CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja doskonale wiem ze jutro moze byc placz ...ale tak czy tak ..jak te 2 lata walczylam zeby zostac matka to kiedys bede jak ja tak i wy wszystkie ...ostatnio tez mialam takie dni ...szlam z pracy i ryk byl...a schudlam teraz przez 3 tyg z 5 kg..i wygladam jak wrak
-
nick nieaktualnyAle my tez tak mamy jak jest dobrze to nie mamy czego chcemy...jak zaplacilam za remont to mi baba w dupe wjechala...jak w domu ok to w robocie lipa...mojemu szwagrowi tescie na remont a my radzimy sobie to nam nie trzeba...i tak...wysylam meza po Mc donalda ale sie drze ze swinstwo ...jak mi sie chce !!!
-
Czesc moje dziewczyny! Juz mi lepiej! nie moglam bez Was! tesknilam jak diabli!
Ja wlasnie w 3dc...bez tabletek,wspomagaczy...itp.bedzie to bedzie.
Wyplakalam sie tyle ze teraz jesli zaplacze to tylko ze szczescia.
M na badania 23.01,a ja rozmawialam z lekarzem i powiedzialam ze 3m-cem usze odpoczac.a po tym czasie jesli nie uda mi sie zajsc naturalnie wysle mnie na badanie droznosci jajowodow.
A tu sie dzieje widze! Buziam i znow za Was wszystkie mocno sciskam kciukasy!AnBe, kark lubią tę wiadomość
-
Ingebjorg wrote:Sysia ja jak mam doła to słucham tego (szczególnie druga część utworu): http://www.youtube.com/watch?v=O8epsjfBw30 nastraja mnie optymistycznie... nie ważne jak jest źle...
DziękujęDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Milcia wrote:Pabelka w końcu się pojawiłaś
Ja w zeszłym tygodniu też przeżyłam załamanie po negatywnej becie. Teraz czekam cały czas na @, a dziś już 37 dc.
Milcia, znam to U mnie ostatnia miesiączka przyszła po 45 dniach, masakra jakaś. Boję się, że teraz jeśli się nie udało to będzie to samo, a to jeszcze tyle czasu -
Pabelka, powtarzałam test. Pisałam też do ginki dwa dni temu, bo wtedy minęło już 10 dni po odstawieniu luteiny i odpisała mi, że krwawienie powinno pojawić się do 14 dni po odstawieniu. Dziś już 12 dzień, poczekam jeszcze 2 dni i się umówię na wizytę.
Inusia, najgorsze jest to czekanie na @, jak już się wie, że nie jest się w ciąży. Bardzo już chce rozpocząć nowy cykl. -
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Pabelka, powtarzałam test. Pisałam też do ginki dwa dni temu, bo wtedy minęło już 10 dni po odstawieniu luteiny i odpisała mi, że krwawienie powinno pojawić się do 14 dni po odstawieniu. Dziś już 12 dzień, poczekam jeszcze 2 dni i się umówię na wizytę.
Inusia, najgorsze jest to czekanie na @, jak już się wie, że nie jest się w ciąży. Bardzo już chce rozpocząć nowy cykl.
No dokładnie o to chodzi, że jak testy negatywne a @ nie ma to szlag człowieka trafia, że ten nieudany cykl się ciągnie i ciągnie. Ja póki co czekam na moment, kiedy będę mogła zatestować... -
nick nieaktualnyNoo a wykres obiecujaco sie zapowiada...a ja mam bol jak na okres ale lzejszy i nic .,.ide spac rano test chodz pewnie negatywny...a jak sie uda bo Cuda sie zdarzaja to bedzie na rocznice slubu...mowia do 3 razy sztuka ..3 cykl z CLo ...trzecia ciaza i oby sie udalo....
dobranoc i przepraszam za moje zamulanie...ale tak mnie naszlo..tak czy tak bede z wami ...i za wami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny