CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oboje robiliśmy grupę krwi.
*FSH
*LH
*TESTOSTERON
*przeciwciała w kierunku różyczki
*Toksoplazmoza
*CMV IgG i IgM
* przeciwciała kardiolipidowe
*TSH
*anty TPO
*Anty TG
jeszcze mi zostały :
w 12 dc: E2, prolaktyna,
w 21 dc: progesteron
Madziara lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
AnBe nie wiem, ale w tamtym mies. po CLO też miałam takie skurcze, choć bardziej w okolicach jajników, a dziś od rana mam skurcze macicy i w miarę upływu dnia narastają, w ogóle momentami mam wrażenie jakby mi ktoś mnóstwo igiełek wbijał. I drugi cykl cały czas czuję jajnik z którego była owulacja i to tak solidnie. Jajnik na pewno boli po CLO, a macica nie wiem. Może to skutek uboczny, a może tam się coś dzieje.
Dziś to mam w ogóle taki dzień, że mam wrażenie że się rozpadnę lada moment. Łeb jakbym piła tydzień, 4 dzień non stop mi zimno, tak od środka, katarzysko, ale nawet w miarę, a na twarzy masakra. W tamtym cyklu się cieszyłam, że ziółka działają i w końcu mnie nie obsypuje jak nastolatki w drugiej fazie cyklu, a od wczoraj wyglądam jak trol -
nick nieaktualnybrzydal wrote:Madziara ta beta to jednak troszkę podwyższona, 3mam kciuki żeby jednak @ nie przyszła
dziewczyny, dostałam dzisiaj okres((((( w 13 dniu cyklu. już nie mam siły
watpie ze to ciaza....chyba tak czy tak dzis 25 dc w 14 owulacja wiec chyba powinna byc wyzsza... -
nick nieaktualnyhej laseczki, ja nadal czekam na owu, jajniki pobolewaja, ale testy jeszcze negat:(
od nastepnego cyklu pije wraz z mezem ziolka(taki sam sklad jak miala Akuszerka)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 20:22
akuszerka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczyny czy ktoras z Was zaczynala od dawki 1 tabletki 2 razy dziennie bo tak mam wypisane mam bezowulacyjne cykle i zaburzenia hormonalne
-
ja też brałam jedną dziennie przed jedzeniem....
ale mnie kurcze nic nie boli, może raz czy dwa coś poczułam ale tak to czuję się dobrze....
boję się że jednak nic z tego w tym cyklu....jutro się dowiem;/
Brzydalku a czy to możliwe?? ojeju jak się dziś czujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA bo sama nie wiem test niby negatywny ...beta 3.8 ale to byl 25 dc ...a patrzylam ze tak wychodza negatywne a potem 27 dc juz pozytywny...objawow na @ nie mam ...nie wiem ...nie chce sobie nadzieji robic ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 12:55
-
nick nieaktualny