak zazywac pregnyl i zobaczymy co u mnie sie pojawilo. Jestem pełna nadziei ze wkoncu cos sie ruszyMal88