CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
witaj Kiniaczek:)
MAdzia ja też wpadłam i pierwsze co to hop na Twój wykresik....
szkoda ze się minus pojawił no i zastanawiające że okresu brak....
SYSIA MILCIA przytulam was obie :*
a ja dziś idę na monitoring, pierwszy po wzięciu CLO....tak się martwię....dziś mnie jakieś stresy dopadają....
wczoraj wieczorem czułam dół brzucha ale nie długo i nie intensywnie....po prostu coś czułam jakby bardziej z lewej strony....
kurde idę dziś do gienka i nawet nie wiem o co go zapytać!!!
na pewno muszę o estrofen zapytać na kolejny cykl.....
jeju czemu ja tak negatywnie myślę .....
przecież kolejnego cyklu może nie być!!! -
Robotka nie martw sie i nie stresuj bo przeciez wszystko bedzie dobrze!
Madzia puki @nie ma to jest nadzieja!
Dziewczyny powodzenia! -
a i jeszcze żeby tego było mało, wyciągam testy owu wczoraj a tam tylko dwa.....!!! nosz kurrr....
te z allegro mi się skończyły. albo kupię w aptece(ale tam zdzierają kasę) albo zdam się w tym miesiącu na lekarza i jego wskazówki.....
mam jeszcze jeden test.....może jutro go wykorzystam, dziś niestety musi obejść się bez. oszczędności:P
dzięki dziewczyny, zaczynam doceniać każde słowo otuchy:) i na prawdę czuję się o niebo lepiej jak sobie poczytam pozytywne komentarze:)
jestem teraz na etapie ilu kobietom tylko z prolaktyną wysoką CLO doprowadziło do odpowiedniego wzrostu jajka,
żeby tylko to jajeczko rosło.....już nic innego od niego nie chcę -
nick nieaktualny
-
Kiniaczek a z jakimi zdrowotnymi probelemami Ty się zmierzasz??
u mnie jedynie prolaktyna za wysoka......
AnBe wiem o czym mówisz....jak czekamy na owu to chcemy żeby temperatura spadłą jak najniżej, a jak juz spadnie to stresujemy się żeby później była jak najwyżej.....
kurcze cały miesiąc coś..... jak nie temperatury, to testy, to okres, to wizyty, to owulacje....
może dziewczyny nie powariujemy;) -
o rany Kinia to hashimoto współczuję w takim razie....
a jakie badania robiłaś? które wyszły Ci źle??
ja w sumie tarczycę mam w normie....
i sama zastanawiam się co jeszcze....co jeszcze mogłabym przebadać u siebie....
Kinia ja też mam bezowulacyjne.....przez prolaktynę właśnie -
Ja prolaktyne mam w normie.gin mi zleciła podstawowe badania czyli własnie prolaktyne i tsh no i okazało sie ze mam podwyzszone tsh wiec kierunek endokrynolog dostałam leki i po miesiacu kolejna kontrola z badaniami tsh i przeciwciała tarczycy(ATG i ATPO)no i wszystko było jasne ATPO miałam 1300 a norma to 60 i diagnoza Hashimoto i hormony tarczycy musze brac na stałe.Oczywiscie problemy z zajsciem w ciąze mogły byc własnie spowodowane tarczyca ale biore juz drugi miesiąc hormony i mam nadzieje ze teraz moze byc juz tylko lepiej.
-
Robotka1 wrote:dzień dobry
witaj Kiniaczek:)
MAdzia ja też wpadłam i pierwsze co to hop na Twój wykresik....
szkoda ze się minus pojawił no i zastanawiające że okresu brak....
SYSIA MILCIA przytulam was obie :*
a ja dziś idę na monitoring, pierwszy po wzięciu CLO....tak się martwię....dziś mnie jakieś stresy dopadają....
wczoraj wieczorem czułam dół brzucha ale nie długo i nie intensywnie....po prostu coś czułam jakby bardziej z lewej strony....
kurde idę dziś do gienka i nawet nie wiem o co go zapytać!!!
na pewno muszę o estrofen zapytać na kolejny cykl.....
jeju czemu ja tak negatywnie myślę .....
przecież kolejnego cyklu może nie być!!!
Powodzenia na monitoringu! I pochwal się potem kochana co wychodowałaś -
LISHA chciałabym już być w takiej sytuacji jak Ty:) po wyhodowanych jajkach i po pregnylu, jeju chyba bym z mojego nie zeszła przez trzy dni
INUSIA pewnie że się pochwalę, jak będzie czym....ale dopiero jutro rano, bo zanim się dopcham do lekarza to pewnie będzie wieczór ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny