CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak,bierz do konca bo sikaniec 100%prawdy ci nie powie.Mi bladzioch wyszedl dopiero 3dni po terminie @ wiec póki @ nie ma czekaj cierpliwieJa86 wrote:U mnie wczoraj 26 dc test negatywny:( 15dc mialam pregnyl i takie duze nadzieje z nim zwiazane a tu znow klapa
Czy mam brac dalej dupka bo mialam go brac 10 dni do poniedziałku?Antoś IVF,Julisia natural

-
Hej dziewczyny

Witam się z wami w 2 dniu ciąży
od jutra letrozol
-
Hej kobiety!
Mam wrzesień taki zabiegany że nawet o staraniach nie mam czasu myśleć
Ale właśnie sprawdziłam ze mam dziś 31dc a @ ani widu ani słychu. Poprzednie cykle 26-28 dni. Ale z tego co ogarnęłam to teraz owu (jeżeli była bo nie miałam potwierdzenia) była jakoś w 17-18dc. Jakoś jestem dziwnie spokojna w tym cyklu i nawet nie mam "parcia na test" 
Miłego weekendu Wam życzę i && za wszystkie ważne momenty najbliższych dni:-) -
Paulina_90 wrote:Hej kobiety!
Mam wrzesień taki zabiegany że nawet o staraniach nie mam czasu myśleć
Ale właśnie sprawdziłam ze mam dziś 31dc a @ ani widu ani słychu. Poprzednie cykle 26-28 dni. Ale z tego co ogarnęłam to teraz owu (jeżeli była bo nie miałam potwierdzenia) była jakoś w 17-18dc. Jakoś jestem dziwnie spokojna w tym cyklu i nawet nie mam "parcia na test" 
Miłego weekendu Wam życzę i && za wszystkie ważne momenty najbliższych dni:-)
Moze dlatego ze nie miałaś czasu o tym myślec w międzyczasie sie udało
daj znać koniecznie jeśli zrobisz test 3mam kciuki ! Ja tez w tym cyklu wyluzowalam i nawet juz nie robię testów owulacyjnych bo jakos tak zwyczajnie mi sie nie chce, moze przez to ze to cykl niestymulowany i myśle ze i tak owu nie bedzie.
Katka80 lubi tę wiadomość
-
Przestałam jeść słodkie i strasznie mnie muli. I tak się narazie nie staramy bo i tak nic nie wyjdzie niema sensu
szkoda nerwów a człowiek jak zmęczony to nawet na przyjemności niema siły . Ale życzę wam dziewczyny wszystkiego dobrego i wierzę że się wam uda
. Mamy psa i papuge jest kim się zAjmować
szkoda tylko że straciłam tyle czasu nerwów i pieniędzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 13:39

-
Justyna911 wrote:Moze dlatego ze nie miałaś czasu o tym myślec w międzyczasie sie udało
daj znać koniecznie jeśli zrobisz test 3mam kciuki ! Ja tez w tym cyklu wyluzowalam i nawet juz nie robię testów owulacyjnych bo jakos tak zwyczajnie mi sie nie chce, moze przez to ze to cykl niestymulowany i myśle ze i tak owu nie bedzie.
O mamo Justynka! Zainspirowana Twoja wypowiedzią o tym ze być może się udało poszłam w przerwie (jestem w szkole) na spontanie do Rossmanna po test i w WC w galerii handlowej go zrobiłam i jest tam blada kreska!! Normalnie cała się trzęsę a serce wali mi jak oszalałe! Ja chyba śnię! -
Paulina gratki

Dziewczyny śliczne te wasze maluszki
piękne zdjęcia
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :*
-
DziękujęJustyna911 wrote:Gratuluje kochana ! I to czasem nie był cykl w którym nic nie brałaś? Cieszę sie strasznie za Ciebie ! Rób jutro z rana drugi test i zapisuj sie do lekarza !

Gdyby nie Ty czekałabym z testem pewnie do przyszłego tygodnia
Teraz byłam pierwszy cykl na letrozolu ale ze względu na urlop lekarza byłam tylko raz na usg i nie miałam zastrzyku (a niby z pękaniem miałam największy problem).
-
Dziękuję Wam dziewczyny. Jeszcze w to nie wierzę
A wgl to nie wiem, czy jesteście wierzące czy nie, ale ja wczoraj skończyłam odmawiać nowennę pompejańską , także sądzę że w tych moich dwóch kreskach Góra miała niezły udział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 16:30
-
Ciche gratki,niech kreska ciemnieje a po weekendzid pochwal sie betàPaulina_90 wrote:O mamo Justynka! Zainspirowana Twoja wypowiedzią o tym ze być może się udało poszłam w przerwie (jestem w szkole) na spontanie do Rossmanna po test i w WC w galerii handlowej go zrobiłam i jest tam blada kreska!! Normalnie cała się trzęsę a serce wali mi jak oszalałe! Ja chyba śnię!Antoś IVF,Julisia natural

-
Paulina_90 wrote:Dziękuję Wam dziewczyny. Jeszcze w to nie wierzę
A wgl to nie wiem, czy jesteście wierzące czy nie, ale ja wczoraj skończyłam odmawiać nowennę pompejańską , także sądzę że w tych moich dwóch kreskach Góra miała niezły udział 
Też odmawiam nowennę pompejańską i też w dniu kiedy skończyłam miałam pozytywna betę
teraz odmawiam za maluszka żeby zdrowy był
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :*
-
Po cichutku dziękujęJagna 75 wrote:Ciche gratki,niech kreska ciemnieje a po weekendzid pochwal sie betà
I w poniedziałek lecę na betę!
Wgl tydzień temu byłam na weselu i nie oszczędzałam się ani w alko, ani w szaleństwach na parkiecie, a wczoraj wieczorem z mężem po drinku wypiliśmy... I jeszcze przy tym drinku mąż do mnie powiedział, czy wiem ze gdyby teraz się udało to maleństwo urodziloby się między moimi a jego urodzinami
A teraz sprawdziłam ze 40tyg od daty ostatniej @ to 1.06 heh. Kurcze aż boję się cieszyć, ale jak tu się nie cieszyć?
-
W sumie zawsze coś tam mnie zakuło w poprzednich cyklach ale teraz pierwszy raz to kłucie trwa od kilku dni nawet podczas stosunku czasami jest lekki dyskomfort...może powinnam się cieszyć że to jajniki pracują ślę ja zawsze na zapas się martwię...ze to torbiel lub coś...w każdym razie w poniedziałek 12dc idę na monitoring. A może któraś z was miała podobne kucie i wie czemu tak się dzieje ???im więcej opinii tym lepiejJustyna911 wrote:Ja mam 10dc a właśnie od 7-8 dnia zaczęły mi sie takie bóle. Ja myśle ze to organizm przygotowuje sie do ewentualnej owu, wszytko tam pracuje i stad te bóle. Ale jeśli jesteś zaniepokojona to moze lepiej idź do lekarza i to sprawdź
ja sie nie martwię bo mam tak w każdym cyklu z clo i nic poważnego z tego nie wynika.
Ja brałam dwa cykle od 3 do 7 dnia clo i wtedy owu była 15dc a jak brałam od 5 do 9 to owu była 19dc wiec myśle ze to ma znaczenie w których dniach bierzesz clo
-
O rany, niesamowiteGoja88 wrote:Też odmawiam nowennę pompejańską i też w dniu kiedy skończyłam miałam pozytywna betę
teraz odmawiam za maluszka żeby zdrowy był 
Ja chyba tez od dziś zacznę drugą.
-
Paulina_90 gratulacje a tak osobiscie to jestes super zwariowana babka☺ w lazience w centrum handlowym☺ tez mi sie raz zdarzylo zrobic tesciora w publicznej toalecie a pozniej ukradkiem zagladalam w torebke wypatrujac drugiej kreski☺ tylko ze nie chciala sie pokazac☺
Ale masz super weekend ja tam bym do szkoly nie wracala od razu by mnie jakies mdlosci czy cusiek zlapalo haha☺
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Kazdy cykl jest inny i początki ciązy tez są rózne wiec nie ma co od razu spisywac go na straty.Mamuśka2017 wrote:Paulina, gratuluję
Super niespodzianka 
A u mnie hm... mam przeczucie, że teraz też się nie udało
Ogólnie dziwnie bo w 1 cs też dostałam pregnyl i po paru dniach miałam objawy ciążowe, a teraz nic, mimo, że pregnyl dostałam w pn
Antoś IVF,Julisia natural