CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Angie oby działała jak najdluzej I wszystkim nam pomogla
Jutro! ololku kochany❤ będzie działać zobaczysz!❤ana1122 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
moniaaa_1988 wrote:Ey ja Wam napisze jaki ludzki organizm i natura są "dziwne"
Długo już robię paznokcie żelowe bo swoje przeokropnie obgryzam.. i w ciazy też postanowiłam robić, stwierdziłam że raz na 4 tygodnie nic się nie stanie, tym bardziej że kosmetyki na których pracuje dziewczyna do której chodzę w ogóle nie śmierdzą, dużo ma ciężarnych.
Ostatnio odpadły mi dwa żelowe paznokcie, po prostu w całości jakby się odkleiły. W tym tygodniu odpadły trzy. Byłam dzisiaj i jej pokazuje a ona że musimy zdjąć bo to nie ma sensu. Jest w tym żelu jakiś składnik którego organizm i dziecko nie tolerują i po prostu odpadają i odpadac będą bo mój organizm je odrzuca. Mówi że to rzadko się zdarza ale się zdarza.
Przyznam szczerze że nie przyszło mi do głowy że to przez ciążeno i zostałam bez paznokci
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Jagna 75 wrote:Dobry na wieczór
jak sie masz?
A dziękuję w miarę
tylko te barki mnie wykończą...wczoraj udało mi sie namówić M na działanie opierał się że szwy jeszcze mam ale dał się namówić i w pewnym momencie złapał mnie tak ostry ból...myślałam że popłaczę się...a żeby było śmieszniej jak skończyliśmy ból zniknął...
dziś tez w pewnym momencie złapał aż ręka mnie zdrętwiała...podobno to po tym gazie i trochę potrwa zanim minie(
ale jestem szczęśliwa że jestem już po wszystkimPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Taka też szczęście przyniesie
Tobie się należy
. Ja jutro mam dzień sadny
albo ciaza albo okres ale raczej okres. Mówiła gin ze w pierwszym cyklu clostilbegyt mógł na mnie nie podzialac:) mam nadzieję dostałam namiar do dobrej Pani psycholog ona ostatnia deska ratunku
-
nick nieaktualny
-
No dobra Laseczki, koniec żartów...mam jeden pęcherzyk gigant 25,8 mm, gin kazał mi sikać u niego w gabinecie i test sikany jednoznacznie pozytywny, dla pewnosci dał mi ovitrelle i jutro IUI take gonię Cię ana122;)
mam jednak problem techniczny, bo mój mąż jest własnie na Słowacji, na konferencji i musiałam go ściągnąć, właśnie się pakuje i zawiozą go na pkp do Nowego Sącza i na 6 rano będzie w LBN, a o 11 mam przekazać żołnierzy w depozyt....oczywiście jest megawkur..., bo przecież na piątek planowana była IUI...co za pacan, nie rozumie, że ja nie przewidzę kiedy będę miała ovu...
konkluzja jest taka, że mi ten mensinorm szybciej jajko wyhodował, bo w tamtym cyklu w 10dc miałam 16 mm a, i gin powiedział, że na usg widzi taki charakterystyczny paseczek biały na endometrium, co oznacza, że się progesteron podnosi.....
pocieszcie, że mi się uda ściągnąć małża i że w końcu nam się uda....Opolanka 85, ana1122, marzusiax lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:No dobra Laseczki, koniec żartów...mam jeden pęcherzyk gigant 25,8 mm, gin kazał mi sikać u niego w gabinecie i test sikany jednoznacznie pozytywny, dla pewnosci dał mi ovitrelle i jutro IUI take gonię Cię ana122;)
mam jednak problem techniczny, bo mój mąż jest własnie na Słowacji, na konferencji i musiałam go ściągnąć, właśnie się pakuje i zawiozą go na pkp do Nowego Sącza i na 6 rano będzie w LBN, a o 11 mam przekazać żołnierzy w depozyt....oczywiście jest megawkur..., bo przecież na piątek planowana była IUI...co za pacan, nie rozumie, że ja nie przewidzę kiedy będę miała ovu...
konkluzja jest taka, że mi ten mensinorm szybciej jajko wyhodował, bo w tamtym cyklu w 10dc miałam 16 mm a, i gin powiedział, że na usg widzi taki charakterystyczny paseczek biały na endometrium, co oznacza, że się progesteron podnosi.....
pocieszcie, że mi się uda ściągnąć małża i że w końcu nam się uda....
Wow Sis co za akcjaMocno trzymam kciuki musi się udać
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
mamakejti wrote:No dobra Laseczki, koniec żartów...mam jeden pęcherzyk gigant 25,8 mm, gin kazał mi sikać u niego w gabinecie i test sikany jednoznacznie pozytywny, dla pewnosci dał mi ovitrelle i jutro IUI take gonię Cię ana122;)
pocieszcie, że mi się uda ściągnąć małża i że w końcu nam się uda....31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
panan12 wrote:Haha Nowy Sącz ja tu mieszkam
to ładny hardcore macie piękny pecherzyk i wogole super nie może się nie udać
ile miesięcy się staracie ?
Panan12 - jak chcesz w miesiącach to proszę - 26 mcy od ostatniego łyżeczkowania..."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Mamakejti ta sama sytuacja u mnie. Mąż ma jutro do pracy na cały dzień A tu trzeba działać do iui. Szukalismy mu dzisiaj zamianę. Udało się. ale wszystko na wariackich papierach. Twój pęcherzyka to mega wielki mój 22 ale na naturalnym cyklu bez wspomagania. Jedziemy razem na wózku . przez ta koniczyne angie wszystko się udaje i to w ekspresowym tempie
-
Wedmoczka wrote:Wow Sis co za akcja
Mocno trzymam kciuki musi się udać
właśnie takiej akcji się nie spodziewałam, zakładalam stały schemat, że jutro ovitrelle sobie wezmę i w piątek rano IUI, ale nie tym razem...
fak, żołnierze będą też nieźle skacowani...no nic, jak ma wyjść to wyjdzie..."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:właśnie takiej akcji się nie spodziewałam, zakładalam stały schemat, że jutro ovitrelle sobie wezmę i w piątek rano IUI, ale nie tym razem...
fak, żołnierze będą też nieźle skacowani...no nic, jak ma wyjść to wyjdzie...
Czasem spontan i improwizacja lepiej się sprawdza
Mocno zaciskam kciuki na jutro :*mamakejti lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
ana1122 wrote:Iui jutro dziewczyny!
Trzymam kciukiMutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
pocieszcie, że mi się uda ściągnąć małża i że w końcu nam się uda....
Trzymam kciuki żeby wszystko się udałopowodzenia
mamakejti lubi tę wiadomość
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :*