CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hm no to ciekawie..
Jakiś inny masz ten cykl
I ciekawa ta beta, mimo wszystko..
Ja się miałam nie stresować, ale już mnie trafia jak pomyślę że jeszcze tydzień męki, zwłaszcza że źle się czuję i najchętniej zjadłabym coś przeciwbólowego (nie Apap). -
Olka ja to samo...mam dziwnego stresa.....może dlatego że teraz dużo rzeczy ma się wyjaśnić.....
MADZIARA własnie wyczytałam sobie ze beta poniżej 5 swiadczy o braku ciąży ...
a u Ciebie rozumiem ona powoli rośnie tak? -
Madziara wrote:witamy i powodzenia ...Lisha
beta 4 ...jakis koszmar powiedzial ze moglam miec dodatkowa owulacje pozniej...jutro usg ...
Kurczę, Madziara intrygująca ta Twoja beta mimo wszystko...ciekawe czego na usg się dowiesz.. -
olka30 wrote:Hm no to ciekawie..
Jakiś inny masz ten cykl
I ciekawa ta beta, mimo wszystko..
Ja się miałam nie stresować, ale już mnie trafia jak pomyślę że jeszcze tydzień męki, zwłaszcza że źle się czuję i najchętniej zjadłabym coś przeciwbólowego (nie Apap).
Ja mam to samo Miałam nie fiksować, a jednak to wszystko silniejsze... A u Ciebie jeszcze tydzień do terminu miesiączki? -
nick nieaktualnyMadziara wrote:
beta 4 ...jakis koszmar powiedzial ze moglam miec dodatkowa owulacje pozniej...jutro usg ...
Oszzzz kurcze Madzia co to się tam dzieje u Ciebie? oby to była leniwa fasolka ! Oby się jutro się wszystko wyjaśniło bo się bidulo denerwujesz strasznie pewnie..
:* -
nick nieaktualnyA tak w ogóle Madzia to czytałam że implantacja zarodka może być równie dobrze po 4 dniach od owulacji jak i nawet po 12 dniach, więc może u Ciebie to trwało dłużej.. no a idąc dalej tym tropem beta zaczyna rosnąć po 48 godzinach od zagnieżdżenia....
To wszystko takie gdybanie - nie gniewaj się..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 13:32
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Inusia wyliczyłam sobie, że @ ma przyjść 21.. Ale w sumie mam objawy jakby miała przyjść lada dzień, czuję taki @ ból podbrzusza, a mój humor zabija, wszystko mnie wkurza.
No to ja w sumie czuję to samo i podbrzusze tak dziwnie jakby rozpiera. Z tym, że u mnie to nie wiadomo kiedy ta miesiączka miałaby przyjść Ostatnio ciągle była wywoływana. -
nick nieaktualnyJa tez bralam od 5-9 i bylo ok...pewnie bedzie jak zawsze czyli ciazy brak ....z clo juz musze zrezygnowac ....bo terapia sie skonczyla ...miesiac luzu i laparoskopia...
ttzymam kciuki za was wszystkie oby wam sie udalo...!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 16:14
ha_nia, olka30 lubią tę wiadomość
-
Myślałam, że po powrocie z pracy poczytam tu dobre wieści od Madziary. Nie smutaj tylko tam proszę. Jakoś będzie. I tak będziesz mamą!!!!! jeszcze @ wiec zobaczymy.... zobaczymy.....
Ja wczoraj przeszłam załamanie psychiczne, całą noc ryczałam bo jestem do DUPY!!!!
W pracy mnie trzymał tylko Nervosol
Wszyscy się pytali co mi z oczami bo mam takie napuchniete i co tu odp???
A wiesz chyba coś pyli (w zimę????).
Jakoś tak ciężko na sercu.
Nie lubię nie mieć wpływu na rzeczy, które tyle dla mnie znaczą. Co może być ważniejsze w życiu, niż usłyszenie słowa MAMA. Człowiek zabija się żeby mieć kase, dom jak z bajki, ale po co to komu??? Kasa szczęścia nie daje, dom bez dzieci to nie dom.
Jedna rzecz mnie pociesza, że mam udane małżeństwo.
Wczoraj usłyszałam piękną rzecz, którą zapamiętam do końca życia i która pokazała mi jak mocno kocha mnie mąż: "CHCĘ SIĘ Z TOBĄ ZESTARZEĆ, NIE WAŻNE CZY SAMI W TEJ STAROŚCI TRWAĆ BĘDZIEMY, WAŻNE, ŻE RAZEM ROZUMIESZ TO GŁUPOTO?"
AnBe, Magdzialenka, olka30, Konwalia lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
Przeraża mnie sam zabieg HSG, a co dopiero o reszcie mówić?
Madzia jeszcze będziesz się cieszyła.
Od dziś zaczynam się modlić głośniej i wyraźniej, bo może moje słowa nie docierały tam gdzie trzeba. Modlę się o siebie i o wszystkie dziewczyny z takimi problemami!!! O spełnione marzenia i o siłę w walceDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny