CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Witam wszystkich. Jagna U mnie lekarz też powiedział że listopad. Fajnie. Razem weselej.
ty pójdziesz krótkim protokołem?ja długim to sie tak prawie spotkamy...szkoda ze nie jedna klinika bo moze bysmy sie spotkały łózko w łózko
kiedy histeroskopia?masz termin dokładny?
chyba ze jestes juz po...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 23:41
Antoś IVF,Julisia natural
-
Goja88 wrote:Też posiadam te mutacje tylko MTHFR mam to gorsze 677C. Na pewno dostaniesz clexane po pozytywnym teście ciazowym. Chociaż mój doktorek dał mi clexane od owulacji bo twierdził że przy tych mutacjach jest głównie problem z zagniezdzeniem . Miałam spróbować clexane przez 3 cykle od owulacji na szczęście w pierwszym się udało i może to było po prostu szczęście i mój czas ale wydaje mi się że clexane pomogl mi utrzymać ciaze. Najważniejsze że poznałeś przyczyny już jesteś bardzo blisko! A informacje z neta trzeba brać przez pół pytałam genetyka i ta mutacja podobno nie zwiększa ryzyka zespołu Downa ewentualnie może powodować wady cewy nerwowej i poronienia ale to w przypadku braku suplementacji zmetylowanej kwasu foliowego... Na pewno musisz zbić homocysteine a później już pójdzie z górki ... Powodzenia
Mój gin chyba nie bardzo miał pojęcie o tych mutacjach, chyba, że uważał, że to u mnie niepotrzebne a się okazało inaczej. I dlatego zbył temat. To nie wiem czy jest sens teraz właściwie robić histeroskopię..
Jagna nie mówił mi ile mam brać tego dupka. po prostu aż dostane @ i wtedy zaczynam brac tabsy antykoncepcyjne na wchłonięcie torbieli.
Tak sie zastanawiam czy po tych mutacjach nie zgłosic sie do kliniki znowu. -
porada z OF na dzis
Witamina C jest doskonałym antyoksydantem, świetnie poprawia morfologię plemników, zapobiega ich „sklejaniu się” oraz chroni DNA plemników przed zniszczeniami przez wolne rodniki. Jednakże w przypadku kobiet, witamina C powinna pozostać pod kontrolą (dzienna dawka nie wyższa niż 1000 mg), ponieważ może ona zbyt mocno zakwaszać śluz szyjkowy i stwarzać niekorzystne warunki dla spermy.
-
MonaLiza wrote:Mój gin chyba nie bardzo miał pojęcie o tych mutacjach, chyba, że uważał, że to u mnie niepotrzebne a się okazało inaczej. I dlatego zbył temat. To nie wiem czy jest sens teraz właściwie robić histeroskopię..
Jagna nie mówił mi ile mam brać tego dupka. po prostu aż dostane @ i wtedy zaczynam brac tabsy antykoncepcyjne na wchłonięcie torbieli.
Tak sie zastanawiam czy po tych mutacjach nie zgłosic sie do kliniki znowu.
-
ana1122 wrote:Witam wszystkich. Jagna U mnie lekarz też powiedział że listopad. Fajnie. Razem weselej.
Ana1122 ja chyba pazdziernik ale na 100% dowiem sie w srode
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Cześć Dziewczyny wreszcie uporalam się z fotosikiem:)))przedstawiam mojego bączka
http://m.fotosik.pl/zdjecie/ddd8d566bcbf134ccookiemonster lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:jakie plany?
P.S. Fajnie ze DEA urodzila -
Jagna 75 wrote:do staraczek które przynajmniej od lutego są na wątku z clo..
Pamiętacie Dea28,dziewczyna która pierwsza w tym roku na clo blizniaczą cąze miała?Tak o niej pomyslałam czy urodziła...urodziła 4 tygodnie temu w 33tc dwóch chłopców.Poszperałam w starych postach i znalazłam ją..
Pabelka po in vitro..tez juz niedługo jak Michasia
Minions tez juz 38tc...
ciekawe co u Ladybird..wiecie?
Jagienko w poniedziałek ważna wizyta dobrzr pamiętam? ? -
MonaLiza wrote:Jagna już dzis mam 35 dc
Ile ta twoja torbiel ma,chodzi o wielkosc?Antoś IVF,Julisia natural
-
Ale super foty:)))
-
AniaStaraczka85 wrote:Cześć Dziewczyny wreszcie uporalam się z fotosikiem:)))przedstawiam mojego bączka
http://m.fotosik.pl/zdjecie/ddd8d566bcbf134c
Wow!jaki duzy ludzwstydliwy troszku.Super fotka,pięknie uwiecznione szczęscie.Niech zdrowo rosnie maluszek Aniu.
-
AniaStaraczka85 wrote:Tak pamiętam!!! No proszę jak ten czas leci:))))
Jagienko w poniedziałek ważna wizyta dobrzr pamiętam? ?Antoś IVF,Julisia natural
-
LudziK 6,5 cm:)) właśnie w boku jest ludzikiem ale jak pani dr pokazała zbliżenie na buzke to jeszze takie troszkę ufo;))) może dlatego się wstydził
)
-
AniaStaraczka85 wrote:LudziK 6,5 cm:)) właśnie w boku jest ludzikiem ale jak pani dr pokazała zbliżenie na buzke to jeszze takie troszkę ufo;))) może dlatego się wstydził
)