CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniaczek84 wrote:Hej Dziewczyny:)jestem tu nowa zalogowałam sie bo pomyślałam że z Wami bedzie łatwiej przetrwac gorsze dni które czasem przychodza.Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:)
Witaj kiniaczek84 -
Ania1986 wrote:Inusia u Ciebie dzisiejszy dzien to jak implantacja wyglada;) spadek tempki do tego plamienie;)
hej dziewczyny, ja happy bo w koncu chyba owu zawita 3 testy pozytywne z krecha kontrolna mocniejsza od testowej!
http://www.fotoszok.pl/out.php/t1856665_2014-01-15-17.54.47.jpg
Niby tak, ale już sama nie wiem co myśleć. Miałam się w tym cyklu nie nakręcać a widzę, że już mi się spina załącza -
Oj od razu mi lepiej jak poczytałam, że nie tylko ja mam doła
Zima to rzeczywiście nie najlepszy czas na staranka. Może kiedyś jak się długie wieczory spędzało pod kołderką to był dobry czas, ale teraz jak człowiek w zasadzie non stop w pracy, styrany wpada do domu już w zasadzie po ciemnicy, jeszcze dom i obiad trzeba ogarnąć, potem nagle nie wiadomo skąd jest 23 godz. i akurat chęci są na cokolwiek oprócz spania Mnie zawsze pozytywnie do życia nastrajają pierwsze oznaki wiosny i wydłużający się dzień.
3 wieczór z rzędu męczy mnie zgaga po orzechach, nie cierpię zgagi, ble. -
nick nieaktualnykiniaczek84 wrote:Hej Dziewczyny:)jestem tu nowa zalogowałam sie bo pomyślałam że z Wami bedzie łatwiej przetrwac gorsze dni które czasem przychodza.Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:)
pewnie ze przyjmiemy ...zycze powodzenia...!!! -
nick nieaktualnyOkresu nie mam:D a taki bol jak na niego ...skurcze jak na okres ale troche inne...jutro test ...i jak cos beta...
szyjka wysoko nie siegam rozpulchniona zamknieta....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 20:17
akuszerka89, AnBe, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi dziś nic nie pomoże... Zawsze k...a coś! Jak nie urok to sraczka i tak od ponad dwóch lat. Z jakimś problemem sobie radzimy to nowy staje na naszej drodze. Moja psychika wysiada zupełnie!Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA