CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze pogoda pomaga mieć parszywy humor
Jem 3-cią drożdżówkę, a niech idzie w boczki. Żyć mi się odechciewa, co ja takiego nawyprawiałam w tym czy wcześniejszym życiu, że mnie to życie tak kopie non stop po dupsku. Wydaje mi się, że nie zasłużyłam, chyba że tym że się daję wszystkim wykorzystywać Chciałabym już iść do domu, wleźć po kołdrę i przespać czas do @. Mógłby choć ten cholerny śnieg spaść, pojechałabym na stok i się trochę wyżyła Nawet zima jest do dupy.Dżola lubi tę wiadomość
-
Brzydalku masz rację ale oby nie były za bardzo rozpieszczone;)
ehh jak tak patrzę na nastroje dziewczyn w zimie to wychodzę z założenia że zima to chyba nie najlepszy okres na starania...ciągle tylko dołeczki:* ehhh -
Hej.... Ja mam dziś okropnego doła. Zacznę od początku. Tak jak mówiłam byliśmy dzis w klinice zeby porozmawiac o IUI. Niestety trafiłam na straszną lekarkę. Nie chciała mnie wysłuchac bo podobno wszystko jest napisane w naszej karcie. Zapytała mnie kto mnie teraz leczy i jak jej powiedziałam, to od razu zmieniło sie jej nastawienie jeszzcze sie pogorszyło. Nie chciała odpowiedziec na pytania np. jak poprawic endo, cytuje "jak z nowym cyklem Pani do nas przyjdzie to zaczniemy myśleć o tym" FAJNIE!!!! Jeszcze na poprawe humoru dowiedziałam sie ze mam za małą macicę. Jestem dość niska 158 i podobno to jest powod. Mam wykonac HSG i sprawdzić jej pojemność. Cały dzień do DUPY.....Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
o jeju SYSIAA ale dół.....współczuję
nooo nie fajne są takie lekarki....swoją drogą franca pewnie miała zły dzień;/
wybierasz się tam jeszcze??
a endo poprawiaj winkiem orzechami i wiem że są jeszcze jakieś tabletki na jego pprawę przy przyjmowaniu clo..... -
nick nieaktualnybrzydal wrote:Madziu a ty miała kiedyś bete wyższą niż 1? Bo ja generalnie to mam bez ciąży około 0,25
wlasnie nie mialam takie byly 0,1 do 1 ....sama juz nie wiem...zaczekam narazie okresu brak na szczescie....czekam do jutra z tym ze czuje sie obojetnie jakos...co ma byc bedzie a jak ma byc @ niech przyjdzie ... -
nick nieaktualnyMadzia. Nic innego Ci nie pozostało jak czekać :-* trzymam kciuki
Ja od rana mam uporczywy kaszel obawiam się ze może zaszkodzić ewentualnemu zagnieżdżeniu
Nie wiem czy syrop jakiś mogę pić? przy dupku, bromergonie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 16:16
-
Hej kobietki! Ja jestem w końcu po całodobowej nieobecności Widzę, że jakiś nieciekawy tydzień bo ja również mam DOŁA! Byłam wczoraj wieczorem na tym drugim USG i wiecie co, zgłupiałam... Nic się nie zmieniło w kwestii pęcherzyków, cały czas widać tam jeden tej samej wielkości o nierównych ściankach i cały czas ślad płynu. Jedyne co mnie pocieszyło to endo bo miało wczoraj 12mm i wygląda już jak w drugiej fazie. Ale co do tego czy owulka faktycznie była przed 10dc to znak zapytania, ale jest taka opcja. Myślałam, że wczoraj wyjdę od gina z jakąkolwiek jasną sytuacją, a tu lipa nadal wiem, że nic nie wiem. Pozostaje mi CZEKAĆ...nie znoszę tego uczucia
-
nick nieaktualnyInusia u Ciebie dzisiejszy dzien to jak implantacja wyglada;) spadek tempki do tego plamienie;)
hej dziewczyny, ja happy bo w koncu chyba owu zawita 3 testy pozytywne z krecha kontrolna mocniejsza od testowej!
http://www.fotoszok.pl/out.php/t1856665_2014-01-15-17.54.47.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 18:07
-
olka30 wrote:A ja mam dziś 22 dc i czuję się jak na @, PMS, nabzdyczona, bez humoru, podbrzusze mnie boli, na twarzy masakra, wstyd się gdzieś pokazywać. Do dupy, wszystko jest do dupy
powiem szczerze, że serduszkować też już mi się nie chce - padam na twarz po pracy ale "robimy swoje" z musu bo może, może się uda.. ehh -
Hej Dziewczyny:)jestem tu nowa zalogowałam sie bo pomyślałam że z Wami bedzie łatwiej przetrwac gorsze dni które czasem przychodza.Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:)
AnBe, Ingebjorg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny