X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja doskonale wiem ze jutro moze byc placz ...ale tak czy tak ..jak te 2 lata walczylam zeby zostac matka to kiedys bede jak ja tak i wy wszystkie ...ostatnio tez mialam takie dni ...szlam z pracy i ryk byl...a schudlam teraz przez 3 tyg z 5 kg..i wygladam jak wrak

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy na to zasługuje! Czy Bóg mnie słyszy?

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale my tez tak mamy jak jest dobrze to nie mamy czego chcemy...jak zaplacilam za remont to mi baba w dupe wjechala...jak w domu ok to w robocie lipa...mojemu szwagrowi tescie na remont a my radzimy sobie to nam nie trzeba...i tak...wysylam meza po Mc donalda ale sie drze ze swinstwo ...jak mi sie chce !!!

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc moje dziewczyny! Juz mi lepiej! nie moglam bez Was! tesknilam jak diabli!
    Ja wlasnie w 3dc...bez tabletek,wspomagaczy...itp.bedzie to bedzie.
    Wyplakalam sie tyle ze teraz jesli zaplacze to tylko ze szczescia.
    M na badania 23.01,a ja rozmawialam z lekarzem i powiedzialam ze 3m-cem usze odpoczac.a po tym czasie jesli nie uda mi sie zajsc naturalnie wysle mnie na badanie droznosci jajowodow.
    A tu sie dzieje widze! Buziam i znow za Was wszystkie mocno sciskam kciukasy! <3

AnBe, kark lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Dobrze ze mąż za rękę trzyma....

AnBe lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka w końcu się pojawiłaś :)

Ja w zeszłym tygodniu też przeżyłam załamanie po negatywnej becie. Teraz czekam cały czas na @, a dziś już 37 dc.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia a powtarzalas test? Kontaktowalas sie z lekarzem?

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ingebjorg wrote:
    Sysia ja jak mam doła to słucham tego (szczególnie druga część utworu): http://www.youtube.com/watch?v=O8epsjfBw30 nastraja mnie optymistycznie... nie ważne jak jest źle... :)

Dziękuję :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co jest najciekawsze...
    Małą macicę stwierdziła około 10 gin u ktorej byłam.
    Zmniejszyła sie na pewno w ciągu miesiąca.
    Jak to świadczy o naszych lekarzach????

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    To mocno nie puszczajcie !!!
    Kciukam mocno <3

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Pabelka w końcu się pojawiłaś :)

Ja w zeszłym tygodniu też przeżyłam załamanie po negatywnej becie. Teraz czekam cały czas na @, a dziś już 37 dc.

Milcia, znam to :/ U mnie ostatnia miesiączka przyszła po 45 dniach, masakra jakaś. Boję się, że teraz jeśli się nie udało to będzie to samo, a to jeszcze tyle czasu :(

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka, powtarzałam test. Pisałam też do ginki dwa dni temu, bo wtedy minęło już 10 dni po odstawieniu luteiny i odpisała mi, że krwawienie powinno pojawić się do 14 dni po odstawieniu. Dziś już 12 dzień, poczekam jeszcze 2 dni i się umówię na wizytę.

Inusia, najgorsze jest to czekanie na @, jak już się wie, że nie jest się w ciąży. Bardzo już chce rozpocząć nowy cykl.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo z okresem to powinno byc tak ze ma przyjsc to powinien byc tego dnia a nie...czekanie a testy negatywne..ja mysle ze u mnie to przeciez byl by cud przy tym jajowodzie ...a owulke stwierdzil wlasnie z lewego ...i dlatego sie poddalam....

• Inusia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Pabelka, powtarzałam test. Pisałam też do ginki dwa dni temu, bo wtedy minęło już 10 dni po odstawieniu luteiny i odpisała mi, że krwawienie powinno pojawić się do 14 dni po odstawieniu. Dziś już 12 dzień, poczekam jeszcze 2 dni i się umówię na wizytę.

Inusia, najgorsze jest to czekanie na @, jak już się wie, że nie jest się w ciąży. Bardzo już chce rozpocząć nowy cykl.

No dokładnie o to chodzi, że jak testy negatywne a @ nie ma to szlag człowieka trafia, że ten nieudany cykl się ciągnie i ciągnie. Ja póki co czekam na moment, kiedy będę mogła zatestować...

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a wykres obiecujaco sie zapowiada...a ja mam bol jak na okres ale lzejszy i nic .,.ide spac rano test chodz pewnie negatywny...a jak sie uda bo Cuda sie zdarzaja to bedzie na rocznice slubu...mowia do 3 razy sztuka ..3 cykl z CLo ...trzecia ciaza i oby sie udalo....
    dobranoc i przepraszam za moje zamulanie...ale tak mnie naszlo..tak czy tak bede z wami ...i za wami ;)

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara zgzdzam sie z Toba w 100% jak przychodzi jego pora to powinien byc i już ehh....ciekawe jak u mnie bedzie powinien nadejsc jutro,pojutrze..oby nie nadszedł a na tescie wyszły dwie krechy czego sobie i Wam życze.Dobrej Nocki:)papatki

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia i jak test?

Madziara lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, pierwsze co to dziś sprawdzałam co u Ciebie... Denerwuje się kurcze jakbym to ja miała testować... <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo negatywny ten plytkowy ...a okresu brak nie wiem czekam....jak cos jutro gin

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam właśnie a wykresie tego minusa.... a bhcg dzis planujesz?

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ