CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:Jagna Jagna Jagieneczko ty moja juz coraz blizej coraz blizej☺❤
tak wiec przy dobrych wiatrach jak wyniki bedà ok to stymulacje zaczne za miesiąc
Antoś IVF,Julisia natural
-
Angie 31 wrote:Paulina_90 gratulacje a tak osobiscie to jestes super zwariowana babka☺ w lazience w centrum handlowym☺ tez mi sie raz zdarzylo zrobic tesciora w publicznej toalecie a pozniej ukradkiem zagladalam w torebke wypatrujac drugiej kreski☺ tylko ze nie chciala sie pokazac☺
Ale masz super weekend ja tam bym do szkoly nie wracala od razu by mnie jakies mdlosci czy cusiek zlapalo haha☺Sama nie wiem co mnie podkusiło bo ogólnie to po wodę szłam
I tez zaglądałam w torebkę, a potem śmiałam się jak głupia do tej torebki...aż dziwne że nikt po karetkę nie zadzwonił
Mdłości mnie nie złapałyale non stop chce mi się dziś pić (dlatego szlam po wodę)a ja ogólnie bardzo mało piję i pragnienia praktycznie nigdy nie odczuwam.
-
Gratulacje Paulina nic tylko się cieszyć gratuluję
bo u mnie to straszna lipa już przyzwyczajam się z myślą ze nie będę miała dzieci
Ale widocznie tak ma być . Niemam już sil dalej walczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 17:22
-
Paulina_90 wrote:Hahaha dzięki
Sama nie wiem co mnie podkusiło bo ogólnie to po wodę szłam
I tez zaglądałam w torebkę, a potem śmiałam się jak głupia do tej torebki...aż dziwne że nikt po karetkę nie zadzwonił
Mdłości mnie nie złapałyale non stop chce mi się dziś pić (dlatego szlam po wodę)a ja ogólnie bardzo mało piję i pragnienia praktycznie nigdy nie odczuwam.
Hahaha wyobrazam sobie jak prawie wsadzalas glowe do tej torebki hihihi kurcze ale super!Paulina_90 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna 75 wrote:Kochana jeszcze daleko,ja dlugim protokolem wiec po antykach wchodze w faze sztucznej menopauzy
tak wiec przy dobrych wiatrach jak wyniki bedà ok to stymulacje zaczne za miesiąc
Moze miesiac moze krocej ale i tak coraz blizej trzymam kciuki za dobre wyniki!
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
panan12 wrote:Gratulacje Paulina nic tylko się cieszyć gratuluję
bo u mnie to straszna lipa już przyzwyczajam się z myślą ze nie będę miała dzieci
Ale widocznie tak ma być . Niemam już sil dalej walczyć
dojść do celu
Cycki do góry i lecisz z tematem! Dzidzia czeka.
PS. Dziękuję za gratulacje -
Paulina cieszę sie ze Cię nakierowalam w stronę zrobienia testu
cieszę sie Twoim szczęściem bo w tym samym czasie zaczęłyśmy starania wiec chociaż Tobie sie udało
a tak w ogóle to jaki problem był zdiagnozowany u Ciebie?
-
Justyna911 wrote:Paulina cieszę sie ze Cię nakierowalam w stronę zrobienia testu
cieszę sie Twoim szczęściem bo w tym samym czasie zaczęłyśmy starania wiec chociaż Tobie sie udało
a tak w ogóle to jaki problem był zdiagnozowany u Ciebie?
Trzymam kciuki! A u mnie to właśnie problem z pękaniem jajek był. Często miałam torbiele bo jajca rosły a pękać nie raczyły. Teraz byłam pierwszy cykl na letrozolu i metformax brałam od ponad miesiąca.
-
Jagna 75 wrote:Angie kochana a ty tez zaraz po mnie(sroda)masz wizyte wiec tez juz cos drgnie w tej sprawie
Tak juz w srode przebieram nozkami i ciekawa jestem co tam na mnie czeka.Tylko jakos tak ze spokojem do tego podchodze i troche sie sama oszukuje ze sie nie boje...tyle juz czekam to jeszcze sobie poczekam☺
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Paulina! Gratki kochana! Mamy pierwszą czerwcówkę
a ja mam poważne plany za ok tydzień dołączyć pozytywnym testem
Paulina_90 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Angie 31 wrote:Tak juz w srode przebieram nozkami i ciekawa jestem co tam na mnie czeka.Tylko jakos tak ze spokojem do tego podchodze i troche sie sama oszukuje ze sie nie boje...tyle juz czekam to jeszcze sobie poczekam☺Antoś IVF,Julisia natural
-
Och Jagienko, żebym to ja była pewna że ta owu faktycznie była. Podejrzewam że była w niedzielę, zawsze testuję po 10 dniach więc pewnie koło środy będę sikać...25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagna 75 wrote:Mysle ze tego dupka brac 7 dni i przerwac by @ przyszla,bo chyba go masz po to zeby @ wywolac.Nie wiem ile dni dziewczyny go braly by wywolac @..lekarz nic nie mówil jak dlugo?
Ile ta twoja torbiel ma,chodzi o wielkosc? -
roma wrote:Och Jagienko, żebym to ja była pewna że ta owu faktycznie była. Podejrzewam że była w niedzielę, zawsze testuję po 10 dniach więc pewnie koło środy będę sikać...
Trzymam kciuki kochana zebys nam tu wiruskami smarkala niedlugoroma lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
roma wrote:Paulina! Gratki kochana! Mamy pierwszą czerwcówkę
a ja mam poważne plany za ok tydzień dołączyć pozytywnym testem
Czekam zatem na Ciebie, bo samej przecież nudno
-
Paulina wiesz muszę Ci wyznać ze tak myśle sobie dzisiaj o Tobie bardzo często bo razem zaczęłyśmy ta walkę o największe szczęście i byłyśmy ciagle mniej więcej w tym samym dniu cyklu i Tobie sie w końcu udało a mi ciagle nie... Szczerze sie cieszę za Ciebie i myśle dzisiaj ciagle o tym czy mi tez sie uda czy moze powinnam sie pogodzić na życie we dwójkę z moim kochanym mężem... Takie mnie refleksje dzisiaj wzięły coś...