CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciaaa wrote:dziewczyny czy jak miałyście przerwę w clo to chodziłyście na monitoring, żeby sprawdzić czy są jajka i czy doszło do owulacji? zastanawiam się czy iść, czy dać sobie luzu
-
Olciaaa wrote:dziewczyny czy jak miałyście przerwę w clo to chodziłyście na monitoring, żeby sprawdzić czy są jajka i czy doszło do owulacji? zastanawiam się czy iść, czy dać sobie luzu
-
Katka80 wrote:Roma ciekawy przepis, zobaczę tylko czy mam fasolę i może nawet dzisiaj zrobię.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Kinga Tobie na razie nie wolno nawet myśleć o końcu starań. Walka trwa, jesteś o krok dalej bo poznałaś przyczynę. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji
Kinga40 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Kochane jesteście
.
Dziękuję wam za wsparcie. Tylko wam można się wyżalic bo inni nie rozumieją tej naszej walki o ten piękny cud. Rano po zabiegu miałam strasznego doła . Teraz jest już lepiej i wiem że to nie koniec że jeszcze nic straconego ,że mogę jeszcze mieć jeszcze maleństwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 19:47
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Ha! Pamiętacie mój sen o zombi z wyplywającym przez oko mózgiem (ranyyyy! Jak to brzmi!). No to dzisiaj śniło mi się że słyszałam głośny dźwięk trąb, czy też rogów. Nie widziałam ich ale strasznie głośno grały. Bałam się sprawdzić co to znów oznacza. Ale sprawdziłam i cytuję:
Dźwięk trąbki zapowiada nieoczekiwane spotkania i szczęśliwe wydarzenia. Róg oznacza zaś płodność, ciążę i narodziny.
No i co bezmózgi zombi? Mamy 1:1Alisa, CzterolistnaKoniczyna, Misia 69, Olciaaa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
nick nieaktualnyroma wrote:Ha! Pamiętacie mój sen o zombi z wyplywającym przez oko mózgiem (ranyyyy! Jak to brzmi!). No to dzisiaj śniło mi się że słyszałam głośny dźwięk trąb, czy też rogów. Nie widziałam ich ale strasznie głośno grały. Bałam się sprawdzić co to znów oznacza. Ale sprawdziłam i cytuję:
Dźwięk trąbki zapowiada nieoczekiwane spotkania i szczęśliwe wydarzenia. Róg oznacza zaś płodność, ciążę i narodziny.
No i co bezmózgi zombi? Mamy 1:1roma lubi tę wiadomość
-
Roma ciasto marchewkowe:
4 jajka
1,5 szklanki cukru
2 szklanki mąki
2 szklanki utartej marchwi (małe oczka)
1 szklanka utartych jablek (duże oczka)
1 szklanka posiekanych orzechow włoskich lub innych bakalii
1 szklanka oleju
1 łyzeczka sody
1 łyzeczka proszku do pieczenia
1 łyżeczka cynamonu
Nagrzej piekarnik do 180 st. Formę wysmaruj olejem i posyp bułką tartą.Wymieszaj dokładnie jajka,cukier i olej najlepiej mikserem. Dosyp mąkę przemieszaną z proszkiem,sodą i cynamonem. Dodaj marchew,jabłka i orzechy,wymieszja raz jeszcze.Zamiast jabłek można dodać bananów.piecz około 45 min.
ja zrezygnowałam z tej sody oczyszczonej,dałam troszkę więcej proszku,ciasto raz mi nie wyszło,bo miałam koncówkę mąki i było jej za mało-wtedy wyszedł zakalec,więc trzeba pilnować żeby bylo dokładnie tyle mąki ile w przepisie,kiedys dałam mąkę tą z pełnego przemiału czy jakos tak taką ciemniejszą)
-
Dziękuję Aniu, na pewno wypróbuję. Uwielbiam takie wynalazki
ja od długiego już czasu używam tylko mąki orkiszowej białej albo mąki z płaskurki. Zdrowsze są a wszystko robi się tak samo jak na tradycyjnej - polecam!
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
CzterolistnaKoniczyna wrote:Jagienka, ty się nic nie bój moja droga! Na pewno są odpowiednie filmy instruktażowe na youtube
Zaraz tu risercz zrobimy odpowiedni i udostępni się na forum to i owo. No cóż.. człowiek uczy się całe życie podobno
Jak ma pomóc to trza praktykować, szczególnie, że Angie tak prawi. Jagna chciałabym zobaczyć minę twojego lekarza, w momencie kiedy byś mu to objaśniała
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 12:06
Olciaaa lubi tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Hej dziewczyny! Miłego dnia
MonaLiza koniecznie napisz. Ja chodze prywatnie do gina ale nie wiem czy nie lepiej zglosic się do kliniki.