Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja doskonale wiem ze jutro moze byc placz ...ale tak czy tak ..jak te 2 lata walczylam zeby zostac matka to kiedys bede jak ja tak i wy wszystkie ...ostatnio tez mialam takie dni ...szlam z pracy i ryk byl...a schudlam teraz przez 3 tyg z 5 kg..i wygladam jak wrak

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy na to zasługuje! Czy Bóg mnie słyszy?

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale my tez tak mamy jak jest dobrze to nie mamy czego chcemy...jak zaplacilam za remont to mi baba w dupe wjechala...jak w domu ok to w robocie lipa...mojemu szwagrowi tescie na remont a my radzimy sobie to nam nie trzeba...i tak...wysylam meza po Mc donalda ale sie drze ze swinstwo ...jak mi sie chce !!!

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc moje dziewczyny! Juz mi lepiej! nie moglam bez Was! tesknilam jak diabli!
    Ja wlasnie w 3dc...bez tabletek,wspomagaczy...itp.bedzie to bedzie.
    Wyplakalam sie tyle ze teraz jesli zaplacze to tylko ze szczescia.
    M na badania 23.01,a ja rozmawialam z lekarzem i powiedzialam ze 3m-cem usze odpoczac.a po tym czasie jesli nie uda mi sie zajsc naturalnie wysle mnie na badanie droznosci jajowodow.
    A tu sie dzieje widze! Buziam i znow za Was wszystkie mocno sciskam kciukasy! <3

AnBe, kark lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Dobrze ze mąż za rękę trzyma....

AnBe lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka w końcu się pojawiłaś :)

Ja w zeszłym tygodniu też przeżyłam załamanie po negatywnej becie. Teraz czekam cały czas na @, a dziś już 37 dc.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia a powtarzalas test? Kontaktowalas sie z lekarzem?

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ingebjorg wrote:
    Sysia ja jak mam doła to słucham tego (szczególnie druga część utworu): http://www.youtube.com/watch?v=O8epsjfBw30 nastraja mnie optymistycznie... nie ważne jak jest źle... :)

Dziękuję :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co jest najciekawsze...
    Małą macicę stwierdziła około 10 gin u ktorej byłam.
    Zmniejszyła sie na pewno w ciągu miesiąca.
    Jak to świadczy o naszych lekarzach????

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    To mocno nie puszczajcie !!!
    Kciukam mocno <3

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Pabelka w końcu się pojawiłaś :)

Ja w zeszłym tygodniu też przeżyłam załamanie po negatywnej becie. Teraz czekam cały czas na @, a dziś już 37 dc.

Milcia, znam to :/ U mnie ostatnia miesiączka przyszła po 45 dniach, masakra jakaś. Boję się, że teraz jeśli się nie udało to będzie to samo, a to jeszcze tyle czasu :(

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka, powtarzałam test. Pisałam też do ginki dwa dni temu, bo wtedy minęło już 10 dni po odstawieniu luteiny i odpisała mi, że krwawienie powinno pojawić się do 14 dni po odstawieniu. Dziś już 12 dzień, poczekam jeszcze 2 dni i się umówię na wizytę.

Inusia, najgorsze jest to czekanie na @, jak już się wie, że nie jest się w ciąży. Bardzo już chce rozpocząć nowy cykl.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo z okresem to powinno byc tak ze ma przyjsc to powinien byc tego dnia a nie...czekanie a testy negatywne..ja mysle ze u mnie to przeciez byl by cud przy tym jajowodzie ...a owulke stwierdzil wlasnie z lewego ...i dlatego sie poddalam....

• Inusia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Pabelka, powtarzałam test. Pisałam też do ginki dwa dni temu, bo wtedy minęło już 10 dni po odstawieniu luteiny i odpisała mi, że krwawienie powinno pojawić się do 14 dni po odstawieniu. Dziś już 12 dzień, poczekam jeszcze 2 dni i się umówię na wizytę.

Inusia, najgorsze jest to czekanie na @, jak już się wie, że nie jest się w ciąży. Bardzo już chce rozpocząć nowy cykl.

No dokładnie o to chodzi, że jak testy negatywne a @ nie ma to szlag człowieka trafia, że ten nieudany cykl się ciągnie i ciągnie. Ja póki co czekam na moment, kiedy będę mogła zatestować...

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a wykres obiecujaco sie zapowiada...a ja mam bol jak na okres ale lzejszy i nic .,.ide spac rano test chodz pewnie negatywny...a jak sie uda bo Cuda sie zdarzaja to bedzie na rocznice slubu...mowia do 3 razy sztuka ..3 cykl z CLo ...trzecia ciaza i oby sie udalo....
    dobranoc i przepraszam za moje zamulanie...ale tak mnie naszlo..tak czy tak bede z wami ...i za wami ;)

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara zgzdzam sie z Toba w 100% jak przychodzi jego pora to powinien byc i już ehh....ciekawe jak u mnie bedzie powinien nadejsc jutro,pojutrze..oby nie nadszedł a na tescie wyszły dwie krechy czego sobie i Wam życze.Dobrej Nocki:)papatki

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia i jak test?

Madziara lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, pierwsze co to dziś sprawdzałam co u Ciebie... Denerwuje się kurcze jakbym to ja miała testować... <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo negatywny ten plytkowy ...a okresu brak nie wiem czekam....jak cos jutro gin

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam właśnie a wykresie tego minusa.... a bhcg dzis planujesz?

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ