CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Mal88 wrote:Hej dziewczyny dzisiaj byłam u mojego gin od piatku również mam zcząc brać Clo bedzie to mój pierwszy cykl ze stymulacją odrazu dostałam recepte na wykupienie pregnylu ale mam czekac do wizyty ktora mam wyznaczona na 31.01 wtedy do wiem sie jak zazywac pregnyl i zobaczymy co u mnie sie pojawilo. Jestem pełna nadziei ze wkoncu cos sie ruszy
Trzymam kciuki!! -
nick nieaktualnyHey mam wielkiego dola...dzis zauwazylam ze moja wydzielina z piersi jest lekko brazowa tak nie leci ale jak zlapie sutek to pojawia sie... Lekarz mowi ze to po lekach hormonalnych ...ze pow ustac jak nie to usg piersi ...nie wiem co mam robic ...chcialam dziecko moge miec raka...jakis koszmar...
-
Madziara wrote:Hey mam wielkiego dola...dzis zauwazylam ze moja wydzielina z piersi jest lekko brazowa tak nie leci ale jak zlapie sutek to pojawia sie... Lekarz mowi ze to po lekach hormonalnych ...ze pow ustac jak nie to usg piersi ...nie wiem co mam robic ...chcialam dziecko moge miec raka...jakis koszmar...
Madzia spokojnie - nie ma co zaczynać z wysokiego C!! Może to od np. wysokiej prolaktyny? Nie ma co od razu nakręcać się na czarne myśli. Trzymaj się swojego planu o jakim pisałaś niedawno - na spokojnie, bez liczenia i sexu na siłę. Może po tych wszystkich ostatnich "akcjach" Twój organizm potrzebuje się uspokoić? Głowa do góry!! -
nick nieaktualny
-
Oj Madzia coś nam to wszystko nie wychodzi
Załamkę mam totalną, naprawdę nie wiem czy chce mi się ciągnąć ten cykl z CLO jeszcze. Zwłaszcza, że prawie że wiem od kiedy go brać, skoro wszystkie objawy @ są oprócz najważniejszego.. Od kiedy mam liczyć początek cyklu?? Jak się jutro nie rozkręci to całkiem zwątpię Najlepsze, że w końcu ustał ból jajcorów i skurcze macicy
Dobra już nie przynudzam, co miesiąc to samo
Jutro jadę na szkolenie to może jak nie będę tu zaglądać to trochę mój mózg odpocznie.. -
Olka mi się tez poprzedni cykl przeciągnął. I @ długo się rozkręcała. Od zeszłego czwartku miałam lekkie plamienie, w sobotę też, ale było bardziej czerwone i tylko do 11.00, a potem cisza. W niedzielę to samo aż wieczorem się rozkręciło. A dzisiaj już prawie koniec.
-
nick nieaktualny
-
MADZIA masz dobrego męża...nie od każdego można usłyszeć takie słowa...
wielka podpora dla Ciebie prawda?
a ten wyciek z piersi to tak jak mówią dziewczyny, może prolaktyna? może to kumulacja tych wszystkich leków jakie ostatnio brałaś? przestań czarno myśleć.
OLKA odpoczywaj dzisiaj ile się da:)
Milcia a Ty jak się czujesz?? jak @???
MAL88 powodzenia:) u mnie CLO dobrze zadziałało już w pierwszym cyklu, nie wiem czemu wczoraj gienek był zaskoczony że pierwszy cykl i się udało....
aaaa i pytałam o acard o którym ostatnio się dużo pisze. nie zalecił mi go. podobno jest dobry dla kobiet po poronieniach lub które przechodziły ciąże pozamaciczne....
-
oj współczuje Milcia wszystko przedemna mnie tez zawsze w trakcie dopada migrena a jak biore Clo to boli mnie przez piec dni jak go biore i jakies dwa dni po skończeniu aż sie boje bo pojutrze zaczynam kolejną przygode z Clo....oby ta zakończyła sie owocnie
-
kiniulku mam nadzieję że ten cykl już będzie poprawny:) nowy cykl nowe nadzieje prawda??
Milcia mnie też jakoś w tym cyklu częściej głowa boli, nigdy wczesniej mnie nie bolała, ale odkąd biorę bromla i to clo to boli często;/ -
Robotka zgadza się patrzac teraz z małej perspektywy stwierdzam ze chyba jednak błędem lekarza było to ze nie kazał mi przyjsc na kontrole po owulacji bo jezeli pęcherzyk nie pękł a najprawdopodobniej tak sie stało to co tu dużo gadac zmarnowaliśmy sporo materiału genetycznego;)
-
Witam wszystkie staraczki
ja jestem po drugim cyklu z CLO i teraz czekam na to zeby zrobic test pekly mi dwa pecherzyki mam pytanie czy ktoras z was po clo urodzila blizniaki ? i ktorym cyklu z tym lekiem udalo sie wam zajsc w ciaze? ja sie boje ze kolejny cykl sie nie udalo i znow trzeba bedzie sie starac w nastepnym. Bola mnie od kilku dni strasznie sutki ale czasem tak mialam na okres wiec juz sama nie wiem nie chce robic sobie nadziei? jak wy to przechodzilyscie mialyscie takie objawy? -
DIDI nie wiem jak to z bliźniakami:) ja miałam w tym cyklu dwa jajeczka ale pękło jedno i tez czekam na test...
dziewczyny a ja z innej beczki.
dostałam wczoraj duphaston na drugą fazę ale tak dziwnie mam brać od 7 dnia po owulacji.....
czy brałyście dupka po clo? i w jakim czasie???
zastanawia mnie to bo inne dziewczyny się zdziwiły że tak późno mam go brać