CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna911 wrote:A ja zastrzyku nie miałam bo mieszkam w Londynie a tutaj aby dostać receptę na zastrzyk trzeba być w programie leczenia niepłodności... Wczesniej byłam u ginekologa w Polsce i dlatego dostałam zastrzyk. Dzisiaj 15dc wczoraj śluz płodny ale tylko jeden dzien i test owulacyjny z leciutko bladsza kreska niż testowa. Dzisiaj juz na teście owulacyjnym kreska druga blada i bolące sutki no i ból w podbrzuszu. Zastanawia mnie czy owulacja była.. Czy jajeczko pelko mimo braku zastrzyku... Nie wiem co mam myślec juz. Poszłabym na monitoring ale tutaj za każda wizytę muszę płacić grube pieniądzeAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Niestety takie uroki mieszkania za granicą,wiele dziewczyn ma z tym problem.Trzeba miec nadzieje ze ovu byla.Ja tez mimo braku ovu,lekarz zdecydował ze w tym cyklu bedxie bez zastrzyku.Mialam zal do niego ze tak eksperymentuje,jednak ovu byla o dziwo,jednak z zastrzykiem czuje sie pewniej.Powodzenia
Przyznam szczerze ze opieka zdrowotna w Uk jest straszna... Jest sie zdanym tylko na siebiemyśle ze jutro pójdę do tego gin prywatnie.. Wydam te 100£ ale bede chociaż wiedziała czy owulacja była i nie bede sie stresowała niepotrzebnymi myślami..
-
Jagna 75 wrote:Wiem,ale dlaczego u Panan nie moze byc identycznie...moze to pomylka lekarza,moze zle zrozumiala,najwazniejsze ze ovu byla i wykorzystali z męzem ten czas.Teraz trzeba trzymac kciuki zeby jej sie udało.I tak jest wielka bo w tym cyklu nie swiruje jak w poprzednim,z tego sie ciesze.Czasem emocje,stres na wizycie sprawiaja ze skupiamy sie na jednym i wiele rzeczy które lekarz mowi umyka,potem czlowiek sie zastanawia dlaczego tak,czemu lekarz to powiedział,co miał na mysli.Dla mnie kazda wizyta to stres,czesto wracam do gabinetu by jeszcze o cos zapytac.Czesto przylapuje sie ze na wizycie lekarz zbyt szybko mówi a ja przez emocje nie nadàzam za nim...
Różnie bywa i naturą różne figle płata. Czasem kobiety szły na usg lekarz mówił cykl bezowulacyjny a tu dwie kreseczki -
Że też ta cholerna koniczynka więcej z siebie dać nie może!
ana1122 sprawdzałaś bete?
mamakejti ten wynik ma urosnąć!i urośnie kochanie❤
Jagienko co tam się u ciebie narobiło? jest nadzieja czy jedziemy z kolejnym cyklem z cyckami na przedzie?
roma z tego co pamiętam u ciebie już biega jeden fasolek z bardzo późnej owulacji może to powtórka? może właśnie tak ma być? trzymam kciuki☺
panan dzielnie się trzymasz i jestem pod wrażeniem super tak trzymać i niech natura Cię zaskoczy❤
AniaStaraczka...to jakiś głupi chyba żart! trzymaj się i dzielna bądź zresztą ty już jesteś z tych silnych babek ale wierzę że wszystko jeszcze się ułoży❤
Ja za dwa dni znikam na wyczekany urlop i lecę smażyć tyłek może coś przywiozę z tych wakacji☺ w końcu bedziemy na mojego lubego rodowitej ziemii☺
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dawno nie było mnie na forum ale stęskniłam się
Chciałam się pochwalić, że w końcu miałam owulację. Po raz pierwszy od kilku miesięcy, a teraz 4 cykl brałam clo i pregnyl (drugi cykl). Ginekolog potwierdził owu, pęcherzyk w 11 dc miał 27 mm, badania hormonów też wyszły OK
Normalnie cieszę się z tej owulacji, jakbym w ciąży już była
ale kto wie, może w końcu się udało
ściskam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 21:44
-
Tuśka87 wrote:Dziewczyny nie wiem czy to wynik IUI i cos sie uszkodzilo czy zbieg okolicznosci. Dzis plamienie sie uspokilo, ale mam nieprzyjemne uczucie w podbrzuszu. Takiego napompowania i napiecia. Zwlaszcza przy podciagnietych nogach. To nie może byc zwiazane z zaplodnieniem, bo za wczesnie.Antoś IVF,Julisia natural
-
Justyna911 wrote:Przyznam szczerze ze opieka zdrowotna w Uk jest straszna... Jest sie zdanym tylko na siebie
myśle ze jutro pójdę do tego gin prywatnie.. Wydam te 100£ ale bede chociaż wiedziała czy owulacja była i nie bede sie stresowała niepotrzebnymi myślami..
Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:A mnie mdli jak fIX od paru dni popołudniami a znieść takie mdłości w tej sytuacji to masakra ale już nie Biadole no!!! Anka ogarnij się, bądź twarda jak Jagna!!!
)
a potem zdycham po takiej podrózy pare godzin,okropnosc...i nienawidze samolotów po alkoholu,dlatego pije male ilosci ha ha
-
Olciaaa wrote:Cześć dziewczyny, dawno nie było mnie na forum ale stęskniłam się
Chciałam się pochwalić, że w końcu miałam owulację. Po raz pierwszy od kilku miesięcy, a teraz 4 cykl brałam clo i pregnyl (drugi cykl). Ginekolog potwierdził owu, pęcherzyk w 11 dc miał 27 mm, badania hormonów też wyszły OK
Normalnie cieszę się z tej owulacji, jakbym w ciąży już była
ale kto wie, może w końcu się udało
ściskam
-
Jagna 75 wrote:Angie,ja wystartowałam dzis
1dzien cyklu mam
Udanego urlopu i zycze wlasnie takiej pamiątki fasolkowej z urlopu tylko nie po bretonsku ha ha
Mamakejti trzymam kciuki za przyrost i Aniu mam nadzieję że sprawy potocza się W dobrym kierunkuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 22:51
-
Jagna 75 wrote:Wiem,ale dlaczego u Panan nie moze byc identycznie...moze to pomylka lekarza,moze zle zrozumiala,najwazniejsze ze ovu byla i wykorzystali z męzem ten czas.Teraz trzeba trzymac kciuki zeby jej sie udało.I tak jest wielka bo w tym cyklu nie swiruje jak w poprzednim,z tego sie ciesze.Czasem emocje,stres na wizycie sprawiaja ze skupiamy sie na jednym i wiele rzeczy które lekarz mowi umyka,potem czlowiek sie zastanawia dlaczego tak,czemu lekarz to powiedział,co miał na mysli.Dla mnie kazda wizyta to stres,czesto wracam do gabinetu by jeszcze o cos zapytac.Czesto przylapuje sie ze na wizycie lekarz zbyt szybko mówi a ja przez emocje nie nadàzam za nim...
Mozliwe jest, ze panan zle uslyszala jaki jest obwod i moj wywod nie ma sensu. Oby tak bylo. Bo lazdej z Was zycze ciazy
mamakejti lubi tę wiadomość
-
Michasia oczywiscie ze kubeł zimnej wody nikomu nie zaszkodzi,czasem nawet kazdy czegos takiego potrzebuje
Mnie tylko utkwiło ze AniStaraczce tak wlasnie jaja dostały povera i podrosły w ktoryms cyklu tak bardzo szybko i to bylo nie tak dawno moze z dwa cykle wsteczWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 07:56
-
ana1122 wrote:Ja też 1 dc. Jagna wracamy do gry i walczymy dalej.
Mamakejti trzymam kciuki za przyrost i Aniu mam nadzieję że sprawy potocza się W dobrym kierunku
Miło mi bedzie kroczyc w tej walce razem z tobàpowodzenia
http://static.pokazywarka.pl/i/6820737/286304/powodzenia-21.jpgana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka trzymam kciuki. Jeszcze wszystko możliwe. Może lekarz coś źle zobaczył. Beta u Ciebie piękna. Ja na początku ciąży zaczęłam plamić, byłam na usg wg rozmiarów pęcherzyka 5t3d, w pęcherzyku tylko mała kreseczka bez akcji serca, beta wówczas około 28tys. Pęcherzyk nie podobał się lekarzowi, bo był wydłużony z cechami odklejania.. 2-tyg później zarodek 1cm z bijącym serduszkiem, teraz ma około 1kg. Mam nadzieję że i u Ciebie tak będzie :*
-
Jagna 75 wrote:Angie,ja wystartowałam dzis
1dzien cyklu mam
Udanego urlopu i zycze wlasnie takiej pamiątki fasolkowej z urlopu tylko nie po bretonsku ha ha
z moim szczęściem i wynikami pewnie wyjdzie ta po bretonsku hihihi ale poludzic się można a co tam☺ana1122 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Tak oczywiście mam. Biorę się na siebie I za odchudzanie po drodze muszę zgłosić się na histeroskopie. No A później zostaje nam tylko ivf
-
ana1122 wrote:Tak oczywiście mam. Biorę się na siebie I za odchudzanie po drodze muszę zgłosić się na histeroskopie. No A później zostaje nam tylko ivf
plan konkretny i życzę ci szybciutkiego zrealizowania❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤