CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny sama nie wierzę w to co się dzieje. Po prawie trzech latach starania wczoraj naszlo mnie żeby zrobić test. A tam niespodzianka dwie kreski powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo dziś rano piękna kreska. Dziś rano beta 464,1. Dla mnie to szok owulacja musiała wystąpić gdzieś w 47 dc. Martwi mnie tylko że boli mnie krzyż.
Justyna911, cookiemonster, mamakejti, Biedronka7 lubią tę wiadomość
-
Syringe
Gratuluję
Piękna wiadomość
Ja od piątku robiłam testy, bo chciałem zobaczyć, czy pregnyl się wypłukał. W pt test negatywny, a od wczoraj pozytywny. Dzisiaj mocniejsza kreska 11 dpo i 13 dni po pregnylu. Też mnie boli krzyż i mam bóle jak na @. Trochę się martwię. Jutro beta. -
syringe wrote:Hej dziewczyny sama nie wierzę w to co się dzieje. Po prawie trzech latach starania wczoraj naszlo mnie żeby zrobić test. A tam niespodzianka dwie kreski powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo dziś rano piękna kreska. Dziś rano beta 464,1. Dla mnie to szok owulacja musiała wystąpić gdzieś w 47 dc. Martwi mnie tylko że boli mnie krzyż.
olala,co za niespodzianka,trzymam kciuki by wszystko było dobrze.Jesli masz lutke albo dupka to se zapodaj.
Bardzo sie ciesze,sciskamAntoś IVF,Julisia natural
-
Mamuśka2017 wrote:Syringe
Gratuluję
Piękna wiadomość
Ja od piątku robiłam testy, bo chciałem zobaczyć, czy pregnyl się wypłukał. W pt test negatywny, a od wczoraj pozytywny. Dzisiaj mocniejsza kreska 11 dpo i 13 dni po pregnylu. Też mnie boli krzyż i mam bóle jak na @. Trochę się martwię. Jutro beta.
o rany,co tu sie dzieje! ciche gratki,trzymam kciuki za bete,oby wam sie udało i były to mocne zdrowe ciązeAntoś IVF,Julisia natural
-
syringe wrote:Mamuska2017 gratuluję
ja też mam bóle takie podobne do okresu. Jutro będę miała wynik progesteronu i mam nadzieję że złapie swojego lekarza. Jeszcze nie dziękuję za gratulacje żeby nie zapeszyc
Ja jutro robię badania. Muszę też iść po receptę na bromergon do mojego gina, to może uda mi się do niego wejść i zapytać. Też nie dziękuję, tylko czekam na bete i wynikOby wszystko było ok
-
syringe wrote:Hej dziewczyny sama nie wierzę w to co się dzieje. Po prawie trzech latach starania wczoraj naszlo mnie żeby zrobić test. A tam niespodzianka dwie kreski powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo dziś rano piękna kreska. Dziś rano beta 464,1. Dla mnie to szok owulacja musiała wystąpić gdzieś w 47 dc. Martwi mnie tylko że boli mnie krzyż.
-
Syringe, Mamuśka - Gratulacje!
Super, że coraz więcej czerwcówek
Ja też mam bóle jak na @ po kilka/kilkanaście razy dziennie, niektóre dość silne i bole krzyża (wczoraj dość uporczywe), ale to wszystko normalne. Ja jak mnie dłużej nic nie boli to się zastanawiam, czy wszystko ok -
Dziewczyny ciche gratulacje!! Mnie też na początku bolał silnie krzyż, tez się martwilam, ale wszystko było ok.
Łeb mnie dzisiaj boli i strasznie muli. Jutro jadę do Wrocławia na test Pappa. Trzymajcie laski kciuki.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Hej dziewczyny mam takie pytanie czy któraś z was miała może takie sytuacje że po orgazmie czuła ból jak podczas miesiączki??? Zaznacze że ten ból nie występuje zawsze tylko w drugiej połowie cyklu... zazwyczaj wtedy wiedziałam że za około 2 tygodnie przyjdzie okres i teraz tak się zastanawiam czy ten ból jest oznaką owulacji...
-
Dziewczyny, trochę mnie pocieszyłyście, bo strasznie się martwię. Ciągle tylko sprawdzam, czy @ nie przyszła
Ból krzyża mnie tak nie martwi jak ten ból na @. Ojejku najpierw się człowiek stresuję czy się uda, a potem to też jest stres
Oby jutro moja beta była ładna
-
Mamuśka2017 wrote:Dziewczyny, trochę mnie pocieszyłyście, bo strasznie się martwię. Ciągle tylko sprawdzam, czy @ nie przyszła
Ból krzyża mnie tak nie martwi jak ten ból na @. Ojejku najpierw się człowiek stresuję czy się uda, a potem to też jest stres
Oby jutro moja beta była ładna
-
Dziewczyny gratuluje wam! Ale super widzę ze ten miesiąc jakiś szczęśliwy jest bo tyle pozytywnych testów
czerwiec to piękny miesiąc na rodzenie wiec super sie wstrzelilyscie
3mam kciuki za wysokie bety
-
Mamuśka2017 wrote:Ja jutro robię badania. Muszę też iść po receptę na bromergon do mojego gina, to może uda mi się do niego wejść i zapytać. Też nie dziękuję, tylko czekam na bete i wynik
Oby wszystko było ok
Antoś IVF,Julisia natural
-
Katka80 wrote:Dziewczyny ciche gratulacje!! Mnie też na początku bolał silnie krzyż, tez się martwilam, ale wszystko było ok.
Łeb mnie dzisiaj boli i strasznie muli. Jutro jadę do Wrocławia na test Pappa. Trzymajcie laski kciuki.Antoś IVF,Julisia natural