CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Ojejku naprawdę - nie pocieszasz?? Lekarz tylko: ok i całuję się w du..Nic więcej nie powiedział. Czyli mam jeszcze czas?
Alisa, masz mnóstwo czasu, ale nie na tyle, żeby go marnować u lekarzy-idiotów, znajdź dobrego i do dzieła, napisz skąd jesteś, to na pewno Dziewczyny podeślą jakiś kontakt;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:AniaStaraczka - zmień podpis pod postami, bo kończy się na laparo 16.06;)!!!!!
-
mamakejti wrote:AniaStaraczka - zmień podpis pod postami, bo kończy się na laparo 16.06;)!!!!!
-
Aniu, trzymam mocno kciuki. Daj znać jak tylko będziesz miała wynik.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Nie udało mi się znaleźć jeszcze koniczynki więc chwilowo wrzuciłam na avatara zdjęcie z neta
dużo ludzi chodzi po łąkach a ja jakoś dziwnie się czuję grzebiąc w trawie
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:Alisa, masz mnóstwo czasu, ale nie na tyle, żeby go marnować u lekarzy-idiotów, znajdź dobrego i do dzieła, napisz skąd jesteś, to na pewno Dziewczyny podeślą jakiś kontakt;)
Ale tak jak piszesz- ciężko oj ciężko o dobrego gina. Ja na ten czas jestem w trakcie diagnostyki i równocześnie starań. A co będzie - czas pokaże... -
Mnie bolały sutki po owu tylko w cyklu którym zaszłam (był to 5 z clo)
btw wiecie może czy jak pójdę na monit w 10-12dc to mogę lekarza poprosić o iui w bieżącym cyklu? Czy do tego trzeba się specjalnie przygotowywać? clo i ovitrelle i tak będę miała więc tak pomyślałam czemu nie pomóc trochę szczęściu? tym bardziej, że M nie ma super wyników
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Kikaaa wrote:Koleżanki, ten cykl był na clo, mała dawka bo mam swoje owulację. Ponowulacji strasznie zaczęły bolec mnie sutki bol cały czas się utrzymuje. Miała któraś Was tak po clo ? Będę wdzięczna za info
-
Xaxa dziękuje za ODP. Mnie tez w ciąży bolały ale teraz tak szybko po owi ten ból. Cały czas się utrzymuje, byłam ciekawa czy to efekt clo.
Mozewsz poprosić jesli Twój lekarz robi iui. Tylko nasieniue się preparuje.żadnych innych przygotowań -
ooo dzięki
powtórzymy teraz badania i najwyżej poproszę lekarza jak nie będzie rewelacji
tym bardziej, że tylko w tym mies będzie mnie na to stać
3mam kciuki żeby ten ból okazał się dobrą wróżbą
-
mam mam dobrego
leczę się w klinice, choć myślę czy nie będzie chciał najpierw poczekać do histeroskopii... niby mam mieć we wrześniu ale oczywiście pewnie znowu termin mi wypadnie podczas @ i guzik z tego będzie... no i czy nie będzie chciał najpierw kilku cykli stymulowanych
-
Kikaaa wrote:Szkoda. Mnie nie pisma tylko mega bola, wiec bpewnie efekt cło. A juz miałam małą nadzieje.wczesniej jak bralam cło nic mi nie było...
każdy organizm jest inny
Kikaaa lubi tę wiadomość
-
Nie było Dziewczynki wyników jeszcze wczoraj,myślałam że zawału dostane sprawdzając co chwile,dziwne bo zawsze są tego samego dnia nawet do 22
-
Dziewczyny nowa beta 3785 wiec jest dobrze,zaraz zmienię podpis:)
Justyna911, mamakejti, roma, Katka80, agnes87, Kinga40, Angie 31, Parsleyek, Monia85, moniaaa_1988, ojejku, Malowanka, Wedmoczka lubią tę wiadomość