CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
matko kochana jaki już wielki brzusio! a ja jeszcze pamiętam poczatki staranek.6 miesiąc jak ten czas leci☺ kiedy zaczynasz wariować z ubrankami i wozeczkiem dla Hani? czy już jesteś w ich trakcie☺
michasia-K, Marti2015 lubią tę wiadomość

5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
ana1122 wrote:Jajeczko 22 a endometrium 9
ooo ovufriendowe ciotki czekają z kciukami do piątku a może szybciej?
mamakejti ściskam kciukasy i za Ciebie Jestem z Tobą❤
koniczynka działa !
ana1122 lubi tę wiadomość

5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Ubranek troche mam juz pokupowanych. Wózek, łóżeczko koniec sierpnia, poczatek wrzesnia, ale juz ogladam. W najbliższym czasie kocyk, rozek i recznik. Tak pomalutku.
Dziewczyny życzę Wam z calego serducha kupiwania ciuszkow i problemow przy schylaniu sie!
W zeszlym roku bylam jedna z Was, a teraz jestem z Wami!
-
Dzięki za rady odpuszczam mierzenie od kolejnego cyklu mam to gdzieś ....tylko testy owu monitoring i sluz cała prawda. Jutro beta hcg na 100 procent jak będzie ujemna mam odstawić duphaston czekać na miesiaczke i znów brać clostilbegyt i przyjść mam jajeczka sprawdzić koło połowy cyklu czy coś się dzieje i odpuścić

-
Chyba chodzi o to ze posiadasz przeciwciala po przebytej kiedys zóltaczce lub zapaleniu wàtroby(moglabyc to forma ukryta nawet i moglas o tym nie wiedziec).Ale pewna nie jestemana1122 wrote:Hej Jagna mam pytanie co to oznacza jesli anty hbc jest reaktywny? Wiesz może?
ana1122 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural

-
Ey ja Wam napisze jaki ludzki organizm i natura są "dziwne"

Długo już robię paznokcie żelowe bo swoje przeokropnie obgryzam.. i w ciazy też postanowiłam robić, stwierdziłam że raz na 4 tygodnie nic się nie stanie, tym bardziej że kosmetyki na których pracuje dziewczyna do której chodzę w ogóle nie śmierdzą, dużo ma ciężarnych.
Ostatnio odpadły mi dwa żelowe paznokcie, po prostu w całości jakby się odkleiły. W tym tygodniu odpadły trzy. Byłam dzisiaj i jej pokazuje a ona że musimy zdjąć bo to nie ma sensu. Jest w tym żelu jakiś składnik którego organizm i dziecko nie tolerują i po prostu odpadają i odpadac będą bo mój organizm je odrzuca. Mówi że to rzadko się zdarza ale się zdarza.
Przyznam szczerze że nie przyszło mi do głowy że to przez ciąże
no i zostałam bez paznokci
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Iui jutro dziewczyny!mamakejti wrote:Cudownie! Zuch Dziewczyna! Fajowo! Masz dalszy plan? IUI w piątek?
moniaaa_1988, marzusiax, Angie 31 lubią tę wiadomość
-
michasia wyglądasz prześlicznie! Śliczny, zgrabny brzusio, no po prostu kwitnąco. Ciąża Ci służy kochana, a my tu wirtualnie brzusio głaszczemy i mam nadzieję że dużo zarażonych z tego będzie
michasia-K lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
mamakejti wrote:Cześć Piękne!
Wedmoczka, Sis - a przynajmniej szwy ściągnęli Ci fachowo w naszym spa? wszystko ok?
Tak juz jestem po...trafiłam na najlepszą położną na oddziale...opiekowała się mna i asystowała przy HSG w styczniu no i teraz ściągała szwy...
jest ok tylko te barki bolą strasznie od czasu do czasu czytałam że może to potrwaćPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....
-
Angie oby działała jak najdluzej I wszystkim nam pomoglaAngie 31 wrote:ooo ovufriendowe ciotki czekają z kciukami do piątku a może szybciej?
mamakejti ściskam kciukasy i za Ciebie Jestem z Tobą❤
koniczynka działa ! -
Dobry wieczór wszystkim
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....
-
Monia,ja mam alergie ale zadko sie objawia.Robilam kiedys sama paznokcie,najpierw zaczelam sama dla siebie a potem tylko znajomym za grosze.Mam slabà plytke wiec max trzy tygodnie sie trzymaly wiec szkoda bylo wydawac kase,sama podpatrzylam i zaczelam robic.Wszystko kupowalam z certyfikatem dobrych marek ale raz na trzy miesiàce alergia,twarz spuchla jsk bania,ręce w pokrzywce.Niby bezzapachowe ale jednak...wizyta na nocnym dyzurze,zastrzyk domięsniowy i na drugi dzien moglam juz patrzec spokojnie w lustro.Drugi raz powtórka za cztery piec miesiecy,to samo,zorientowalam sie ze to od paznokci.Mysle sobie kolejnym razem zaloze maske by nic nie wdychac choc czuc nie bylo,pól roku i naglre gwsltowne swędzenie ud,swèdzenie uporczywe az bolało,po chwili na udach wychodzily siniaki tam gdzie sie drapalam.Po trzech dniach moje uda wygladsly jskby mnie ktos skopał pobił,siniski wielkie jeden na drugim,poszlam do lekarza nie przyznajàc sie ze wiem od czego.Lekarz przepisał leki przeciezakrzepowe,sterydy i badania z krwi które nic nie wykazaly.Po paru dniach wszystko zniknèlo a ja przestałm robic paznokcie.Nigdy wiecej nie spotkalo mnie to,a choc paxnokcie mam łamliwe i słabe stosuje odzywke z rossmana i mam krótkie ale w miare zadbane.Tak wiec sama wiem po sobie ze nie tylko preparaty uzywane do tworzenia sztucxnych paznokci wnikajà w organizm jak mimo wszystko wdychanie bezzapachowych plynów .Moze nie na kazdego dziala zle,w moim przypadku paznokcie negatywnie wplywają wiec siè nie decyduje na nie,tym bardziej juz w ciàzymoniaaa_1988 wrote:Ey ja Wam napisze jaki ludzki organizm i natura są "dziwne"

Długo już robię paznokcie żelowe bo swoje przeokropnie obgryzam.. i w ciazy też postanowiłam robić, stwierdziłam że raz na 4 tygodnie nic się nie stanie, tym bardziej że kosmetyki na których pracuje dziewczyna do której chodzę w ogóle nie śmierdzą, dużo ma ciężarnych.
Ostatnio odpadły mi dwa żelowe paznokcie, po prostu w całości jakby się odkleiły. W tym tygodniu odpadły trzy. Byłam dzisiaj i jej pokazuje a ona że musimy zdjąć bo to nie ma sensu. Jest w tym żelu jakiś składnik którego organizm i dziecko nie tolerują i po prostu odpadają i odpadac będą bo mój organizm je odrzuca. Mówi że to rzadko się zdarza ale się zdarza.
Przyznam szczerze że nie przyszło mi do głowy że to przez ciąże
no i zostałam bez paznokci
Antoś IVF,Julisia natural

-
Ty chyba o mnie piszesz:) Też mam taki sekret, hahaKatka80 wrote:Hahaha ja też zabezpieczona z każdej strony. Małżonek nie wie , że używam tego żelu , za każdym razem myśli że ja taka napalona hahahaha.
W szufladzie przy łóżku sobie cichutko leży!
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(

-
michasia-K wrote:Ubranek troche mam juz pokupowanych. Wózek, łóżeczko koniec sierpnia, poczatek wrzesnia, ale juz ogladam. W najbliższym czasie kocyk, rozek i recznik. Tak pomalutku.
Dziewczyny życzę Wam z calego serducha kupiwania ciuszkow i problemow przy schylaniu sie!
W zeszlym roku bylam jedna z Was, a teraz jestem z Wami!
Super rozek bardzo ważny i wręcz niezbedny chociaż przy karmieniu niewygodny☺ moja siostra jak zblizala się do porodu szukała go wszędzie i okazało się że tutaj u mnie ich nie ma a Szwedzi nie praktykuja! szok! skończyło się na zakupy allegro i przesyłka
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤