X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdym cofnęła czas, to od razu zgłosiłabym sie do kliniki

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdym cofnęła czas, to od razu zgłosiłabym sie do kliniki

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnes87 wrote:
    Co tam u was dziewczyny? U mnie 6dpo i powoli czekam już na @, a w międzyczasie walczę z katarem bo coś mnie męczy.
    Mam nadzieję, ze to nie początek jakiegoś wirusa bo teraz masa ludzi chora.
    U mnie dzic 3 dc bez clo (tak mi go brakuje :-D)
    Ale na poprawę humoru wybieram sie do kina na brigitte jones 3:-) któraś z Was widziała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 12:17

agnes87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    Witam, ja przed prawie 8 lat chodzilam do lekarzy prywatnie i wielkie g... W przeciągu pol roku jeżdzenia do kliniki zaszłam w ciąże, w klinice dostawałam całkiem inne leki, byl stały monitoring czy sa jajeczja, kiedy pęknał aby wziać zastrzyk
    Ja od lipca zmieniłam gin ktora ma dobre opinie co do spraw niepłodności, wysłała mnie hsg. Właśnie nie wiem czy dac jej szansę czy szukać szczescia gdzies indziej, w jakiejś klinice.

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    Witam, ja przed prawie 8 lat chodzilam do lekarzy prywatnie i wielkie g... W przeciągu pol roku jeżdzenia do kliniki zaszłam w ciąże, w klinice dostawałam całkiem inne leki, byl stały monitoring czy sa jajeczja, kiedy pęknał aby wziać zastrzyk
    Historia jak moja :-)

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciaaa wrote:
    Ale na poprawę humoru wybieram sie do kina na brigitte jones 3:-) któraś z Was widziała?
    Ponoc bardzo dobry,znajomi chwalili

Olciaaa lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciaaa wrote:
    Ja od lipca zmieniłam gin ktora ma dobre opinie co do spraw niepłodności, wysłała mnie hsg. Właśnie nie wiem czy dac jej szansę czy szukać szczescia gdzies indziej, w jakiejś klinice.
    Jesli ma dobre opinie w leczeniu nieplodnosci to warto zaryzykowac,nie kazdy lekarz w klinice jest dobry

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margerit skąd jestes,do jakiej kliniki?

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeżeli chodzi o kliniki to chodzilyscie prywatnie czy na nfz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny
    ja dzisiaj bylam na usg kontrolnym i dzisiaj w 11dc mam pecherzyk 25mm. Czy to dobrze jak po tych lekach ?

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Margerit skąd jestes,do jakiej kliniki?
    Mieszkam w Przemyślu, ale do kliniki jeździłam do Rzeszowa. Kurcze tyle kasy wywalonej na lekarzy, którzy na poczatku w ogole nie wiedzieli co mi jest, byłam malym eksperymentem jezeli chodzi o dawkowanie roznych lekow drogich, które wychodziły na rynek, masakra jakas kurde. Jestem zła, ze dopiero po tylu latach zdecydowałam sie dopiero na klinikę

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciaaa wrote:
    A czy zauważyłaś już jakąś poprawę?

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciaaa wrote:
    A jeżeli chodzi o kliniki to chodzilyscie prywatnie czy na nfz?
    Prywatnie, nie wiem czy na nfz są, pewnie są, ale zapewne niesamowite kolejki , a mając duże kolejki wydaje mi sie ze nic by sie nie zdziiałało, gdyż np ja w ostatnim miesiacu starań byłąm w klinice 3 razy, gdyż miałam taki monitoring i sie udało

• agnes87 Ekspertka

Wysłany: 21 września 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciaaa wrote:
    Ja też mam nadzieję. Już bym wolała by to były oznaki ciąży niż jakiegoś wirusa. Choć jakby już ustępował katar - także nie wiem co to było.
    Może jakaś alergia. Teraz znowu walczę by nie zasnąć w pracy - a tak mi się chce spać!
    A na Bridget Jones wybieram się z mężem! Słyszałam, że fajna komedia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 14:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Witam dziewczyny
    ja dzisiaj bylam na usg kontrolnym i dzisiaj w 11dc mam pecherzyk 25mm. Czy to dobrze jak po tych lekach ?
    Tak tak szykuj się na owulacje i do dzieła:-)

• Parsleyek Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    Prywatnie, nie wiem czy na nfz są, pewnie są, ale zapewne niesamowite kolejki , a mając duże kolejki wydaje mi sie ze nic by sie nie zdziiałało, gdyż np ja w ostatnim miesiacu starań byłąm w klinice 3 razy, gdyż miałam taki monitoring i sie udało

Chodziłaś do Parens w Rzeszowie? Jak Cię poprowadzili, jeśli mogę spytać?

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    A czy zauważyłaś już jakąś poprawę?
    2 cykle bylam na monitoringu u niej i wysłała mnie na badanie hsg. Teraz kazala mi zrobic przerwę w clo bo bralam juz 6 cykli. Powiedziała ze jak przez 2-3 mies sie nie uda to laparoskopia

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parsleyek wrote:
    Chodziłaś do Parens w Rzeszowie? Jak Cię poprowadzili, jeśli mogę spytać?
    Tak do Parens, ja byłam bardzo zadowolona, nie musiałam nic pytac, tylko mnie dokrot informował o wszystkim, jakos tak bez stresowo było, no całkiem inaczej niz u tych lekarzy poprzednich, Ale gdy już zaszłam w ciążę to byłam tam tylko jedną wizytę jako cieżarna i miałam wrażenie ze kobiet w ciąży już troche tak "inaczej" traktują, a może trafiłam na taki dzień.

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciaaa wrote:
    2 cykle bylam na monitoringu u niej i wysłała mnie na badanie hsg. Teraz kazala mi zrobic przerwę w clo bo bralam juz 6 cykli. Powiedziała ze jak przez 2-3 mies sie nie uda to laparoskopia
    Rozumiem, a Ty masz PCOS? ja brałam tez Clo ale nie długo, pozniej w klinice lek mi powiedział, ze przepisze mi cos mocniejszego niz Clo a dokładnie Aromek. To moze jeszcze sie trzymaj tej doktorki, mysle ze przyjdzie taki czas, ze sama bedziesz wiedziec ze jednak musisz zmienić na kogoś innego

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Olcia oczywiscie życze Ci abys nie musiała zmieniać, bo juz nie bedzie takiej potrzeby i pewnego dnia napiszesz, że Ci sie udało :-)

‹‹ 2025 2026 2027 2028 2029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ