X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzialenka-wszystkie znaki na niebie wskazywały ze była a jezeli chodzi o długoścv cykli to bywa to u mnie bardzo róznie 28-29 dni,ale bywały tez 31-32.Ten cykl był pierwszy z Clo w poprzednim miesiacu wogóle był jakis kosmos @spożniła mi się tydzień potem dostałam lekkiego plamnienia kóre trwało tydzień a na koniec przyszła @ która trwała 5 dni.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co bedzie tym razem

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby było to oczym Wszystkie marzymy:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taką nadzieje:)Nie ma innej opcji musi byc dobrze:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh...ciekawe co u mnie bedzie sie działo i czy przede mną kolejny cykl z Clo

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że dziś w pracy, z głupiej gadki szmatki jakoś zeszło na temat starań o dziecko i jedna z moich szefowych przyznała, że starała się z mężem o dziecko dwa lata. Dwa lata leczenia, stymulacji, klinik leczenia niepłodności, leżenia po szpitalach i nic. W końcu lekarz rozłożył ręce i powiedział, że nie ma szans. Po prostu nie i koniec. Ostatnią szansą było in vitro ale z niewielkim procentem, tyle że rodzina religijna, więc mieli to zrobić że tak powiem po kryjomu. I jak się ta babeczka dowiedziała, że nie ma szans zajść w ciążę to coś w niej pękło i odpuściła. Po pewnym czasie pojechała na narty z mężem gdzieś za granice, całą drogę ją rzygało, więc ją szwagier leczył Jegermaisterem (taki bimber). Po powrocie teścik ciążowy - pozytywny. No więc na klinikę do lekarza, a lekarz jej mówi, że po zabiegu który miała (głupio mi było się dopytać jakim)testy ciążowe jej mogą wychodzić pozytywne przez parę miesięcy i nie ma takiej możliwości, że jest w ciąży. Oczywiście zrobili wszystkie badania i jednak była, podobno przychodzili się na nią patrzyć, że takie dziwo i cud. Nawet nie wiedziałam, bo teraz ma już dwoje dzieci i to ślicznych jak z obrazka. Czyli zawsze jest nadzieja. Ona sama powiedziała, że tylko i wyłącznie psychika ją blokowała, jak się dowiedziała że nie ma szans po prostu ją odblokowało, bo przestała o tym myśleć.

Hm...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 18:27

kiniaczek84, Manieczka86 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez znam taki przypadek ze obydwoje przebadani wszystko oki a niestety ciąży nie było i lekarz stwierdził ze wszystko siedzi w głowie i najzwyczajniej w swiecie trzeba poprostu odpuścic.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany ale mnie prawy jajnik boli no masakra jakas

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    o rany ale mnie prawy jajnik boli no masakra jakas

owula? :) pęka? :)

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś 30 dc nie mam pojecia co sie dzieje to była jakiś dziwny krótki intensywny ból oby zwiastował coś dobrego:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    dziś 30 dc nie mam pojecia co sie dzieje to była jakiś dziwny krótki intensywny ból oby zwiastował coś dobrego:)

aaa to Ty juz tak daleko, wybacz - czasami nie nadążam z czytaniem postów :)

nooo to oby zwiastował COŚ dobrego :) :) :)

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe wrote:
    aaa to Ty juz tak daleko, wybacz - czasami nie nadążam z czytaniem postów :)

nooo to oby zwiastował COŚ dobrego :) :) :)

oj...tak,ale powiem Ci ze to czekanie jest dobijające człowiek ma cały czas w głowie jedno w zaden sposób nie mozna przekierowac myśli na inny tor

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge sobie wybrac Na noworodka czeka sie od roku do 2 lat ..niestety nie jestesmy jedna para starajaca sie ...bo mozemy zaadoptowac takie 2 -4 lat to szybciej...czas pokaze i to jeszcze duzo przed nami...sprawdzania testow rozmow szkolenia... Ale Nic damy rade....a szczerze plec obojetna..byle bylo moje ...juz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 22:03

Manieczka86, AnBe, olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz kawal Na odstresowanie ,..ktory umiescilam Na forum starajac sie ogolnie , pozytywna odskocznia od staran !!!

Pewien ginekolog postanowił rzucić pracę. Zastanowił się, co innego potrafi robić. Uznał, iż posiada kwalifikacje mechanika samochodowego. Poszedł do znajomego warsztatu, do Szefa z prośbą o przyjęcie do pracy. Szef mu mówi:
    - Jak zda Pan egzamin i poprawnie rozbierze i zmontuje silnik to dostanie Pan pracę.
    Szef wezwał Pana Kazia (swego pracownika) i rzecze:
    - Kaziu, weź Pana Doktora na warsztat, niech rozmontuje silnik od tego Fiata i potem go zmontuje. Za poprawne rozłożenie silnika dasz Panu Doktorowi 50 pkt., a za złożenie drugie 50 pkt. Po egzaminie zdecydujemy, czy Pan Doktor się nada.
    I tak zrobili. Po godzince, do biura szefa wraca pan Kazio i melduje:
    - Szefie, Pan Doktor na egzaminie uzyskał 150 pkt.
    - Jak to? - wykrzyknął Szef, przecież mogłeś przyznać 50 pkt. za rozłożenie i 50 pkt. za złożenie - razem 100 pkt.?
    - Tak, Szefie, dałem mu 50 za rozłożenie, 50 za złożenie i dodatkowe 50 pkt. za to, że Pan Doktor wszystko to zrobił przez rurę wydechowa !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 22:47

AnBe, Konwalia, Ingebjorg, olka30, gosia81, Katarzynka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jeden....z tego nawet gin sie smieja...

Przychodzi facet do lekarza
    - Panie doktorze,strasznie bolą mnie bimbole.
    - Niech się pan rozbierze,obejrzymy (ogląda).
    - Hmmm... Nie wiem co to może być,trzeba będzie zrobić badania krwi i moczu. Ma pan tu skierowanie do laboratorium,przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania.
    Facet poszedł do tego laboratorium, zrobił badania odebrał
    wyniki. Następnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te bimbole bolą i że jutro idzie do lekarza z wynikami.Kumpel - jako że kiedyś trochę się interesował medycyną- mówi.
    - Słuchaj,ja się na tym trochę znam,pokaż mi te wyniki z
    laboratorium,ja już dzisiaj powiem co ci jest. Obejrzał uważnie te karteluszki z laboratorium.
    - Uuuuu, stary, przejebane masz..... Zobacz co ci tu napisali!!!!
    - ?
    - AB
    - Co to znaczy?
    - Amputować Bimbole...Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz tu dalej jest napisane Rh
    - Czyli??
    - Razem z hujem!

respondeca, AnBe, Sysiaaaaa, olka30 lubią tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahaha......dobre ale sie uchachałam

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara, DOBRE!!! :D :D :D

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak sie uchchac przed snem :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja opowiem kawał o dżinie:

Mąż zabrał żonę po raz pierwszy na pole golfowe i ta przy pierwszej próbie tak niefortunnie uderzyła w piłkę, że poleciała w bok i zbiła szybę w oknie małego domku, który stał na skraju pola. Mąż się strasznie zdenerwował i mówi:
    Chodź trzeba iść przeprosić za szkody - poszli.
    Wchodzą do domku a tam w środku na fotelu siedzi tajemniczy pan. Bardzo przepraszamy za szkody - to było niechcący - tłumaczyli się małżonkowie. Mężczyzna odpowiada: Zbiliście szybę ale zbiliście też lampę, w której byłem uwięziony - jestem dżinem i spełnię trzy życzenia - ale przez to że zbiliście mi szybę dla was będzie po jednym i dla siebie też zostawię jedno - para się zgodziła. Pierwszy mówi mąż - ja bym chciał dostawać co miesiąc milion dolarów - nie ma sprawy - życzenie spełnione. Żona mówi - ja bym chciała mieć willę w każdym państwie z najlepszą służbą - życzenie spełnione. A ja bym chciał - mówi dżin- uprawiać sex z twoją żoną. Małżonkowie pomyśleli i się zgodzili. Po czterech godzinach intensywnego sexu dżin wreszcie opada z sił i leżąc pyta: A ile wy macie lat? Małżonkowie odpowiadają mamy po 35 lat... i jeszcze wierzycie w dżina!! :)

Sysiaaaaa, olka30 lubią tę wiadomość

relganli06k8eu81.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) powiedzcie mi taka rzecz. Czy za pozno będzie jak pójdę na monitoring 14 dc? 13 dc nie uda mi sie pójść. Ale lepiej chyba iść tego 14 niż wcale. Prawda?

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ