CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Xaxa wrote:mam mam dobrego
leczę się w klinice, choć myślę czy nie będzie chciał najpierw poczekać do histeroskopii... niby mam mieć we wrześniu ale oczywiście pewnie znowu termin mi wypadnie podczas @ i guzik z tego będzie... no i czy nie będzie chciał najpierw kilku cykli stymulowanych
Xaxa - od maja u mnie w klinice wymagają aktualnych badań na różne okoliczności, one są wazne przez 3 mce, między innymi wymaz na czystość z pochwy, cytologia i różne z krwi, więm, że za siebie i męża zapłaciłam koło 600 zł za pakiet, więc dopytaj w kilinice, co z tymi badaniami, żebyś zdążyła zrobić tam gdzie masz taniej i szybko;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Aniu, rośnijcie zdrowo
nam nadzieję że wiele z nas wyląduje z Tobą na kwietniówkach
(bo chyba taki masz termin?)
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dziękuję Dziewczyny, jeszcze nic nie wiem o terminie:) byłam tylko na jednej wizycie i lekarz stwierdził że to 5 tydzień ale nie możemy stwierdzić wieku po dacie ostatniej miesiączki gdyż jej nie miałam, o statki okres miałam 3 maja przed IUI,moze dowiem się na kolejnej wizycie
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny nowa beta 3785 wiec jest dobrze,zaraz zmienię podpis:)
jacie kręcę ale śliczna beta gratuluję serdecznie kurcze ale teraz lekarz będzie glowkowal jak wystawić termin hihihi
będzie niespodzianka☺❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Kochane, pomóżcie bo nie wiem co jest grane - test owu wyszedł pozytywnie w poniedziałek. Dzień wcześniej i dzień później był negatywny. Jeśli im wierzyć (a jeszcze nigdy mnie nie zawiodły) to owu była poniedziałek - wtorek. A dziś podczas toalety zauważyłam sporo śluzu z takimi pasemkami, drobinkami żywo czerwonej krwi. Nigdy nie miałam plamienia owulacyjnego, czy to może być to? Jeśli tak, to dlaczego dopiero dziś? Miałyście kiedyś plamienia owulacyjne?25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
roma wrote:Kochane, pomóżcie bo nie wiem co jest grane - test owu wyszedł pozytywnie w poniedziałek. Dzień wcześniej i dzień później był negatywny. Jeśli im wierzyć (a jeszcze nigdy mnie nie zawiodły) to owu była poniedziałek - wtorek. A dziś podczas toalety zauważyłam sporo śluzu z takimi pasemkami, drobinkami żywo czerwonej krwi. Nigdy nie miałam plamienia owulacyjnego, czy to może być to? Jeśli tak, to dlaczego dopiero dziś? Miałyście kiedyś plamienia owulacyjne?
Pozdrawiam Was z rana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:21
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
roma wrote:Kochane, pomóżcie bo nie wiem co jest grane - test owu wyszedł pozytywnie w poniedziałek. Dzień wcześniej i dzień później był negatywny. Jeśli im wierzyć (a jeszcze nigdy mnie nie zawiodły) to owu była poniedziałek - wtorek. A dziś podczas toalety zauważyłam sporo śluzu z takimi pasemkami, drobinkami żywo czerwonej krwi. Nigdy nie miałam plamienia owulacyjnego, czy to może być to? Jeśli tak, to dlaczego dopiero dziś? Miałyście kiedyś plamienia owulacyjne?
roma, niestety nie pomogę Ci, ponieważ nigdy nie miałam krwawienia owulacyjnego...
mocno trzymam kciuki za kondycję Twojego jaja!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Katka, podejrzewam że owa była we wtorek, bo zawsze miałam dzień po pozytywie, ale z drugiej strony w poniedziałek bolało mnie podbrzusze i co chwilę biegałam sikać, a od wtorku już spokój. Bardziej owulacyjnie czułam się w poniedziałek. No ale zakładając nawet, że była we wtorek to to trochę późno jak na plamienie owulacyjne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:36
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
mamakejti wrote:roma, niestety nie pomogę Ci, ponieważ nigdy nie miałam krwawienia owulacyjnego...
mocno trzymam kciuki za kondycję Twojego jaja!25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
roma wrote:Katka, podejrzewam że owa była we wtorek, bo zawsze miałam dzień po pozytywie, ale z drugiej strony w poniedziałek bolało mnie podbrzusze i co chwilę biegałam sikać, a od wtorku już spokój. Bardziej owulacyjnie czułam się w poniedziałek. No ale zakładając nawet, że była we wtorek to to trochę późno jak na plamienie owulacyjne...
-
roma wrote:Katka, podejrzewam że owa była we wtorek, bo zawsze miałam dzień po pozytywie, ale z drugiej strony w poniedziałek bolało mnie podbrzusze i co chwilę biegałam sikać, a od wtorku już spokój. Bardziej owulacyjnie czułam się w poniedziałek. No ale zakładając nawet, że była we wtorek to to trochę późno jak na plamienie owulacyjne...VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Malowanka wrote:AniaStaraczka bardzo mocno Ci gratuluję
cudowne wiadomosci
myślałam ostatnio o Tobie, czemu się nie odzywasz a tu taka niespodzianka
A powiedz dlaczego lekarz kazał zrobić betę?