CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagnes87 wrote:Co tam u was dziewczyny? U mnie 6dpo i powoli czekam już na @, a w międzyczasie walczę z katarem bo coś mnie męczy.
U mnie dzic 3 dc bez clo (tak mi go brakuje)
Ale na poprawę humoru wybieram sie do kina na brigitte jones 3:-) któraś z Was widziała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 12:17
agnes87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymargerit@ wrote:Witam, ja przed prawie 8 lat chodzilam do lekarzy prywatnie i wielkie g... W przeciągu pol roku jeżdzenia do kliniki zaszłam w ciąże, w klinice dostawałam całkiem inne leki, byl stały monitoring czy sa jajeczja, kiedy pęknał aby wziać zastrzyk
-
margerit@ wrote:Witam, ja przed prawie 8 lat chodzilam do lekarzy prywatnie i wielkie g... W przeciągu pol roku jeżdzenia do kliniki zaszłam w ciąże, w klinice dostawałam całkiem inne leki, byl stały monitoring czy sa jajeczja, kiedy pęknał aby wziać zastrzykAntoś IVF,Julisia natural
-
Olciaaa wrote:Mam nadzieję, ze to nie początek jakiegoś wirusa bo teraz masa ludzi chora.
Ale na poprawę humoru wybieram sie do kina na brigitte jones 3:-) któraś z Was widziała?Olciaaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Olciaaa wrote:Ja od lipca zmieniłam gin ktora ma dobre opinie co do spraw niepłodności, wysłała mnie hsg. Właśnie nie wiem czy dac jej szansę czy szukać szczescia gdzies indziej, w jakiejś klinice.Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Margerit skąd jestes,do jakiej kliniki?
-
Olciaaa wrote:A jeżeli chodzi o kliniki to chodzilyscie prywatnie czy na nfz?
-
Olciaaa wrote:Mam nadzieję, ze to nie początek jakiegoś wirusa bo teraz masa ludzi chora.
Ale na poprawę humoru wybieram sie do kina na brigitte jones 3:-) któraś z Was widziała?
Może jakaś alergia. Teraz znowu walczę by nie zasnąć w pracy - a tak mi się chce spać!
A na Bridget Jones wybieram się z mężem! Słyszałam, że fajna komedia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 14:05
Olciaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
margerit@ wrote:Prywatnie, nie wiem czy na nfz są, pewnie są, ale zapewne niesamowite kolejki , a mając duże kolejki wydaje mi sie ze nic by sie nie zdziiałało, gdyż np ja w ostatnim miesiacu starań byłąm w klinice 3 razy, gdyż miałam taki monitoring i sie udało
Chodziłaś do Parens w Rzeszowie? Jak Cię poprowadzili, jeśli mogę spytać?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Chodziłaś do Parens w Rzeszowie? Jak Cię poprowadzili, jeśli mogę spytać?
-
Olciaaa wrote:2 cykle bylam na monitoringu u niej i wysłała mnie na badanie hsg. Teraz kazala mi zrobic przerwę w clo bo bralam juz 6 cykli. Powiedziała ze jak przez 2-3 mies sie nie uda to laparoskopia