CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzynka1 wrote:Więcej do niej nie pójdę. Dzięki Olka30. A jak u Ciebie starania po CLO?
Sysia i Inusia znowu mnie skołowały
ale chyba się wybiorę do dr Szymczakowskiego.
Spróbować Ci kochana nie zaszkodzi. A nóż pomoże. Przedstaw tylko dokładnie swój problem i oczekiwania i zobaczysz jak się do tego ustosunkuje. Tylko metodą prób i błędów można znaleźć dobrego dla siebie lekarza. U mnie akurat sprawdziło się powiedzenie "do trzech razy sztuka" Dwóch miałam beznadziejnych, przy trzecim zostałam i prowadzi mnie już 3 lata. -
Dziewczyny poradźcie.. jestem dziś 3 dpo i złapało mnie przeziębienie. Mam katar, ból głowy i powoli rozkręca się ból gardła. Nie wiem czy mogę coś brać z lekarstw? Biorę tylko krople do nosa bo bez nich się uduszę. Piję mleko z czosnkiem i miodem i tyle. Najchętniej być coś na ból głowy wzięła ale co? Do tego nie mogę zostać na L4 w domu bo mega dużo pracy i poumawiane delegacje... buuu
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Mozesz paracetamol wziasc napewno...nie polecam ibuprofenu ...chodz tak naprawde mozesz wziasc wszystko bo to nawet ewentualnej ciazy nie zagrozi ...bo cialko zolte chroni ...
-
Ingebjorg wrote:Dziewczyny poradźcie.. jestem dziś 3 dpo i złapało mnie przeziębienie. Mam katar, ból głowy i powoli rozkręca się ból gardła. Nie wiem czy mogę coś brać z lekarstw? Biorę tylko krople do nosa bo bez nich się uduszę. Piję mleko z czosnkiem i miodem i tyle. Najchętniej być coś na ból głowy wzięła ale co? Do tego nie mogę zostać na L4 w domu bo mega dużo pracy i poumawiane delegacje... buuu
Paracetamol najbardziej bezpieczny. Nie polecałabym leków typu Gripex itp. bo one w fazie pierwszej mogą hamować owulację, natomiast w fazie drugiej ponoć mogą troszkę utrudniać ewentualne zagnieżdżenie zarodka.
Ogółem pierwsze tygodnie ciąży są bezpieczne jeśli chodzi o leki itd, dopiero gdy rolę przejmuje łożysko, dziecko zaczyna otrzymywać składniki pokarmowe od matki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien doberek dziewczyny!nazywam sie Marta, mam 32 lata I 7 lat starania za soba:(w tym trzy poronienia:(.To jest moj pierwszy cykl z clomifenem (bralam od 31grudnia do 4 stycznia)I w 17 dniu cyklu zastrzyk ovitrelle puzniej przytulanko I teraz czekanie.Chociaz wmawiam sobie ze przeciez za pierwszym razem moze sie nie udac to I tak jestem pelna nadzieji!Czy udalo sie ktorejs z was za pierwszym razem?pozdrawiam serdecznie
-
nick nieaktualnyMaciupek wrote:Dzien doberek dziewczyny!nazywam sie Marta, mam 32 lata I 7 lat starania za soba:(w tym trzy poronienia:(.To jest moj pierwszy cykl z clomifenem (bralam od 31grudnia do 4 stycznia)I w 17 dniu cyklu zastrzyk ovitrelle puzniej przytulanko I teraz czekanie.Chociaz wmawiam sobie ze przeciez za pierwszym razem moze sie nie udac to I tak jestem pelna nadzieji!Czy udalo sie ktorejs z was za pierwszym razem?pozdrawiam serdecznie
ja od kiedy tu jestem 2 cykl to udało sie 1 dziewczynie za pierwszym razem, ale moze wypowiedza sie dziewczyny ktore sa tutaj duzo duzo dłuzej:) -
Cześć Marta, wydaje mi się, patrząc na statystykę, że raczej większości dziewczyn się nie udaje za pierwszym razem (za to udaje nam się nakręcać za pierwszym razem dość mocno), ale oczywiście nie ma reguły.. Podziwiam cię, ja się staram 2 lata i już czasem wysiadam psychicznie, ostatnio się zastanawiam czy nie odpuścić i skupić się na czymś innym, bo zaczynam wszystko inne zaniedbywać Trzymam za ciebie kciuki
-
Ania ja w pierwszym cyklu z clo w dzien ovulki myslalam ze zwariuje z bolu sutkow...kilka dni przed terminem @ chodzilam bez stanika a kazdy dotyk sprawial okropny bol.
Witam nowa kolezanke! Zycze powodzenia i kciukam mocno. -
nick nieaktualnyNakrecona jestem I to bardzo, wiem ze to nie dobrze bo jezeli sie nie uda to bedzie znowu smutek no ale to silniejsze ode mnie.Olka30 ja tez czasami siebie podziwiam ale chec posiadania dzidziusia jest we mnie tak silny ze chyba nigdy nie odpuszcze, po prostu nie wyobrazam sobie naszego zycia bez dziecka wiec bede probowac wszystkich mozliwych sposobow:)Ja tez trzymam mocno kciuki za was dziewczyny
-
nick nieaktualny