CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny:) tak dIsiaj wizyta kolo 19-20 a teraz zbieram się na bete udało mi się wcześniej wiec i wyniki będą szybciej.czuje ze beta wciąż rośnie bo do mdłości dołączył się ból piersi- ech straszne to tortury psychiczne...ale dzięki mężowi i Wam Kochane jakoś idzie to znieść,jutro na szczęście wolne mam bo mamy w planach wyjazd do Poznania,nie wiem jeszcze co lekarz na to ale nie sądzę żeby przy takiej becie poronienie nastąpiło w ciągu najbliższych dni,zależy mi tylko bardzo na wakacjach,oby do 27 się sprawą zakończyła.a może dobrze mu zrobi ten weekend poza domem,może zmiana otoczenia chciało pomoże psychicznie.
Życzę Wam dobrego dnia i zmykam na badanie:))) -
Dzięki Kochane:))) wiadomo ze nadzieja umiera ostatnia i cuda się zdarzają,mąż teżi wczoraj powiedział żebym nie marnować a nerwami tych 5 proc.szansy o których mówił lekarz.Pęcherzyk się zapada jak to powiedział ale może faktycznie postaram się jednak mieć tą nadieje na cud,tak jak cudem było zajść w ciążę bez lekow:)
-
Jagna 75 wrote:Ania,jakie poronienie,ty w ciazy jestes i fasolka dzis bedzie widoczna,nie mam innej opcji na dzis
http://static.pokazywarka.pl/i/6821381/544055/images3333.jpg)))))
-
U mnie już tydzień nie ma @, ale testy ciążowe nie ciemnieją więc nie wiem czy to ciąża. Jestem na wyjeździe do wtorku. Potem będę dzwonić do gin
jak to torbiel to sama nic nie zdziałam.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Dziewczyny co myślicie o lataniu samolotem w pierwszych tyg ciąży? Tak ok 4 tyg? Mozna czy lepiej nie?
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:W tym okresie starań ciężko sobie coś zaplanować. Ja do testowania mam jeszcze ok 10 dni i chciałam lecieć na urlop. Ehh ciezkie życie
-
nick nieaktualny
-
AniaStaraczka! Mocno zaciskam kciuki! Niech cud trwa, daje nadzieję nam wszystkim!
Jak przeczytałam Twój post, że nie ma "pola" to pomyślałam sobie: "i co kur...a jeszcze?" naprawdę to byłoby zbyt okrutne wobec Ciebie, to się nie może dziać, także czekam na meldunek betowy i potem od lekarza;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Olciaaa wrote:W tym okresie starań ciężko sobie coś zaplanować. Ja do testowania mam jeszcze ok 10 dni i chciałam lecieć na urlop. Ehh ciezkie życie
Olciaaa, ja bym nie poleciała po pozytywnej becie;) jestem teraz w takiej sytuacji, że mam wykupiony bilet na 21 sierpnia (i potem 2 loty na wrzesień) i czekam na jutrzejszą betę jak będzie rozstrzygająca - podejmę decyzję o podróżowaniu....
podobno mogą być kłopoty z odklejającym się łożyskiem na wczesnym etapie
ale ja, jak już Wam pisałam, leciałam przez ocean (12 godz), nie wiedząc że jestem w ciąży, jak bym wiedziała, to bym w cholerę w tropikach dziecko chyba rodziła, hahahaha"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Olciaaa, ja bym nie poleciała po pozytywnej becie;) jestem teraz w takiej sytuacji, że mam wykupiony bilet na 21 sierpnia (i potem 2 loty na wrzesień) i czekam na jutrzejszą betę jak będzie rozstrzygająca - podejmę decyzję o podróżowaniu....
podobno mogą być kłopoty z odklejającym się łożyskiem na wczesnym etapie
ale ja, jak już Wam pisałam, leciałam przez ocean (12 godz), nie wiedząc że jestem w ciąży, jak bym wiedziała, to bym w cholerę w tropikach dziecko chyba rodziła, hahahaha -
Aniu, przy takich wartościach beta już się nie podwaja tylko rośnie wolniej. Na tej stronie znajdziesz informację że powyzej 6000 czas podwajania wynosi ponad 96 godzin:
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy