CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
matko kochana jaki już wielki brzusio! a ja jeszcze pamiętam poczatki staranek.6 miesiąc jak ten czas leci☺ kiedy zaczynasz wariować z ubrankami i wozeczkiem dla Hani? czy już jesteś w ich trakcie☺
michasia-K, Marti2015 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
ana1122 wrote:Jajeczko 22 a endometrium 9
ooo ovufriendowe ciotki czekają z kciukami do piątku a może szybciej?
mamakejti ściskam kciukasy i za Ciebie Jestem z Tobą❤
koniczynka działa !ana1122 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Ubranek troche mam juz pokupowanych. Wózek, łóżeczko koniec sierpnia, poczatek wrzesnia, ale juz ogladam. W najbliższym czasie kocyk, rozek i recznik. Tak pomalutku.
Dziewczyny życzę Wam z calego serducha kupiwania ciuszkow i problemow przy schylaniu sie!
W zeszlym roku bylam jedna z Was, a teraz jestem z Wami!
-
Dzięki za rady odpuszczam mierzenie od kolejnego cyklu mam to gdzieś ....tylko testy owu monitoring i sluz cała prawda. Jutro beta hcg na 100 procent jak będzie ujemna mam odstawić duphaston czekać na miesiaczke i znów brać clostilbegyt i przyjść mam jajeczka sprawdzić koło połowy cyklu czy coś się dzieje i odpuścić
-
ana1122 wrote:Hej Jagna mam pytanie co to oznacza jesli anty hbc jest reaktywny? Wiesz może?
ana1122 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ey ja Wam napisze jaki ludzki organizm i natura są "dziwne"
Długo już robię paznokcie żelowe bo swoje przeokropnie obgryzam.. i w ciazy też postanowiłam robić, stwierdziłam że raz na 4 tygodnie nic się nie stanie, tym bardziej że kosmetyki na których pracuje dziewczyna do której chodzę w ogóle nie śmierdzą, dużo ma ciężarnych.
Ostatnio odpadły mi dwa żelowe paznokcie, po prostu w całości jakby się odkleiły. W tym tygodniu odpadły trzy. Byłam dzisiaj i jej pokazuje a ona że musimy zdjąć bo to nie ma sensu. Jest w tym żelu jakiś składnik którego organizm i dziecko nie tolerują i po prostu odpadają i odpadac będą bo mój organizm je odrzuca. Mówi że to rzadko się zdarza ale się zdarza.
Przyznam szczerze że nie przyszło mi do głowy że to przez ciążeno i zostałam bez paznokci
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
mamakejti wrote:Cudownie! Zuch Dziewczyna! Fajowo! Masz dalszy plan? IUI w piątek?
moniaaa_1988, marzusiax, Angie 31 lubią tę wiadomość
-
michasia wyglądasz prześlicznie! Śliczny, zgrabny brzusio, no po prostu kwitnąco. Ciąża Ci służy kochana, a my tu wirtualnie brzusio głaszczemy i mam nadzieję że dużo zarażonych z tego będzie
michasia-K lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
mamakejti wrote:Cześć Piękne!
Wedmoczka, Sis - a przynajmniej szwy ściągnęli Ci fachowo w naszym spa? wszystko ok?
Tak juz jestem po...trafiłam na najlepszą położną na oddziale...opiekowała się mna i asystowała przy HSG w styczniu no i teraz ściągała szwy...
jest ok tylko te barki bolą strasznie od czasu do czasu czytałam że może to potrwaćPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Angie 31 wrote:ooo ovufriendowe ciotki czekają z kciukami do piątku a może szybciej?
mamakejti ściskam kciukasy i za Ciebie Jestem z Tobą❤
koniczynka działa ! -
Dobry wieczór wszystkimPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
moniaaa_1988 wrote:Ey ja Wam napisze jaki ludzki organizm i natura są "dziwne"
Długo już robię paznokcie żelowe bo swoje przeokropnie obgryzam.. i w ciazy też postanowiłam robić, stwierdziłam że raz na 4 tygodnie nic się nie stanie, tym bardziej że kosmetyki na których pracuje dziewczyna do której chodzę w ogóle nie śmierdzą, dużo ma ciężarnych.
Ostatnio odpadły mi dwa żelowe paznokcie, po prostu w całości jakby się odkleiły. W tym tygodniu odpadły trzy. Byłam dzisiaj i jej pokazuje a ona że musimy zdjąć bo to nie ma sensu. Jest w tym żelu jakiś składnik którego organizm i dziecko nie tolerują i po prostu odpadają i odpadac będą bo mój organizm je odrzuca. Mówi że to rzadko się zdarza ale się zdarza.
Przyznam szczerze że nie przyszło mi do głowy że to przez ciążeno i zostałam bez paznokci
Antoś IVF,Julisia natural
-
Katka80 wrote:Hahaha ja też zabezpieczona z każdej strony. Małżonek nie wie , że używam tego żelu , za każdym razem myśli że ja taka napalona hahahaha.
W szufladzie przy łóżku sobie cichutko leży!
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
michasia-K wrote:Ubranek troche mam juz pokupowanych. Wózek, łóżeczko koniec sierpnia, poczatek wrzesnia, ale juz ogladam. W najbliższym czasie kocyk, rozek i recznik. Tak pomalutku.
Dziewczyny życzę Wam z calego serducha kupiwania ciuszkow i problemow przy schylaniu sie!
W zeszlym roku bylam jedna z Was, a teraz jestem z Wami!
Super rozek bardzo ważny i wręcz niezbedny chociaż przy karmieniu niewygodny☺ moja siostra jak zblizala się do porodu szukała go wszędzie i okazało się że tutaj u mnie ich nie ma a Szwedzi nie praktykuja! szok! skończyło się na zakupy allegro i przesyłka
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤