CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja86 wrote:U mnie wczoraj 26 dc test negatywny:( 15dc mialam pregnyl i takie duze nadzieje z nim zwiazane a tu znow klapa
Czy mam brac dalej dupka bo mialam go brac 10 dni do poniedziałku?Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej dziewczyny
Witam się z wami w 2 dniu ciążyod jutra letrozol
-
Hej kobiety!
Mam wrzesień taki zabiegany że nawet o staraniach nie mam czasu myślećAle właśnie sprawdziłam ze mam dziś 31dc a @ ani widu ani słychu. Poprzednie cykle 26-28 dni. Ale z tego co ogarnęłam to teraz owu (jeżeli była bo nie miałam potwierdzenia) była jakoś w 17-18dc. Jakoś jestem dziwnie spokojna w tym cyklu i nawet nie mam "parcia na test"
Miłego weekendu Wam życzę i && za wszystkie ważne momenty najbliższych dni:-) -
Paulina_90 wrote:Hej kobiety!
Mam wrzesień taki zabiegany że nawet o staraniach nie mam czasu myślećAle właśnie sprawdziłam ze mam dziś 31dc a @ ani widu ani słychu. Poprzednie cykle 26-28 dni. Ale z tego co ogarnęłam to teraz owu (jeżeli była bo nie miałam potwierdzenia) była jakoś w 17-18dc. Jakoś jestem dziwnie spokojna w tym cyklu i nawet nie mam "parcia na test"
Miłego weekendu Wam życzę i && za wszystkie ważne momenty najbliższych dni:-)
Moze dlatego ze nie miałaś czasu o tym myślec w międzyczasie sie udałodaj znać koniecznie jeśli zrobisz test 3mam kciuki ! Ja tez w tym cyklu wyluzowalam i nawet juz nie robię testów owulacyjnych bo jakos tak zwyczajnie mi sie nie chce, moze przez to ze to cykl niestymulowany i myśle ze i tak owu nie bedzie.
Katka80 lubi tę wiadomość
-
Przestałam jeść słodkie i strasznie mnie muli. I tak się narazie nie staramy bo i tak nic nie wyjdzie niema sensu
szkoda nerwów a człowiek jak zmęczony to nawet na przyjemności niema siły . Ale życzę wam dziewczyny wszystkiego dobrego i wierzę że się wam uda
. Mamy psa i papuge jest kim się zAjmować
szkoda tylko że straciłam tyle czasu nerwów i pieniędzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 13:39
-
Justyna911 wrote:Moze dlatego ze nie miałaś czasu o tym myślec w międzyczasie sie udało
daj znać koniecznie jeśli zrobisz test 3mam kciuki ! Ja tez w tym cyklu wyluzowalam i nawet juz nie robię testów owulacyjnych bo jakos tak zwyczajnie mi sie nie chce, moze przez to ze to cykl niestymulowany i myśle ze i tak owu nie bedzie.
O mamo Justynka! Zainspirowana Twoja wypowiedzią o tym ze być może się udało poszłam w przerwie (jestem w szkole) na spontanie do Rossmanna po test i w WC w galerii handlowej go zrobiłam i jest tam blada kreska!! Normalnie cała się trzęsę a serce wali mi jak oszalałe! Ja chyba śnię! -
Paulina gratki
Dziewczyny śliczne te wasze maluszkipiękne zdjęcia
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Justyna911 wrote:Gratuluje kochana ! I to czasem nie był cykl w którym nic nie brałaś? Cieszę sie strasznie za Ciebie ! Rób jutro z rana drugi test i zapisuj sie do lekarza !
Gdyby nie Ty czekałabym z testem pewnie do przyszłego tygodnia
Teraz byłam pierwszy cykl na letrozolu ale ze względu na urlop lekarza byłam tylko raz na usg i nie miałam zastrzyku (a niby z pękaniem miałam największy problem).
-
Dziękuję Wam dziewczyny. Jeszcze w to nie wierzę
A wgl to nie wiem, czy jesteście wierzące czy nie, ale ja wczoraj skończyłam odmawiać nowennę pompejańską , także sądzę że w tych moich dwóch kreskach Góra miała niezły udział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 16:30
-
Paulina_90 wrote:O mamo Justynka! Zainspirowana Twoja wypowiedzią o tym ze być może się udało poszłam w przerwie (jestem w szkole) na spontanie do Rossmanna po test i w WC w galerii handlowej go zrobiłam i jest tam blada kreska!! Normalnie cała się trzęsę a serce wali mi jak oszalałe! Ja chyba śnię!Antoś IVF,Julisia natural
-
Paulina_90 wrote:Dziękuję Wam dziewczyny. Jeszcze w to nie wierzę
A wgl to nie wiem, czy jesteście wierzące czy nie, ale ja wczoraj skończyłam odmawiać nowennę pompejańską , także sądzę że w tych moich dwóch kreskach Góra miała niezły udział
Też odmawiam nowennę pompejańską i też w dniu kiedy skończyłam miałam pozytywna betęteraz odmawiam za maluszka żeby zdrowy był
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Jagna 75 wrote:Ciche gratki,niech kreska ciemnieje a po weekendzid pochwal sie betà
I w poniedziałek lecę na betę!
Wgl tydzień temu byłam na weselu i nie oszczędzałam się ani w alko, ani w szaleństwach na parkiecie, a wczoraj wieczorem z mężem po drinku wypiliśmy... I jeszcze przy tym drinku mąż do mnie powiedział, czy wiem ze gdyby teraz się udało to maleństwo urodziloby się między moimi a jego urodzinamiA teraz sprawdziłam ze 40tyg od daty ostatniej @ to 1.06 heh. Kurcze aż boję się cieszyć, ale jak tu się nie cieszyć?
-
Justyna911 wrote:Ja mam 10dc a właśnie od 7-8 dnia zaczęły mi sie takie bóle. Ja myśle ze to organizm przygotowuje sie do ewentualnej owu, wszytko tam pracuje i stad te bóle. Ale jeśli jesteś zaniepokojona to moze lepiej idź do lekarza i to sprawdź
ja sie nie martwię bo mam tak w każdym cyklu z clo i nic poważnego z tego nie wynika.
Ja brałam dwa cykle od 3 do 7 dnia clo i wtedy owu była 15dc a jak brałam od 5 do 9 to owu była 19dc wiec myśle ze to ma znaczenie w których dniach bierzesz clo -
Goja88 wrote:Też odmawiam nowennę pompejańską i też w dniu kiedy skończyłam miałam pozytywna betę
teraz odmawiam za maluszka żeby zdrowy był
Ja chyba tez od dziś zacznę drugą.
-
Paulina_90 gratulacje a tak osobiscie to jestes super zwariowana babka☺ w lazience w centrum handlowym☺ tez mi sie raz zdarzylo zrobic tesciora w publicznej toalecie a pozniej ukradkiem zagladalam w torebke wypatrujac drugiej kreski☺ tylko ze nie chciala sie pokazac☺
Ale masz super weekend ja tam bym do szkoly nie wracala od razu by mnie jakies mdlosci czy cusiek zlapalo haha☺
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Mamuśka2017 wrote:Paulina, gratuluję
Super niespodzianka
A u mnie hm... mam przeczucie, że teraz też się nie udałoOgólnie dziwnie bo w 1 cs też dostałam pregnyl i po paru dniach miałam objawy ciążowe, a teraz nic, mimo, że pregnyl dostałam w pn
Antoś IVF,Julisia natural