X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K wrote:
    Z Hania przesyłamy wirusku:
    0459e61bc284081dmed.jpg

matko kochana jaki już wielki brzusio! a ja jeszcze pamiętam poczatki staranek.6 miesiąc jak ten czas leci☺ kiedy zaczynasz wariować z ubrankami i wozeczkiem dla Hani? czy już jesteś w ich trakcie☺

michasia-K, Marti2015 lubią tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Jajeczko 22 a endometrium 9

ooo ovufriendowe ciotki czekają z kciukami do piątku a może szybciej?

mamakejti ściskam kciukasy i za Ciebie Jestem z Tobą❤

koniczynka działa !

ana1122 lubi tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • michasia-K Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubranek troche mam juz pokupowanych. Wózek, łóżeczko koniec sierpnia, poczatek wrzesnia, ale juz ogladam. W najbliższym czasie kocyk, rozek i recznik. Tak pomalutku.
    Dziewczyny życzę Wam z calego serducha kupiwania ciuszkow i problemow przy schylaniu sie!
    W zeszlym roku bylam jedna z Was, a teraz jestem z Wami!

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

• panan12 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za rady odpuszczam mierzenie od kolejnego cyklu mam to gdzieś ....tylko testy owu monitoring i sluz cała prawda. Jutro beta hcg na 100 procent jak będzie ujemna mam odstawić duphaston czekać na miesiaczke i znów brać clostilbegyt i przyjść mam jajeczka sprawdzić koło połowy cyklu czy coś się dzieje i odpuścić :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Hej Jagna mam pytanie co to oznacza jesli anty hbc jest reaktywny? Wiesz może?
    Chyba chodzi o to ze posiadasz przeciwciala po przebytej kiedys zóltaczce lub zapaleniu wàtroby(moglabyc to forma ukryta nawet i moglas o tym nie wiedziec).Ale pewna nie jestem

ana1122 lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michasua jak ty pięknie wyglądasz w tej ciązy,miło popatrzec.Oko mi sie cieszy :-) :-)

michasia-K lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Jajeczko 22 a endometrium 9
    Yupi!Jestes tuz przed ovu :-) mozesz juz dzialac tzn.lekarz moze hi hi bo ty chyba IUI

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 19:37

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • moniaaa_1988 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ey ja Wam napisze jaki ludzki organizm i natura są "dziwne" :)
    Długo już robię paznokcie żelowe bo swoje przeokropnie obgryzam.. i w ciazy też postanowiłam robić, stwierdziłam że raz na 4 tygodnie nic się nie stanie, tym bardziej że kosmetyki na których pracuje dziewczyna do której chodzę w ogóle nie śmierdzą, dużo ma ciężarnych.
    Ostatnio odpadły mi dwa żelowe paznokcie, po prostu w całości jakby się odkleiły. W tym tygodniu odpadły trzy. Byłam dzisiaj i jej pokazuje a ona że musimy zdjąć bo to nie ma sensu. Jest w tym żelu jakiś składnik którego organizm i dziecko nie tolerują i po prostu odpadają i odpadac będą bo mój organizm je odrzuca. Mówi że to rzadko się zdarza ale się zdarza.
    Przyznam szczerze że nie przyszło mi do głowy że to przez ciąże :) no i zostałam bez paznokci :)

03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
    PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Cudownie! Zuch Dziewczyna! Fajowo! Masz dalszy plan? IUI w piątek?
    Iui jutro dziewczyny!

moniaaa_1988, marzusiax, Angie 31 lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Yupi!Jestes tuz przed ovu :-) mozesz juz dzialac tzn.lekarz moze hi hi bo ty chyba IUI
    A e2 miałam 353:-) tak iui

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • roma Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia wyglądasz prześlicznie! Śliczny, zgrabny brzusio, no po prostu kwitnąco. Ciąża Ci służy kochana, a my tu wirtualnie brzusio głaszczemy i mam nadzieję że dużo zarażonych z tego będzie :-)

michasia-K lubi tę wiadomość

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michasia można szczerze powiedziec że z ciąża ci do twarzy. Możesz chodzi co 9 miesięcy:-) bo ci pasuje

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Cześć Piękne!

Wedmoczka, Sis - a przynajmniej szwy ściągnęli Ci fachowo w naszym spa? wszystko ok?

Tak juz jestem po...trafiłam na najlepszą położną na oddziale...opiekowała się mna i asystowała przy HSG w styczniu no i teraz ściągała szwy...

jest ok tylko te barki bolą strasznie od czasu do czasu czytałam że może to potrwać

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    ooo ovufriendowe ciotki czekają z kciukami do piątku a może szybciej?

mamakejti ściskam kciukasy i za Ciebie Jestem z Tobą❤

koniczynka działa !
    Angie oby działała jak najdluzej I wszystkim nam pomogla

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór wszystkim :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniaaa_1988 wrote:
    Ey ja Wam napisze jaki ludzki organizm i natura są "dziwne" :)
    Długo już robię paznokcie żelowe bo swoje przeokropnie obgryzam.. i w ciazy też postanowiłam robić, stwierdziłam że raz na 4 tygodnie nic się nie stanie, tym bardziej że kosmetyki na których pracuje dziewczyna do której chodzę w ogóle nie śmierdzą, dużo ma ciężarnych.
    Ostatnio odpadły mi dwa żelowe paznokcie, po prostu w całości jakby się odkleiły. W tym tygodniu odpadły trzy. Byłam dzisiaj i jej pokazuje a ona że musimy zdjąć bo to nie ma sensu. Jest w tym żelu jakiś składnik którego organizm i dziecko nie tolerują i po prostu odpadają i odpadac będą bo mój organizm je odrzuca. Mówi że to rzadko się zdarza ale się zdarza.
    Przyznam szczerze że nie przyszło mi do głowy że to przez ciąże :) no i zostałam bez paznokci :)
    Monia,ja mam alergie ale zadko sie objawia.Robilam kiedys sama paznokcie,najpierw zaczelam sama dla siebie a potem tylko znajomym za grosze.Mam slabà plytke wiec max trzy tygodnie sie trzymaly wiec szkoda bylo wydawac kase,sama podpatrzylam i zaczelam robic.Wszystko kupowalam z certyfikatem dobrych marek ale raz na trzy miesiàce alergia,twarz spuchla jsk bania,ręce w pokrzywce.Niby bezzapachowe ale jednak...wizyta na nocnym dyzurze,zastrzyk domięsniowy i na drugi dzien moglam juz patrzec spokojnie w lustro.Drugi raz powtórka za cztery piec miesiecy,to samo,zorientowalam sie ze to od paznokci.Mysle sobie kolejnym razem zaloze maske by nic nie wdychac choc czuc nie bylo,pól roku i naglre gwsltowne swędzenie ud,swèdzenie uporczywe az bolało,po chwili na udach wychodzily siniaki tam gdzie sie drapalam.Po trzech dniach moje uda wygladsly jskby mnie ktos skopał pobił,siniski wielkie jeden na drugim,poszlam do lekarza nie przyznajàc sie ze wiem od czego.Lekarz przepisał leki przeciezakrzepowe,sterydy i badania z krwi które nic nie wykazaly.Po paru dniach wszystko zniknèlo a ja przestałm robic paznokcie.Nigdy wiecej nie spotkalo mnie to,a choc paxnokcie mam łamliwe i słabe stosuje odzywke z rossmana i mam krótkie ale w miare zadbane.Tak wiec sama wiem po sobie ze nie tylko preparaty uzywane do tworzenia sztucxnych paznokci wnikajà w organizm jak mimo wszystko wdychanie bezzapachowych plynów .Moze nie na kazdego dziala zle,w moim przypadku paznokcie negatywnie wplywają wiec siè nie decyduje na nie,tym bardziej juz w ciàzy

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Dobry wieczór wszystkim :)
    Dobry na wieczór :-) jak sie masz?

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna dzięki za wszystko i dziewczyny za rady :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Opolanka 85 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka80 wrote:
    Hahaha ja też zabezpieczona z każdej strony. Małżonek nie wie , że używam tego żelu , za każdym razem myśli że ja taka napalona hahahaha.
    Ty chyba o mnie piszesz:) Też mam taki sekret, haha :) W szufladzie przy łóżku sobie cichutko leży!

31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
    iv09cwa10kyx03d3.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K wrote:
    Ubranek troche mam juz pokupowanych. Wózek, łóżeczko koniec sierpnia, poczatek wrzesnia, ale juz ogladam. W najbliższym czasie kocyk, rozek i recznik. Tak pomalutku.
    Dziewczyny życzę Wam z calego serducha kupiwania ciuszkow i problemow przy schylaniu sie!
    W zeszlym roku bylam jedna z Was, a teraz jestem z Wami!

Super rozek bardzo ważny i wręcz niezbedny chociaż przy karmieniu niewygodny☺ moja siostra jak zblizala się do porodu szukała go wszędzie i okazało się że tutaj u mnie ich nie ma a Szwedzi nie praktykuja! szok! skończyło się na zakupy allegro i przesyłka

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
‹‹ 1854 1855 1856 1857 1858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ