CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:Dzisiejsza Beta 45267 a z poniedziałku 25165 czyli zwalnia,kalkulator obliczył przyrost 55 proc.ze poniżej normy
-
Aniu trzymam kciuki za dobre wieściPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Dziękuję Kochane,pytałam lekarza skąd ta beta taka wysoka we wtorek to mi powiedział W kosmówka się wytworzyła i ona produkuje,ale wiem wiem 5 procent wciąż jest
-
Dziewczyny tarczycowe. Pomoże mi któraś zinterpretować moje wyniki? Biorę eutyrox 75 tarczyce lecze dopiero 5 tyg. I przy okazji innych badań lekarz zlecił mi tsh i ft4 więc teraz mam tsh 0,5 a ft4 22,33 nie zabardzo spadło mi to tsh? Jak myślicie?
-
syringe, sporo też zależy od wieku i wagi osobnika;) nie jestem lekarzem, ale tsh wolałabym mieć na poziomie ok 1 (aktualnie mam 1,5), bo słabo jest jak się wpada z niedoczynności w nadczynność, kiedy masz wizytację u endo?"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
mamakejti wrote:Powiem Wam Laseczki, że ja z tego stresu dzisiaj 18 kg pomidorów w słoiki zamknęłam....
Szacun Sis
a Ty jutro betujesz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 18:23
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Hej dziewczyny ja właśnie wracam z monitoringu i taaaaak mi sie buzia cieszy
owulacja była wczoraj i endometrium 12 cm
wiem ze to nie świadczy o ciazy ale juz taka jestem szczęśliwa ze jest jakaś nadzieja w tym cyklu i ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Nie chce sie nastawiać za bardzo żeby nie było rozczarowania ale humor mi sie baaaaardzo poprawił
mamakejti lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka, mega trzymam kciuki za Ciebie, wczoraj się nawet pomodliłam za Fasolkę... Musi być dobrze!!!
Justynka, super że ovu była) Też się w zeszłym cyklu strasznie cieszyłam z jej powodu. Była to moja pierwsza świadoma owulacja hehe.
A ja jestem 25godzin po zastrzyku i nic nie czuję póki co. Jutro między 15 a 16 idę sprawdzić co tam słychać -
Justyna911 wrote:Hej dziewczyny ja właśnie wracam z monitoringu i taaaaak mi sie buzia cieszy
owulacja była wczoraj i endometrium 12 cm
wiem ze to nie świadczy o ciazy ale juz taka jestem szczęśliwa ze jest jakaś nadzieja w tym cyklu i ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Nie chce sie nastawiać za bardzo żeby nie było rozczarowania ale humor mi sie baaaaardzo poprawił
Antoś IVF,Julisia natural
-
Wedmoczka wrote:Szacun Sis
a Ty jutro betujesz ?
spox;) wyszło 19 słoików, tak sobie kawkę popijałam i mimochodem zapakowałam te pomidory, musiałam się czymś zająć, a jakoś pracować tak sensu stricto nie mogłam...jutro powtarzam betę, żeby z czystym sumieniem zapakować rodzinę i siebie do samolotu;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:spox;) wyszło 19 słoików, tak sobie kawkę popijałam i mimochodem zapakowałam te pomidory, musiałam się czymś zająć, a jakoś pracować tak sensu stricto nie mogłam...jutro powtarzam betę, żeby z czystym sumieniem zapakować rodzinę i siebie do samolotu;)
ja tam czekam na dobry wynik bety i wybacz ale wakacje innym razemPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Jagna 75 wrote:Co 30 sekund sprawdzsm telefon...jak ja nie lubie czekac25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy