CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:A jaka to strona na fejsie?tez chce zobaczyc to zdjècie
To grupa założona przez dziewczyny z bellybestfriend.pl które mają termin na styczeń - "Szczęśliwy styczeń". Tylko to grupa zamknięta więc musiałabyś poprosić o dołączenie do niej żeby cokolwiek zobaczyć
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
nick nieaktualny
-
Aniu super że wszystko ok. Będziesz miała wielkanocnego zajączka
Goja a Tobie jak wyszedł test Pappa,że mówisz że nie do końca ok? Ja mam iść na ten test za dwa tygodnie i juz trzęsę portkami. Mnie lekarz uprzedził, żeby samym tym testem się nie przejmować, dopiero usg daje pełniejszy obraz. No i mi już ze względu ma wiek może wyjść juz nieciekawie.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny wróciłam, ufff wszystko jest w porządku,bączek ma 6,5 cm,termin pani doktor wyznaczyła na 7 kwietnia.płci nie dało się dziś zobaczyć,ale dla nas i tak najważniejsze jest ze wszystko jest super.w jajowodzie jest tylko jakąś struktura ale to najprawdopodobniej po laparoskopii, jadaś blizna cży coś.
Zjadłam akurat Kindle bueno prEd badaniem to dzidziuś tak się ruszał, tak podskakiwal,dziękuję Wam za wszystkie kciuki.
JAgna tak na przyszlosc-usg robiła mi lekarka która także w Twojej klinice pracuje,polecam bo superowa jest i ma jakieś akredytacje jeśli chodzi o usg prenatalne
Super ze wszystko ok,płec nie wazna,bedzie jeszcze okazja sie dowiedziec,wazne ze zdrowe i rozwija sie prawidlowo.Bardzo czekalam na te wiesciAntoś IVF,Julisia natural
-
moniaaa_1988 wrote:To grupa założona przez dziewczyny z bellybestfriend.pl które mają termin na styczeń - "Szczęśliwy styczeń
". Tylko to grupa zamknięta więc musiałabyś poprosić o dołączenie do niej żeby cokolwiek zobaczyć
do stycznia to mi jakos nie po drodze hi hi
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Anna Knafel?
Super ze wszystko ok,płec nie wazna,bedzie jeszcze okazja sie dowiedziec,wazne ze zdrowe i rozwija sie prawidlowo.Bardzo czekalam na te wiesci -
Aniu, super że maluch ma się dobrze. Rany... Jak to szybko leci!
Dziewczyny, czy do badania progesteronu trzeba być na czczo?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dziewczyny Powiedzcie mi bo wiem że przy braniu Clostilbegyt można odczuwać bóle jajników Co oznacza że pracuję. ale czy zdaża wam się też czuć taki rwiący ból w podbrzuszu nie dokładnie w miejscach jajników tylko na środku najbardziej go czuć przy takim jakby napięciu na przykład przy sikaniu przy załatwianiu się... nie wiem co to może być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 17:06
-
moniaaa_1988 wrote:A bo Wy już się tam tak dobrze znacie i jakoś mi tak głupio dołączać tak późno
ale dużo ciekawych rzeczy się od Was dowiaduje bo ja to zielona jestem całkowicie.. ale trochę mnie przekonalas, przedstawię się na Facebooku zamiast tylko Was czytać
Jeśli chodzi o imię to jak dowiedzieliśmy się że będzie Dziewczynka to padło imię Kaja i chyba tak już zostanie chociaż po imieniu jeszcze do brzuszka nie mówimymężowi się podoba, mi też a nic innego do głowy mi nie przychodzi
moniaaa_1988 lubi tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Jagna 75 wrote:Jaka slodka,piękna fotka,super pamiątka.Ja chyba bym non stop calowala i tuliła takie zdjecie1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Malowanka wrote:No spisal sie doktorek, no i Wiki tez chciała sie jak widać pokazać. A Kaja fajne imie
Mam nadzieję że nasza też się w końcu ładnie ustawi do zdjęcia i uda się jeszcze takie zrobić na pamiątkę03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Malowanka wrote:Jagna jak wyszlam z gabinetu i czekalam na l4 stalam i cieszylam sie jak głupi do sera dobre 10min hehee, przed zasnieciem spojrzenie na córkę, rano jak wstalam spojrzenie na fotke. Ty nam sie tu tez zaraz będziesz takim chwallic, mowie ciAntoś IVF,Julisia natural