CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny
tak mi sie smutno zrobiło ze muszę aż to napisać. Myśle ze nici z tego cyklu... Temperatura niska i szyjka nisko i otwarta co oznacza ze @ zaraz przyjdzie... A tak wierzyłam w ten cykl. Juz nie rozumiem hormony są w miarę ok, owulacja była endometrium ładne było wiec czemu nic z tego
płakać mi sie chce aż.
-
AniaStaraczka85 wrote:A właściwie goja to chyba w Białce powstała kropka z tego co nam się wydaje:)
O to będzie mały góral
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :*
-
Poprostu do macierzynstwa jest kolejka,jeszcze nie twoja kolej wiec troche cierpliwosci kochana.Któregos dnia dostąpisz tego pierwszego miejsca i zobaczysz dwie kreseczki.Pamiętaj ze kazdy cykl zbliza cie do tego,tylko ten na górze wie kiedy sie to stanie nam pozostaje nadzieja ze to juz niedlugo.Justyna911 wrote:Dzien dobry dziewczyny
tak mi sie smutno zrobiło ze muszę aż to napisać. Myśle ze nici z tego cyklu... Temperatura niska i szyjka nisko i otwarta co oznacza ze @ zaraz przyjdzie... A tak wierzyłam w ten cykl. Juz nie rozumiem hormony są w miarę ok, owulacja była endometrium ładne było wiec czemu nic z tego
płakać mi sie chce aż.
panan12, Justyna911 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural

-
Cześć Dziewczyny!
Oczywiście śle wirusy-pfffff pfffffff&&&&&&&&&&
Pozdrawiam i miłego dnia!!napisałam do lekarza sms bo zapomniałam spytać wczoraj czy mogę nieśmiało myśleć o naszych wakacjach(wyjazd 27.08) mam nadzieje ze nie będzie przesKod
agnes87 lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Poprostu do macierzynstwa jest kolejka,jeszcze nie twoja kolej wiec troche cierpliwosci kochana.Któregos dnia dostąpisz tego pierwszego miejsca i zobaczysz dwie kreseczki.Pamiętaj ze kazdy cykl zbliza cie do tego,tylko ten na górze wie kiedy sie to stanie nam pozostaje nadzieja ze to juz niedlugo.
no masz rację taka prawda
a ja mam mętlik w głowie bo 11 dc nie było pęcherzyka a teraz śluz płodny i nic z tego nie rozumiem.

-
Witam z rana.
Panan miałaś wyluzować, mierzenie temperatury teraz mija się z celem. Poza tym jak miałaś owulke to nie jest możliwe żebyś miała teraz następna. Myślę że po prostu źle interpretujesz śluz.
Laski mówią ze weekend w końcu gorący więc można zaplanować moczenie zadka.
Jagna jak Twój kociak?Zadomowił juz się?VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017

-
Może głowa blokuje,to też całkiem możliwe. Przeszłam 7 cykli stymulowanych i monitorowanych, wszystko było pod kontrolą i w odpowiednich dniach, nawet IUI mieliśmy. A kiedy zupełnie nie zajmowałam się ciążą bo wiedziałam że mam czekac 3 miesiace po cp to na naturalnym cyklu się udało, nawet teraz nie wiem kiedy...Justyna911 wrote:Dzien dobry dziewczyny
płakać mi sie chce aż. -
Dzięki dziewczyny... Faktycznie macie racje ze byłoby dobrze wrzucić na luz. Tylko strasznie cieżko jest to zrobić kiedy tak bardzo sie chce mieć tego maluszka... Ale postaram sie
myśle o tym żeby w kolejnym cyklu zrobić przerwę miesięczna od jakichkolwiek hormonów tylko ze boje sie ze może mi to rozregulował cykl..
-
GRATULACJE!!!! SPOKOJNEJ CIĄŻY I ROZWIĄZANIA W TERMINIE, KOCHANA TO CUDOWNIEAniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny,Kochane Czarownice-otóż objawiła się pulsujaca kropka dzisiaj, lekarz w szoku:))))ja tym bardziej, z a tydzień kolejne usg;)
Co ma być to będzie!!! I już!!!
jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!! -
AniaStaraczka85 wrote:Może głowa blokuje,to też całkiem możliwe. Przeszłam 7 cykli stymulowanych i monitorowanych, wszystko było pod kontrolą i w odpowiednich dniach, nawet IUI mieliśmy. A kiedy zupełnie nie zajmowałam się ciążą bo wiedziałam że mam czekac 3 miesiace po cp to na naturalnym cyklu się udało, nawet teraz nie wiem kiedy...
Tak, to jest prawda. Mnie tez udało się dwa razy zajść w ciąże w cyklach w których miało nie być owulacji więc odpuszczalam te cykle. A tu dwie kreski na teście.
Wiem że łatwo się mówi żeby wyluzowac, mi też nikt nie potrafił przemówić bo wiedziałam lepiej ale takie "odpuszczenie" czasami pomaga, psychika robi swoje.03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Ja chyba naturalnie wchodzę w taki etap mam dość leków, latania do lekarza i życia tylko i ciągle jednym tematem... Odpuszczam, bo widzę co się ze mną dzieje, to się można doprowadzić do innych problemów z głową... Mam zamiar cieszyć się życiem i po prostu zadbać o siebie, mniej i zdrowiej jeść, więcej sypiać, ruszać się więcej... a nie faszerować się prochami i tylko czekać...
Wydaje mi się że, to musi przyjść taki czas u każdego indywidualnie, aby tak samemu dać sobie zgodę, przyzwolenie by iść na urlop od tematu
Idzie jesień w moim wypadku ulubiona pora roku, liczę na Polską Złotą-będę się nią cieszyła, nie przeoczę jej tak jak wiosny i lata...
Co ma być to będzie!!! I już!!!
jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!! -
Ja tez właśnie wiem ze ciężko jest wyluzować, sama jak słyszałam żeby wrzucić na luz to odrazu myślałam "puknij się w czoło"! A jak mi lekarka jedna po cp proponowała żeby po tych 3 cyklach odpoczynku spróbować 3 cykle naturalnie bez leków bo jak już raz beta była we krwi to rzekomo dochodzi do zmian w układzie hormonalny i ze jest łatwiej zajść w.ciążę to pomyślałam że chyba zwariowała
-
Panan byc moze tamten pecherzyk sie zapadł,pèknąl za wczesnie i dupa blada,mozliwe ze lekarz przeoczyl jakis pęcherzyk,cichaczem sobie rosnàł...poprostu jesli czujesz ze jest sluz to uznaj to za dobry znak i serduszkujcie.panan12 wrote:no masz rację taka prawda
a ja mam mętlik w głowie bo 11 dc nie było pęcherzyka a teraz śluz płodny i nic z tego nie rozumiem.
Uznaj to za rade,jesli ten cykl nic nie przyniesie to poszukaj dobrego ginekologa bo te twoje monitoringi są jakies niespójne z tym co teraz piszesz.Chyba sama zastanawiasz sie co jest grane,bo podwojne ovu sie zdarzajà kiedy pecherzyków dominujacych jest wiècej ale nie z przerwà tygodniową.Dla mnie to twoj cykl jest niewiadomà,nie ma twardych faktów potwierdzajacych aktualny stan cykluAntoś IVF,Julisia natural

-
Może coś W tym jest. Ja też teraz W planach mam usunięcie polipa więc plany O macierzyństwie ida w odstawke. Ale czuje się taka spokojna I trochę glowa lżejsza od tego myślenia O ciąży. Wiem że na mnie też kiedyś przyjdzie pora:-)AniaStaraczka85 wrote:Może głowa blokuje,to też całkiem możliwe. Przeszłam 7 cykli stymulowanych i monitorowanych, wszystko było pod kontrolą i w odpowiednich dniach, nawet IUI mieliśmy. A kiedy zupełnie nie zajmowałam się ciążą bo wiedziałam że mam czekac 3 miesiace po cp to na naturalnym cyklu się udało, nawet teraz nie wiem kiedy...
-
Moja Frania jest cudowna,pieszczoch wielki i skora do zabawy.Akurat tsk sie sklada ze ja jej daje jesc wiec chodzi krok w krok za mnà,jeszcze do kuchni ma respekt ale powoli i tam wchodzi,na szczescie nie jest kotem który wchodzi na stoły,szafki,lubi siedziec-lezec na krzesle a najbardziej w salonie przy oknie na parapecie albo w budce przy duzym drapaku który dostała ode mnie w prezencie.Poczatkiem wrzesnia bedzie trzeba jà wysterylizowac,juz sie oswoiła wiec pora juz na to.Katka80 wrote:Jagna jak Twój kociak?Zadomowił juz się?

ana1122, marzusiax, Gosia1989, Justyna911 lubią tę wiadomość

-
A ja się z Wami witam w pierwszym oficjalnym dniu cyklu a zatem i w pierwszym dniu ciąży, która niewątpliwie w tym cyklu będzie
Alisa, Justyna911, CzterolistnaKoniczyna, cookiemonster lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Tez kiedy mialam cyste i szlaban w staraniach to taki przyplyw spokojnego luzu poczułam,zupelnie lźej mi bylo..mimo iz od poronienia jestem bardziej spokojna i nie stesuje sie @ kiedy przychodzi a nowy cykl witsm z radoscià jsk jakas nadzieje to jednak meczy mnie pilnowanie leku,pilnowanie wizyt i same wizyty,to czas kiedy przypomina mi o mojej walce.Jednak bez leków i monitoringu nie ma mozliwosci na ciaze dlatego "lajtowo" przechodze kolejne fazy w cyklu zyjąc swoim zyciem bo starania zbyt dlugo trwają a nie mozna starac sie o dziecko kosztem zycia i bliskich mi osóbana1122 wrote:Może coś W tym jest. Ja też teraz W planach mam usunięcie polipa więc plany O macierzyństwie ida w odstawke. Ale czuje się taka spokojna I trochę glowa lżejsza od tego myślenia O ciąży. Wiem że na mnie też kiedyś przyjdzie pora:-)Antoś IVF,Julisia natural

-
Nie ma to jak pozytywne nastawienie od pierwszego dnia cyklu,powodzenia..Ani sie udało,mozna zaliczyc to do cudu,dlatego tobie tez zycze takiego.Bede towarzyszyc nadziejà w kazdym dniu twojej ciazyroma wrote:A ja się z Wami witam w pierwszym oficjalnym dniu cyklu a zatem i w pierwszym dniu ciąży, która niewątpliwie w tym cyklu będzie

roma lubi tę wiadomość