CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Michasia - cudne maleństwo! Chłonę wiruska25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualny
-
Michasia - śliczna ta twoja Hania.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jagienko to co się dzieje to jakaś porażka. Mamy XXI wiek, a cofamy się do epoki kamienia łupanego. Jak tak dalej będzie to trzeba będzie naprawdę stąd uciekać. Mam nadzieję że te durne ustawy nie wejdą w życie.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jagna 75 wrote:to jeszcze nie koniec swiata,z pcos tez zachodzi sie w ciąze.Dobrze ze wiesz z czym masz walczyc no i jest motywacja.Kiedy kolejna wizyta?
Wizyta za dwa miesiące mam nadal się obserwować robić to co robię tylko trzymać dietę ćwiczyć itd bo z wyższym cukrem w ciążę nie zajde.. Ale mówiła że to leczenie potrwa 2,3 miesiące i wtedy będzie ok. Macica wporzadku i jajniki. -
Olciaaa wrote:Ja też nie jestem w stanie pojąć jak Ci debile w sejmie (sorry ale takie mam o nich zdanie) uwazają, że mają prawo dyktować ludziom jak mają żyć. Normalne kobiety będą bały się zajść w ciążę. O invitro nawet nie wspomnę... te ich chore pomysły pozbawią szansy na dziecko wiele par
płakać się chce, nie wierzę, że coś takiego dzieje się w Europie w XXI wieku.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Judi22 wrote:U mnie dziewczyny nie ciekawie. Pęcherzyk o wymiarach 35mm a na drugim jajniku 17mm jeden za duży a drugi za małyAntoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:Wizyta za dwa miesiące mam nadal się obserwować robić to co robię tylko trzymać dietę ćwiczyć itd bo z wyższym cukrem w ciążę nie zajde.. Ale mówiła że to leczenie potrwa 2,3 miesiące i wtedy będzie ok. Macica wporzadku i jajniki.Antoś IVF,Julisia natural
-
do staraczek które przynajmniej od lutego są na wątku z clo..
Pamiętacie Dea28,dziewczyna która pierwsza w tym roku na clo blizniaczą cąze miała?Tak o niej pomyslałam czy urodziła...urodziła 4 tygodnie temu w 33tc dwóch chłopców.Poszperałam w starych postach i znalazłam ją..
Pabelka po in vitro..tez juz niedługo jak Michasia
Minions tez juz 38tc...
ciekawe co u Ladybird..wiecie?Antoś IVF,Julisia natural
-
Malowanka wrote:Michasia jak sie wstawia zdjęcie od razu na forum?