X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Angie oby działała jak najdluzej I wszystkim nam pomogla

Jutro! ololku kochany❤ będzie działać zobaczysz!❤

ana1122 lubi tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Malowanka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniaaa_1988 wrote:
    Ey ja Wam napisze jaki ludzki organizm i natura są "dziwne" :)
    Długo już robię paznokcie żelowe bo swoje przeokropnie obgryzam.. i w ciazy też postanowiłam robić, stwierdziłam że raz na 4 tygodnie nic się nie stanie, tym bardziej że kosmetyki na których pracuje dziewczyna do której chodzę w ogóle nie śmierdzą, dużo ma ciężarnych.
    Ostatnio odpadły mi dwa żelowe paznokcie, po prostu w całości jakby się odkleiły. W tym tygodniu odpadły trzy. Byłam dzisiaj i jej pokazuje a ona że musimy zdjąć bo to nie ma sensu. Jest w tym żelu jakiś składnik którego organizm i dziecko nie tolerują i po prostu odpadają i odpadac będą bo mój organizm je odrzuca. Mówi że to rzadko się zdarza ale się zdarza.
    Przyznam szczerze że nie przyszło mi do głowy że to przez ciąże :) no i zostałam bez paznokci :)
    Monia a ja na odwrót w życiu nie miałam takich pięknych mocnych paznokci

1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany :)
    klz9f71xde4fy0ia.png
    74diio4phdeldx9d.png
  • moniaaa_1988 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    Monia a ja na odwrót w życiu nie miałam takich pięknych mocnych paznokci

A włosy jak u Ciebie?? Bo ja jeszcze chwila i zostanę łysa tak mi wypadają:(

03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
    PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Dobry na wieczór :-) jak sie masz?

A dziękuję w miarę :)

tylko te barki mnie wykończą...wczoraj udało mi sie namówić M na działanie opierał się że szwy jeszcze mam ale dał się namówić i w pewnym momencie złapał mnie tak ostry ból...myślałam że popłaczę się...a żeby było śmieszniej jak skończyliśmy ból zniknął...

dziś tez w pewnym momencie złapał aż ręka mnie zdrętwiała...podobno to po tym gazie i trochę potrwa zanim minie :((

ale jestem szczęśliwa że jestem już po wszystkim :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąz skosił trawnik i cièzko bylo znalezc koniczyne,mam zamiennik-wirtualna :-) :-) niech działa :-)

panan12, ana1122, Opolanka 85, Angie 31 lubią tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Malowanka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniaaa_1988 wrote:
    A włosy jak u Ciebie?? Bo ja jeszcze chwila i zostanę łysa tak mi wypadają:(
    Ja z natury mam duuuzo, wypadają strasznie ale jeszcze mi zostało dużo jak coś

1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany :)
    klz9f71xde4fy0ia.png
    74diio4phdeldx9d.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna taka też działa:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka też szczęście przyniesie :) Tobie się należy :) . Ja jutro mam dzień sadny :) albo ciaza albo okres ale raczej okres. Mówiła gin ze w pierwszym cyklu clostilbegyt mógł na mnie nie podzialac:) mam nadzieję dostałam namiar do dobrej Pani psycholog ona ostatnia deska ratunku :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panan litości po co.ci ta beta !

• panan12 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka zleciła ja myślę że niema sensu a wy co myślicie

f2w3k0s3plke7odf.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra Laseczki, koniec żartów...mam jeden pęcherzyk gigant 25,8 mm, gin kazał mi sikać u niego w gabinecie i test sikany jednoznacznie pozytywny, dla pewnosci dał mi ovitrelle i jutro IUI take gonię Cię ana122;)
    mam jednak problem techniczny, bo mój mąż jest własnie na Słowacji, na konferencji i musiałam go ściągnąć, właśnie się pakuje i zawiozą go na pkp do Nowego Sącza i na 6 rano będzie w LBN, a o 11 mam przekazać żołnierzy w depozyt....oczywiście jest megawkur..., bo przecież na piątek planowana była IUI...co za pacan, nie rozumie, że ja nie przewidzę kiedy będę miała ovu...
    konkluzja jest taka, że mi ten mensinorm szybciej jajko wyhodował, bo w tamtym cyklu w 10dc miałam 16 mm a, i gin powiedział, że na usg widzi taki charakterystyczny paseczek biały na endometrium, co oznacza, że się progesteron podnosi.....

pocieszcie, że mi się uda ściągnąć małża i że w końcu nam się uda....

Opolanka 85, ana1122, marzusiax lubią tę wiadomość

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    No dobra Laseczki, koniec żartów...mam jeden pęcherzyk gigant 25,8 mm, gin kazał mi sikać u niego w gabinecie i test sikany jednoznacznie pozytywny, dla pewnosci dał mi ovitrelle i jutro IUI take gonię Cię ana122;)
    mam jednak problem techniczny, bo mój mąż jest własnie na Słowacji, na konferencji i musiałam go ściągnąć, właśnie się pakuje i zawiozą go na pkp do Nowego Sącza i na 6 rano będzie w LBN, a o 11 mam przekazać żołnierzy w depozyt....oczywiście jest megawkur..., bo przecież na piątek planowana była IUI...co za pacan, nie rozumie, że ja nie przewidzę kiedy będę miała ovu...
    konkluzja jest taka, że mi ten mensinorm szybciej jajko wyhodował, bo w tamtym cyklu w 10dc miałam 16 mm a, i gin powiedział, że na usg widzi taki charakterystyczny paseczek biały na endometrium, co oznacza, że się progesteron podnosi.....

Wow Sis co za akcja :) Mocno trzymam kciuki musi się udać :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• panan12 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Nowy Sącz ja tu mieszkam :) to ładny hardcore macie piękny pecherzyk i wogole super nie może się nie udać :) ile miesięcy się staracie ?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Opolanka 85 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:

To będą zagraniczni żołnierze:) Będzie dobrze!

31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
    iv09cwa10kyx03d3.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Haha Nowy Sącz ja tu mieszkam :) to ładny hardcore macie piękny pecherzyk i wogole super nie może się nie udać :) ile miesięcy się staracie ?

Panan12 - jak chcesz w miesiącach to proszę - 26 mcy od ostatniego łyżeczkowania...

f2w3skjotzzbwk43.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamakejti ta sama sytuacja u mnie. Mąż ma jutro do pracy na cały dzień A tu trzeba działać do iui. Szukalismy mu dzisiaj zamianę. Udało się. ale wszystko na wariackich papierach. Twój pęcherzyka to mega wielki mój 22 ale na naturalnym cyklu bez wspomagania. Jedziemy razem na wózku . przez ta koniczyne angie wszystko się udaje i to w ekspresowym tempie

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Wow Sis co za akcja :) Mocno trzymam kciuki musi się udać :)

właśnie takiej akcji się nie spodziewałam, zakładalam stały schemat, że jutro ovitrelle sobie wezmę i w piątek rano IUI, ale nie tym razem...
    fak, żołnierze będą też nieźle skacowani...no nic, jak ma wyjść to wyjdzie...

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    właśnie takiej akcji się nie spodziewałam, zakładalam stały schemat, że jutro ovitrelle sobie wezmę i w piątek rano IUI, ale nie tym razem...
    fak, żołnierze będą też nieźle skacowani...no nic, jak ma wyjść to wyjdzie...

Czasem spontan i improwizacja lepiej się sprawdza :)

Mocno zaciskam kciuki na jutro :*

mamakejti lubi tę wiadomość

• Goja88 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Iui jutro dziewczyny!

Trzymam kciuki :)

Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
    Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :*eiktskjoub2m1k06.png
  • Goja88 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:

Trzymam kciuki żeby wszystko się udało :) powodzenia :)

mamakejti lubi tę wiadomość

Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
    Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :*eiktskjoub2m1k06.png
‹‹ 1855 1856 1857 1858 1859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ