CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
oj ja też takich znam.....a są 20 lat po ślubie:) hehe noo ja nie zazdroszczę bo dosłownie mam dni że lepiej aby do mnie nie podchodził
ale do robienia bobaska niewątpliwie fajny taki popęd:)
AAA Inusia to chyba ten ból to norma przy CLO w takim razie....
niech już będzie ta owulacja:D niech już się skończy ten automatyczny i śmieszny sex:D -
Robotka to teraz dzialajcie!
Ja dziewczyny ten cykl bez hormonow i wspomagaczy.dzis 4dc a mnie sie juz @ konczy,zazwyczaj mam 6dni.i tak dziwnie boli lewy jajnik!
My z M nawet czasem 1 na 2 tyg.a czasem 3-4x w tyg.zalezy...ale tez zazdroszcze takim co codzien...
-
Wiecie dziewczyny co powiedzial moj gin jak mu oznajmilam ze odstawiam leki i na 3m-ce rezygnuje ze wspomagaczy? -ze jest ze mnie dumny i ze to dzielny krok,a czasemt o pomaga w starankach...ale jakos tak mi spadlo to cale napiecie,tak mi lzej i nie jestem cala w nerwach ze jajeczko,czy peklo,czy to obiawy ,kiedy test itd.
Konwalia, Magdzialenka, kark lubią tę wiadomość
-
PABELKA bo to wielki krok, to co zrobiłaś
ja na dzis dzień sobie nie wyobrażam mojego starania bez wspomagaczy i jesli mi się nie uda to chciałabym podjąć taką decyzję jak Ty:) na pewno jest słuszna i przyniesie owoce:) -
nick nieaktualnyNoo moj tez juz bez wspomagaczy miesiac spokoju ...a za miesiac posiewy i ponowne po latach hsg...i zobaczymy...daje spokoj od wykresu temperatury ...lekow ...po prostu ..musze zajac sie domem ...mezem kochac sie a nie uprawiac seks Bo dni plodne...chodz mowie lubimy to robic ale i tak skupialismy sie Na ciazy...dzis skladamy Te dokumenty do osrodka ...
Bede Tu rzadziej ...bo nie chce sie nakrecac ale pamietajcie ze trzymam za was kciuki moze ktorejs Clo pomoze ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 11:46
kark lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Noo moj tez juz bez wspomagaczy miesiac spokoju ...a za miesiac posiewy i ponowne po latach hsg...i zobaczymy...daje spokoj od wykresu temperatury ...lekow ...po prostu ..musze zajac sie domem ...mezem kochac sie a nie uprawiac seks Bo dni plodne...chodz mowie lubimy to robic ale i tak skupialismy sie Na ciazy...dzis skladamy Te dokumenty do osrodka ...
Bede Tu rzadziej ...bo nie chce sie nakrecac ale pamietajcie ze trzymam za was kciuki moze ktorejs Clo pomoze ....
Tobie kochana również powodzenia! Będzie dobrze, zobaczysz -
nick nieaktualny
-
Magdzialenka uwierz ze dzieki dziewczynom na tym forum dasz rade! Sa tu takie cieple kobitki i tak wyrozumiale ze...
Wiem bo moje 2 imie to histeria,a tu z Dziewczynami dawalam rade! Ja tez balam sie pierwszego Clo,nie do konca wiedzialam czego moge sie spodziewac,ale ok!-przezylam,choc u mnie akurat nic to nie pomoglo.ale jest wysoki odsetek zafasolkowanych wlasnie dzieki Clo...buziam!
-
ohhh Pabelko jest nadzieja w tym co piszesz....
jeju ja to w ogole się nie zastanawiałam co mi będzie po CLO baaa nawet nie pomyslałam czy dobrze robię biorąc to wszystko....
w 100% zaufałam lekarzowi....
kurcze zastanawiam się czy conceive plus może uczulać....
mam takie wypieki na Twarzy odkąd się obudziłam i tak mnie skóra na policzkach swędzi jak nigdy!!! a tylko to wczoraj testowałam....
chyba że to moje podniecenie sięga szczytu ;/ -
nick nieaktualny
-
hahaha dzięki dziewczyny:) pewnie macie rację
MADZIA musisz nas odwiedzać, dawać znać jak przebiega wasza adopcja.
kogo wybraliście? chłopca? dziewczynkę? czy macie w ogole możliwość wyboru płci?? jeju jakie to wszystko trudne....
będzie dobrze...
Kiniaczek u mnie to samo....spać mi się chce, jestem zmęczona z wypiekami:P chyba nie od żeli haha no i jeszcze muszę się spiąć i mojego przelecieć....ufff jakie to trudne
MAGDZIALENKA hahhaah:) -
nick nieaktualny