X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...powoli cos czuje sie małpowo,wkładka przybrudzona jakims cieniem jakby sluz juz brudził...licze ze w poniedziałek zaglądnie bo wypadałoby zmienic posciel dla moich przyszłych dzieci :-)

Niki69 lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • syringe Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny sama nie wierzę w to co się dzieje. Po prawie trzech latach starania wczoraj naszlo mnie żeby zrobić test. A tam niespodzianka dwie kreski powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo dziś rano piękna kreska. Dziś rano beta 464,1. Dla mnie to szok owulacja musiała wystąpić gdzieś w 47 dc. Martwi mnie tylko że boli mnie krzyż.

Justyna911, cookiemonster, mamakejti, Biedronka7 lubią tę wiadomość

3jgxs65g2m6wfiut.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syringe :) Gratuluję :) Piękna wiadomość :)

Ja od piątku robiłam testy, bo chciałem zobaczyć, czy pregnyl się wypłukał. W pt test negatywny, a od wczoraj pozytywny. Dzisiaj mocniejsza kreska 11 dpo i 13 dni po pregnylu. Też mnie boli krzyż i mam bóle jak na @. Trochę się martwię. Jutro beta.

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    syringe wrote:
    Hej dziewczyny sama nie wierzę w to co się dzieje. Po prawie trzech latach starania wczoraj naszlo mnie żeby zrobić test. A tam niespodzianka dwie kreski powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo dziś rano piękna kreska. Dziś rano beta 464,1. Dla mnie to szok owulacja musiała wystąpić gdzieś w 47 dc. Martwi mnie tylko że boli mnie krzyż.

olala,co za niespodzianka,trzymam kciuki by wszystko było dobrze.Jesli masz lutke albo dupka to se zapodaj.
    Bardzo sie ciesze,sciskam :-) :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Syringe :) Gratuluję :) Piękna wiadomość :)

Ja od piątku robiłam testy, bo chciałem zobaczyć, czy pregnyl się wypłukał. W pt test negatywny, a od wczoraj pozytywny. Dzisiaj mocniejsza kreska 11 dpo i 13 dni po pregnylu. Też mnie boli krzyż i mam bóle jak na @. Trochę się martwię. Jutro beta.

o rany,co tu sie dzieje! ciche gratki,trzymam kciuki za bete,oby wam sie udało i były to mocne zdrowe ciąze

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • syringe Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuska2017 gratuluję :-) ja też mam bóle takie podobne do okresu. Jutro będę miała wynik progesteronu i mam nadzieję że złapie swojego lekarza. Jeszcze nie dziękuję za gratulacje żeby nie zapeszyc

3jgxs65g2m6wfiut.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    syringe wrote:
    Mamuska2017 gratuluję :-) ja też mam bóle takie podobne do okresu. Jutro będę miała wynik progesteronu i mam nadzieję że złapie swojego lekarza. Jeszcze nie dziękuję za gratulacje żeby nie zapeszyc

Ja jutro robię badania. Muszę też iść po receptę na bromergon do mojego gina, to może uda mi się do niego wejść i zapytać. Też nie dziękuję, tylko czekam na bete i wynik :) Oby wszystko było ok :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    syringe wrote:
    No to wielkie gratulacje oby wszystko było dobrze dużo zdrówka życzę a twój przypadek jest dowodem na to że nie ważne czy ma się cykl Jak w zegarku czy wydłużony Zawsze jest szansa:)

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Paulina_90 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syringe, Mamuśka - Gratulacje! :) Super, że coraz więcej czerwcówek :)

Ja też mam bóle jak na @ po kilka/kilkanaście razy dziennie, niektóre dość silne i bole krzyża (wczoraj dość uporczywe), ale to wszystko normalne. Ja jak mnie dłużej nic nie boli to się zastanawiam, czy wszystko ok ;)

Początek walki o Największe Szczęście - czerwiec 2016
    3 cykle clo
    1 cykl lametta
    10.10.2016 - Serduszko
    201706087149.png
    "I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu."
  • syringe Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie trochę pocieszylysci z tymi bólami. Przyznam szczerze że mnie one zmartwily.

3jgxs65g2m6wfiut.png
  • Nohope Koleżanka

Wysłany: 2 października 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś dostałam zastrzyk pregnylu,pęcherzyk 19mm po CLO! trzymajcie kciuki :)

gannyx8dhwdxt3nj.png
    PCO,brak miesiączki i owulacji.
  • Katka80 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ciche gratulacje!! Mnie też na początku bolał silnie krzyż, tez się martwilam, ale wszystko było ok.

Łeb mnie dzisiaj boli i strasznie muli. Jutro jadę do Wrocławia na test Pappa. Trzymajcie laski kciuki.

VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
    10 cs w tym 4 cykle z clo
    Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
    Termin porodu: 30 kwietnia 2017
    8p3oskjorung1yyh.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam takie pytanie czy któraś z was miała może takie sytuacje że po orgazmie czuła ból jak podczas miesiączki??? Zaznacze że ten ból nie występuje zawsze tylko w drugiej połowie cyklu... zazwyczaj wtedy wiedziałam że za około 2 tygodnie przyjdzie okres i teraz tak się zastanawiam czy ten ból jest oznaką owulacji...

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trochę mnie pocieszyłyście, bo strasznie się martwię. Ciągle tylko sprawdzam, czy @ nie przyszła :( Ból krzyża mnie tak nie martwi jak ten ból na @. Ojejku najpierw się człowiek stresuję czy się uda, a potem to też jest stres :( Oby jutro moja beta była ładna :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Dziewczyny, trochę mnie pocieszyłyście, bo strasznie się martwię. Ciągle tylko sprawdzam, czy @ nie przyszła :( Ból krzyża mnie tak nie martwi jak ten ból na @. Ojejku najpierw się człowiek stresuję czy się uda, a potem to też jest stres :( Oby jutro moja beta była ładna :)
    Musi być ładna beta trzymam kciuki

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje wam! Ale super widzę ze ten miesiąc jakiś szczęśliwy jest bo tyle pozytywnych testów :) czerwiec to piękny miesiąc na rodzenie wiec super sie wstrzelilyscie :) 3mam kciuki za wysokie bety :)

4 cykle z clo
    5 cykl bez wspomagaczy- udany :)
    26.10.16- bicie serduszka <3
    f2w39n73kken1w0j.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Ja jutro robię badania. Muszę też iść po receptę na bromergon do mojego gina, to może uda mi się do niego wejść i zapytać. Też nie dziękuję, tylko czekam na bete i wynik :) Oby wszystko było ok :)
    Bromergon juz sie nie bierze w ciązy,prolaktyna w ciązy pędzi w góre i tak ma byc

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nohope wrote:
    Dziewczyny dziś dostałam zastrzyk pregnylu,pęcherzyk 19mm po CLO! trzymajcie kciuki :)
    Trzymamy kciuki,owocnych serduszek

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna, ja miałam iść po receptę jak jeszcze nie wiedziałam, że się udało. Mi lekarz powiedział, żebym nic nie odstawiała sama, tylko przyszła :) Także jutro pędzę, może już nawet wyniki beta hcg będę miała :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka80 wrote:
    Dziewczyny ciche gratulacje!! Mnie też na początku bolał silnie krzyż, tez się martwilam, ale wszystko było ok.

Łeb mnie dzisiaj boli i strasznie muli. Jutro jadę do Wrocławia na test Pappa. Trzymajcie laski kciuki.
    Powodzenia &&&&&&

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 2053 2054 2055 2056 2057 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: