CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny
No właśnie nie słyszałam o dawce 1x1 od 5-14dc. Dlatego, boję się tak brać. Jeszcze nie umowilam sie do innego gina.
XYZ daj znać jak się czujesz po CLO.
Ale zimno... dziewczyny, żeby nasze serduszkowe dogrzewania były owocne. Wszystkim życzeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:21
-
Psia mać! dziś rano Tempka powiedziała error! Pewnie bateria padła.
Zmierzyłam najpierw dwa razy nic nie pokazywało tylko H!
Potem za trzecim razem zmierzyłam ale krótko jakiejś 30 sekund bo znów pada. Wyszło mi 36,53 za drugim razem znów mierzyłam, krzywo tempke trzymałam 37,02. I nie mam pojęcia w co wpisać. Wielka niewiadoma!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 14:19
-
Dziewczyny miałyście bóle podbrzuza tk jak przy @ na clo jstm 5 dzień to, ż bola mni jajniki to roumim ale te ból mnie matwią.
-
Joanna mnie nic nie bolało, chociaż 6,7,8dc piekły mnie oczy jakby mi ktoś piasku nasypał, ale to może od kompa. Przed samą owulacją (domniemuję, że była dzisiaj), kłuł mnie jajnik (ten z pęcherzykami) i dzisiaj miałam bóle brzucha(takie jak na okres) Innych skutków ubocznych brak, przynajmniej na razie.
Robótka kciukasy będziemy trzymać. Który to cykl z clo? -
U mnie dziś 8 dc zaczynam odczuwac jakies kucie w prawym jajniku więc jest nadzieja ze zaczyna sie cos dziac,ale niestety byle do soboty pani doktor kazała jednak przyjechac w sobote w 11 dc na monitroing.A tak wogóle to od wczoraj jestem jak zbity pies dostałam od psiapsióły wiadomośc ze poroniła i tak mi to jakoś utkwiło w głowie ze nie moge sobie miejsca znalesc ehhh...wredne to życie